- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Örülök ha segíthettem. Itt ír róla véleményt egy 6870 tulaj (remélem dícséri, mert nem tudok angolul, de a hőfokokat nézve biztos nem lehordja
) A hangjáról annyit, hogy az Arctic féle Fluid Dynamic Bearing (folyadékcsapágyas) ventik vannak rajta amivel vannak tapasztalataim (csak ilyen ventik vannak a gépembe) és nagyon elégedett vagyok vele valami eszméletlen, hogy mennyire nincs hangjuk.
mod: Közbe lefordítottam, hát ebbe pont valamit szenved a srác(
), de itt van egy videó ami, azért meggyőzőbb.
-
jegenye77
addikt
Amit linkeltél ott a képeken egy Gelidet raktak rá.Nekem is az van rajta.Egy bibi van a vram-hűtés,de pontosan ahogy ott is mutatja meg lehet oldani és tökéletes vele.Nem adnak hozzá olyat ami pont oda való lenne,de a kis sünikből 4-et rá lehet tenni.
Használtan vettem 5500-ért.Ennyit bőven megér.
Előlapi szabályzóra kötöttem és minimumra állítottam.Teljesen hangtalanul dolgozik és lényegesen hidegebb alapon is és terhelésen is. -
Romvr
őstag
-
LEON-T
aktív tag
-
alibaba78
őstag
En is hasonlo problemaval kuzdok, de engem nem a hang zavar, hanem hogy jon a nyar, es nem hiszem, hogy a gyari hutes elbir majd a 6870-nel. Eddig talan ez a huto szamit a legolcsobbnak. Arra ugyelj, hogy a manualban, vagy a dobozan fel legyen tuntetve a kompatibilitas, kulonben ugy jarsz, mint jegenye77: [link], [link]
-
Taifa Díaz
őstag
A Dragon Age 2-n ne csodálkozz. Senkinek nem fut jól, nem lett a legjobb eresztés, patch lesz majd hivatott ezen segíteni. Bár az nV-seken szerintem az se fog
Még ATi/AMD-n sokkal jobban is fut. Amellett a Dx11 elsősorban nem a grafikára van alkalmazva ebben a játékban, ezért tűnhet úgy, mintha 2 évvel ezelőtti látványvilágot kapnál.
DeckardCain: szörnyszülött
-
lsc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest