- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonsi
tag
]kovy megint elbizonytalanított
Egyelőre még semmilyen alaplapom nincs, de valószínű nvidia-s lap lesz, amibe menni fog a videókártya. Vagy Asus 570-es chip készlettel, vagy Gugabyte 550-essel
[Szerkesztve] -
Lonsi
tag
válasz
InfiniteReality #66 üzenetére
Most elbizonytalanítottál. Az az igazság, hogy én nem nagyon szoktam játszani, igazándiból nem használom ki a videókártya határait, most egy 9800 pro-m van 2500-as Bartonnal. 2 hét múlva lesz a csere, lehet addig változnak még a kártya árak. Mindenesetre megfontolom, amit mondtál. Gigabyte-nak van zalman hűtéssel 1950-ese elég tűrhető áron. A 2 kátya között 15 papír van kb. Lehet mégis 1950 lesz. Köszi
-
Lonsi
tag
Köszi a segítséget, de nézegettem az 1600 pro-t és majdnem a fele az 1950-nek. Amikor kijön a 2600-as úgy is lecserélem, addig meg sztem elég lesz a 1600-as is.
-
Lonsi
tag
Az az igazság, hogy 60 papírt nem szánok videókártyára. Inkább valami középkategóriára gondoltam 30 papír magasságában. Azért köszönöm a tanácsokat
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, sztetek 2600-as is lesz hamarosan? Most állok komplett gépcsere előtt és ha nem muszáj nem vennék 2* videókártyát. Érdemes sztetek várni a 2600-ra és ha igen kb mennyi lesz az ára? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest