- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztofer55
tag
Nem volt vele semmi gond. Vásárlás előtt nem találtam semmi "tesztes" infót róla. A teljes hossza kb 28,5 cm. A dobozt mértem le, amibe pontosan passzol.
Azt hogy mennyire tuningolható személy szerint nem fogom kipróbálni.Én ha nagyobb teljesítményt akarok, akkor komolyabb kártyát veszek.
-
Drága boltban nézelődsz!
57.alatt van a 6870.es! és a 5850.es is ennyi körül van abban a boltban!
De én is azt ajánlom inkább 6870.et vegyél!
De ha mégis 5850.mellett döntenél ajánlanák egy olcsó és elég jó hűtéssel rendelkezőt! 53 700.ért!
Elég csendes és jó hűtése van 1ik ismerősömnek ilyen van!
-
Giot
addikt
Üdv mindenkinek! Itt még nem posztoltam.
(#991) Roba: Az általad felvetett dilemma megoldása nem egyszerű. Nekem 5850-em van most. Elég nagy tunintartalékkal rendelkezik, így a 5870 órajelein használom. Nem érzem sehol sem kevésnek a kártyát FullHD-ban. Pedig általában kimaxolom a játékokat, esetleg az élsimítást szoktam 4x venni. Az én részemről abszolút pozitív az 5850.
DE az biztos hogy a 6XXX széria finomabb jobban kiaknázták a gyártástechnológiában és az architektúrában lévő lehetőségeket. Viszont az is igaz mivel közelebb vannak a határhoz (magasabb órajel) emiatt kisebb a tuning lehetősége is.
Magánvéleményem: Ha most kellene vennem 6870 lenne a választásom.Egyébként jövőhéten érkezik hozzám egy Sapphire 6850 kipróbálom, tuning teljesítmény mennyivel kevesebb mint az 5850, esetleg miben jobb.
Más: Tuningal hogy állunk a 68XX szériában? Gondolom volt már aki nekiesett.
Tényleg annyira siralmas mint ahogyan az a PH tesztben volt? Vagy esetleg a márkák között mennyire van eltérés?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest