Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Hát igen, sajna tudom, hogy a szűk keresztmetszet a proci.
Videókártya meg kell, mert itthon ülök, és a napi 3-4 óra álláshirdetés böngészése után kell a lövöldözés levezetőnek...másik lehetőség még a Asus Radeon HD 3450 512MB, az olcsóbb, és akkor tudok a keretből venni még valamit, amire annyira nincs szükségem, de visszaadni a maradék pénzt nem fogják...
köszi
Mr -
Magicrat
tag
Alaplap: K7S41GX (socket A - 462)
Proci: AMD Sempron(tm) 2800+
Ram: 2048MB DDR1
500Gb és 160Gb IDE vinyók
LG DVDRwAz az alaphelyzet, hogy a videókártya még garanciális októberig, ezt anno 31e bruttóért vettem. Ennyi a keret, hogy legyen benne egy új vgakari. Ha ennyiből megoldod, hogy pci-e-s legyen a rendszert és új vgakari, ráfizetés nélkül vagy nagyon minimálisan (sajna nincs pízem erre most - lásd munkanélküliség), akkor jó...
Köszi
Magicrat -
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
A gyári hűtést használtam, plusz igénybe vettem a téli hideg levegőt is
ATi Tray Tools-al vagy RBE-vel lehetne szoftveresen emelni a gpu feszt, de mivel az előbbi nem támogatja a HD4600-at, és fekete képernyő fogad, ha RBE-vel átírom a bios-t, ezért nem lehet szoftveresen feszt emelni. -
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest