- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Örülök ha segíthettem. Itt ír róla véleményt egy 6870 tulaj (remélem dícséri, mert nem tudok angolul, de a hőfokokat nézve biztos nem lehordja
) A hangjáról annyit, hogy az Arctic féle Fluid Dynamic Bearing (folyadékcsapágyas) ventik vannak rajta amivel vannak tapasztalataim (csak ilyen ventik vannak a gépembe) és nagyon elégedett vagyok vele valami eszméletlen, hogy mennyire nincs hangjuk.
mod: Közbe lefordítottam, hát ebbe pont valamit szenved a srác(
), de itt van egy videó ami, azért meggyőzőbb.
-
jegenye77
addikt
Amit linkeltél ott a képeken egy Gelidet raktak rá.Nekem is az van rajta.Egy bibi van a vram-hűtés,de pontosan ahogy ott is mutatja meg lehet oldani és tökéletes vele.Nem adnak hozzá olyat ami pont oda való lenne,de a kis sünikből 4-et rá lehet tenni.
Használtan vettem 5500-ért.Ennyit bőven megér.
Előlapi szabályzóra kötöttem és minimumra állítottam.Teljesen hangtalanul dolgozik és lényegesen hidegebb alapon is és terhelésen is. -
Romvr
őstag
-
LEON-T
aktív tag
-
alibaba78
őstag
En is hasonlo problemaval kuzdok, de engem nem a hang zavar, hanem hogy jon a nyar, es nem hiszem, hogy a gyari hutes elbir majd a 6870-nel. Eddig talan ez a huto szamit a legolcsobbnak. Arra ugyelj, hogy a manualban, vagy a dobozan fel legyen tuntetve a kompatibilitas, kulonben ugy jarsz, mint jegenye77: [link], [link]
-
Taifa Díaz
őstag
A Dragon Age 2-n ne csodálkozz. Senkinek nem fut jól, nem lett a legjobb eresztés, patch lesz majd hivatott ezen segíteni. Bár az nV-seken szerintem az se fog
Még ATi/AMD-n sokkal jobban is fut. Amellett a Dx11 elsősorban nem a grafikára van alkalmazva ebben a játékban, ezért tűnhet úgy, mintha 2 évvel ezelőtti látványvilágot kapnál.
DeckardCain: szörnyszülött
-
lsc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Everest / AIDA64 topik
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest