Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5710 üzenetére
Itt a PH apróba egyre gyakoribb az előreutalás, utaltak nekem is, és utaltam én is előre nincs ezzel semmi gond.
Ha egy hardver jól működik, akkor azzal nem lehet probléma másutt sem. Aki tőlem megvette az XT kártyámat egyből hívott, hogy szemetel a kép és most mi lesz, már majdnem ott tartottunk hogy vegyem vissza tőle mire kiderült hogy egyszerűen gagyi alaplapja(Asrock) volt és a túlhúzott c2d-je miatt volt az egész.
Elég sok mindent eladtam már és vettem is, de eddig csak pozitívan tudok róla beszélni. Idiótáknak meg nem szabad eladni semmit, erre rájössz az illető mentalításából.
Én a helyedben megpróbálnám, jelenleg most én is egy tartalék géppel netezek, mert ma vitték el a jó kis X2 3800+ prockómat a BE pedig csak kedden jön meg.
Gondold át a helyzetet és lesz remény egy 3870-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Garmin topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest