- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Broncolin #6264 üzenetére
Szerintem ez memóriahiba lesz. Gariztasd le a kártyát.
(#6266) Karajev7
Ezt a 2 dvi-s felállást felejtsd el. Nem lehet 2 dvi-t használni egyszerre. Más megoldás után kell nézned.
Egyébként meg nem kell feltétlenül bedugnod a kártyába a másik áramforrásnak a csatlakozoját, ha nem tuningolsz.
A kártya 151 w-ot fogyaszt, a pcie síntől kap 75 wattot, az egyik áramforrás csatlakozójából megint 75-öt, ez így együtt 150 watt. Emiatt működik 1-gyel is a kártya. -
Romvr
őstag
válasz
Broncolin #6265 üzenetére
Nem vagyok egy szaki, de valamit kipróbálhatsz:
- Acronis True Image*-el lemented az egész Windows és a 100 megás partíciódat valahova.
- Újrahúzod a Win7-et
- Ha jelentkezik a hiba még mindig, akkor lehet a kártyával van a gond, érdemes utána feszültség csökkenteni, órajelekből visszavenni. meg hasonlókkal próbálkozni. (Régi GF FX5200-am gyárilag volt túlhajtva annyira hogy nem bírta a ventillátora és produkált ilyen pixelesedést, csíkozódást. Visszavettem órajelből (akkoriban registri buherával), ráraktam egy combosabb ventilátort és megoldotta.)- Ha nem jelentkezik a hiba, akkor driverekkel volt valami. Szépen felteszel egy drivert a kártyára, majd elkezded felpakolni sorban amit még kell. Ha megint előjön valaminél, akkor már tudod mit kell törölnöd/frissítened/cserélned
- Kipróbálod melyik módszerrel lesz jó, majd megjegyzed amit csináltál.
- Acronis-al visszahúzod a lementett rendszert (ami pont olyan lesz mint a művelet előtt) és elköveted a szükséges manővert a hiba kijavításához.Szerintem egy próbát megér. Én már csináltam ilyet laptopomnál mikor elkezdett szétesni a kép véletlen időközönként. Akkor a Daemont Tools egyik drivere akadt a Catalyst-al.
(*Fizetős program, de "kölcsönzőből" letöltheted. Illetve a Comodo-nak is van ilyen programja ingyen (Time Machine), de nem tudom az mire képes pontosan. Vagy ha ismersz hasonlót akkor azzal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Változatos hardverbokréta
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Path of Exile 2
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- MSI Ventus RTX 2060 6GB OC
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest