Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.AMD
csendes tag
Az lehet hogy fel lehet telepíteni és működik is ,de semmiféle beállításra nincs lehetőség. Az AMD a 4890-esekhez már csak úgynevezett Legacy drivert ad ki ami a 12.6 ,ezt meg ugye azzal indokolja hogy ezekből a videókártyákból mindent kisajtoltak....12.10-et is fel lehet hozzá tenni ,nem fog rinyálni...talán még annyit megemlítenék hogy nálam "kdbsync.exe" nem hajlandó futni ,ezért mindig egy hibaüzenettel indít ... néztem rá megoldásokat a neten ... meg driver újratelepítés ,de a hiba maradt....szóval én azt mondom ,akinek a 12.6 van fent és működik vele minden ,annak nem érdemes frissíteni...
-
Thom95
tag
Az igen!
Nekem elég, ha megvan a 60FPS, sőt.. VSync-et be és nem is főzi a kártyát. Most nekem 1000/1100-on megy a 4890 850/975-ről, de itt már érezhető jelentős javulás GTA-ban is. De így is néha-néha, beesik az a 28-30FPS és csak 70%-os vga kihasználtság..
Igazad lesz, optimalizáltság lesz ott a hiba..
-
Thom95
tag
Csak annyi a fő probléma, hogy jogos a GTA4 fikázásam, mert optimalizáltsága tényleg nagyon rossz, de akit ismerek(játszik is vele) nVidia kártyával, sokkal jobban megy neki, mint ATi kártyával. Egy 5870 is szenved benne, de egy GTX260 pedig gyönyörűen viszi. Ezzel van csak problémám.
Többi játékot nekem is gyönyörűen viszi 1920*1080.ban!
Talán még a Prototype 2, ahol néha 30FPS-re leesik a képkockasebesség, de csak 60-70%-ban dolgozik olyankor a kártya. Erre esetleg megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest