- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Mivel az utóbbi 3 nem gyárt tápot, csak veszi a belet, így eléggé sántít a felsorolás, mivel attól függ a minőség, melyik OEM cégtől veszi a cuccot. Pl: Corsair CX széria és CM GX széria nem ajánlott, a hozzáértők szerint.
(#5831) lehel22: A békepipa felesleges (legalább is a részemről). Nem voltam felháborodva. Szerintem te indultál el a személyeskedés/cinizmus/megsértődés rögös ösvényén.
Felőlem azt vesz mindenki, amit akar, én csak egy szakmai topicban próbáltam érvekkel alátámasztani a dolgokat, aztán ki-ki eldönti, mit akar.
-
saril
senior tag
hát nem tudom hogy vagytok vele pontosan azért írtam hogy az én tápomban HALK venti van és így sincs semmi baja max terhelés környékén sem...
a gyártók azért ajánlanak nagyobb tápot mert üzlet az egész világ, nekik nem cél az hogy te olcsón vegyél jó tápot... ugyanakkor benne van a bolondbiztos bebiztosítás is, tény! de ettől függetlenül amit a digitális fogyasztásmérők mutatnak, az igaz
-
polonic
félisten
-
imibogyo
veterán
Nekem volt a 6870-el is. Nem túl sűrűn, de volt.
Metro 2033-ban csak az segített ha 1920x1200-ról levettem a grafikát Full HD alá (1680x1050 pl.).
Meg egyszer csinálta Trials-nál. Nem volt sűrűn, de engem idegesített, így eladtam. Most alaplapi HD4250-el nyomom. Ezzel nincs baj.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest