- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopygege
tag
válasz
winhate #28314 üzenetére
Köszönöm szépen az ötletet!
Az a fura, hogy visszatettem a régi 5770-emet és azzal hiba nélkül fut a firefox.
De az említett béta driverrel meg a 6850 is jól működik, szóval itt a sokat emlegetett, rejtélyes Gigabytes BS problémára gyanakszom, amit egyelőre a bétadriver úgy tűnik, kezel. -
Out
addikt
válasz
winhate #28153 üzenetére
Nem is mondtam, hogy gond lenne vagy hiba. Hanem hogy a 13.12 a legjobb játék szempontjából. A többivel sincs semmi baj. Én Windows 10-et használok és ott nincs 13.12, de azzal sincs semmi gondom ami fenn van éppen, mert nem nagyon játszok.
winhate: Számomra teljes mértékben jól használható, leszámítva azt, hogy a frissítéseket nem tudom nagyon kontrollálni, semmilyen hibát nem tapasztaltam. Minden általam használt alkalmazás amit Windows 8.1 alatt is használtam működik és minden eszközöm is.
-
raubisoda
senior tag
válasz
winhate #27901 üzenetére
Igen rettentő érdekes.tegnap óta max 90 bf4-ben.Ami nem terheli a gpu-t extrém módon ott max 82 de ez nagyon max.tegnap feltettem a 14.9 ma újra rádobtam az omegát.Nem értem mivan a karival.Egy vicc.de mha melegszik is nem tilt tehát amit ír az nem annyi mert ha megfogom a hőcsövet nem 90fokos mert az nekem fájna.
Természetesen azóta mióta biost cseréltem amit ajánlottál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest