- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SajtosKuszob #8864 üzenetére
Vedd meg 2 magost ha olcsó, bár sztem jobban járnál ha váltanál, 1 mag meg kevés lesz, conroe cerkát is megfektetheti elég sok game 3Ghz-en is. Aminek a teljesítménye köszönőviszonyban sincs egy régi athlonéval, valahol 3600-4000mhz környékén érné utol a 3G-s conroe cerkát.
-
joi29
őstag
válasz
SajtosKuszob #8869 üzenetére
-A 2009 őszétől megjelent játékok 100%-ában kivan használva a 2 sőt
a 3~4 magos procik színe java is.
-Igazából a 4670 kihajtásához még egy 2.5Ghz-es x2 vagy c2d is épp hogy elegendő.Stirlitz
-Az AMD procikhoz szakértő kell? -
Stirlitz
senior tag
válasz
Nekem is volt ilyen procim. Általában 2600mhz környékén fulladnak ki, a 2400mhz úgy értendő, hogy addig gyakorlatilag a kevésbé tuningos példányok is elmennek. (persze ha egy antituningos darabot fogsz ki, akkor nincs mit tenni) az én hajdani X2 3800+ procim 2620mhz-ig bírta. Keresd Herr-Z-t a ph-n, ő az AMD proc szakértő.
-
kriszbon
őstag
válasz
SajtosKuszob #8869 üzenetére
Sima ügy, hogy a 2 magos procival jársz jobban, nem is kicsit. Halgass itt az emberkékre, mert értenek hozzá egy "kicsit"!
-
barnam_
nagyúr
válasz
SajtosKuszob #8866 üzenetére
20 pontért 3DMARK06-ban nem adok ki ennyi pénzt
Arra nem is éri meg (3DMark-ra). A 3DM06-t direkt nem említettem, mert annál sokat számít a proci, és így egyértelműen több pontot kapnál 2magos procival mint 1-el.Ki lehet számolni mennyivel kapna többet: innen nézz olyan eredményt ami olyan procival készült mint amit venni szeretnél (mindegy hogy ati vagy nv). A 3DMark06 calculator-al ki tudod számoltatni. Kell a cpu score a listáról, meg az SM2 és SM3 a meglévő eredményedből. De arra figyelj hogy default tesztet futtass.
Hogy játékok mennyit gyorsulnának, nem tudom pontosan megmondani, de ami 2 magot használ, ott biztos hogy számottevő gyorsulás lenne.
-
joi29
őstag
válasz
SajtosKuszob #8866 üzenetére
-Miért te a 3DMARK06-ot nézed órák hosszáig hétvégén?
-
barnam_
nagyúr
válasz
2 mag 2.4 Ghz-en jobb mint 1 mag 2.7-en, a legtöbb játék ki is használja a 2 magos procikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest