- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Hát szerintem inkább az 5830 as jöhet szóba garanciális cserébe ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
De azt viszont nem tudom hogy kicserélik egyáltalán egy 5800 szériából valamelyikre ,én inkább az 5770 es re tippelnék amit adna a bolt, de mivel az egy gyengébb vga nekem sem kéne ,főleg már volt egy nekem tudom hogy elég karcsú .
Ha ezt a megoldást mondják neked inkább kérd vissza a vételárat nem tudom mennyiért vetted ,de most lesznek majd érdekes dolgok a garival kapcsolatban mert már nem lehet kapni a 4890 est mit adnak majd helyette ???
Remélem van valaki aki ebben jártasabb mertha esetleg 5830 as vga t adnak akkor nekem is lenne mindjárt rossz 4890 es -
zolisx4
őstag
Tudom hogy egy oldalt kell vissza olvasni de nem igazán láttam hogy irtad volna a vga tipusát ezért jó ha ki van töltve az adatlap .
Amúgy az a rögzítő az jó ha rajta van, anélkül nem nagyon cserélik gariba mert rajta volt, de ha meg van akkor meg teljesen mindegy.
Nem mindegyik vgan van ez a rögzités nekem az XFX en csak a csavarok voltak egy rugóval és az volt leragasztva egy vonalkóddal -
zolisx4
őstag
először egy javaslat :nem ártana kitölteni a felhasználói adatlapot tudjuk hogy mik a géped rész egységei
Azért elmondhatnád vagy képet, vagy valami infót, mert vissza olvastam addig még nem irtál először, de nem derült ki a vga tipusa ,igy nem igazán fogja senki tudni mi is az ami hiányzik vagy nem raktál vissza a vga ra.
Hozzáteszem garancia akkor érvényesíthető ha a kártya eredeti állapotban, van tehát sértetlen ha valami nincs rajta biztosan nem cserélik gariba .Drexler
Pedig erősen gondolkoztam az 5830 as vga-n de igy a teszt alapján nem sokkal erősebb ,erősebbre gondoltamRádásul az árak sem csökkennek nagyon sőtt semmit
-
AirBooms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest