- Yettel topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
Furán hangzik, de pro bios-al nekem úgy tünt, hogy jobban futott a Crysis, de lehet csak rosszul emlékszem
, le akartam menteni a régit, de se az AtiTool se Ati Tray Tolls nemtudott mentést csinálni. Holnap megnézzem, hogy a Rabit letudja-e menteni. Szeretném visszarakni az erdetit és újra megnézzni mit tud azzal.
-
Gaboman
nagyúr
Amugy nem elfogultság van bennem az 1800-al kapcsolatban.
Én elcseréltem annak idején egy 7900GT-re mert hogy az jobb kártya nála,de nem váltotta be a hozzá füzödő reményeket teljesítményben.
Tuningban sem volt jobb mint az XT alapórajelen.
Pedig 580/1800-on járattam a GT-t.
És nem én voltam az egyetlen aki vissza akarta cserélni az 1800-ra a GT-ről mert nem hozta annak a teljesítményét.
Ez nem elfogultság hanem tapasztalat,ennyit akartam mondani róla ezt a témát itt le is zártam.
Létszíves ti se folytassátok -
aginor
veterán
Emlékezz az x1800gto-kra, azok is selejtes r520 magra épültek, és nem láttál olyan példányt amielyik ne ment volna 700MHz-en.
Itt is lehet hasonló a helyzet, elvégre kevesebb fogyasztó van benne, tehát kissebb a hibalehetőség, kevésbé melgszik, és kevesebbet is fogyaszt majd. Kérdés, hogy milyen nyákon lesz, és az mennyi feszt tud majd leadni stabilan.. -
keszegduda
őstag
-
tetrix
tag
-én is ezért gondolkodom erősen melyiket tudom jobban kihasználni hosszútávon; nagy számítási teljesítményű konfigot építek,mert szükség van rá,és kemény munkára lesz fogva a ''kicsike''... van pár ötletem arra is hogy lehet 1 gigányi memóriát hasznosítani ezeken a monstumokon
-drágának drága ebben mindenképp egyetértek, de jó munkaeszköz vissza hozza az árát...
és köszi a választ -
rocket
nagyúr
Felreertetted, fel vagany alatt a half node-ot ertettetem, ez ugye a 65nm technologia kicsinyitese nem kell attervezni a GPU-t 65nm-rol->55nm-re valtasnal, ezzel lehet csokkenteni a core meretet, fogyasztasat, es ezaltal nagyobb orajeleket elerni, persze ez az alap eset ha minden jol megy, ha nem akkor jon az aram szivargas es a tobbi.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Hát, a képpontméret szerintem jobb lehet a 22-esen, mert a 20-ason a betűk alapból majdnem olvashatatlanul kicsi, legalábbis a 15-ös 1024-en hajtott crt után nagyon feltűnt. Nekem azért van 20-as, mert anno még a 22-es drágább volt sokkal, nameg volt ez a moncsi 90-ért akciósan, s nekem fontos volt a nagy látószög. Ami meg még nekem külön tetszett, hogy overshoot szerencsére minimális. Az már zavaróbb, hogy sokkal jobban csíkozódik, mint a crt-k, így v-synch használata szinte kötelező.
Amúgy fps-ek 1280-ban is élvezhetően néznek ki, bár a képarány miatt picit torz lesz, lehet mondjuk natív módban is használni, akkor nem lesz para, csak két oldalt le lesz vágva fekete csík, mintha 17-es lcd-d lenne.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
szacsee
nagyúr
Kösz!
Hamar meg is nézem mire tudom rávenni a TV-t (felbontás).
Keldor Papa: Kösz, de nem ultrabrutál gamma lenne tolva rajta, hanem pl TDU, Race, GTR2, Counter Strike: Source, HL2 Deathmach.
Szűrőket nem használnám, mert nincs szükség rá, legalábbis 50-70cm-ről tolom és pl Cs:s-ben nem kell neki nagy vasz etvasz (X1650Pro, meg a konfigom 70-80FPS a minimum 4-6 bottal, de nyomtam video stress tesztet és nem akdt egyáltalán).
Más lenne LCD-n mivel az ember előtt egy bazi nagy panel a TFT-mhez képest és emiatt kérdezem. Ami durvább azt úgyis TFT-n nyomatnám.
No meg valszeg ha megvárom a 2950-et, az már gyalázza majd rendesen a G80-at. -
Mozso26
senior tag
Nem gyorsabb
, és a jövöt illetöen meg ne találgass. Egyenlöre a jatekok nv logoval indulnak és amig ez nem változik én nyugodtan alszom a babakocsimba.
És ha nem vennnétek észre én csak segiteni akarok , mivel jelenleg is a béka segge alol kellet kikaparnom ezt a toppikot hogy ide tudjak irni ilyen kedveseket.
Ja és az a beszolás h van egy x300 grafikus lasitod az nagyon ott volt.... jot nevettem.
Ez egyébként az egyik legjobb topik ,ide minden nap benézek és szomoruan látom h alig van hozzászolás. -
zsocaozd
tag
Nna, akkor máshogy fogalmazok, hogy te is megértsd: a teszt futásával van baj 64bites Vista alatt, konkrétan abban a környezetben, amiben én futtattam. Így megfelel?
Sehol sem találtam olyat, hogy valaki x64 Vista alatt futtatott volna 3DMark-ot, úgyhogy kb. 0.0% tapasztalata van nagyjából mindenkinek ebben a témában, de azért megy az okoskodás, meg az oprendszer fikázása csak azért, mert Microsoft...igazad van, ez sokkal civilizáltabb magatartás, mint az enyém...
Miért írod, hogy nem oldódott meg a problémám? Már leírtam, hogy megoldódott! Kit érdekel, hogy mi a 3DMark eredménye, ha egyébként tökéletesen műxik a kártya? Én nem a pontokat hajhászom, csak első körben ezzel tudtam tesztelni a karesz működését, azért akadtam ki rajta.
Jó, hagyjuk a flame-et, részemről lezártam már a témát (többször is), megköszöntem a segítséget, további jó csevejt! -
zsocaozd
tag
A Vista64-ről annyit, hogy eddig már kétszer írtam le: a haveromnak x1950xt-je hibátlanul műxik ugyanilyen oprendszer alatt, szóval ezt plíz felejtsük már el, hogy az oprendszer a hibás.
A másik dolog: a táp tutira jó és el kell vinnie a kártyát.
A bekötés: a kártya végén van két tápcsati, az egyik egyel több tűs, mint a másik, de a tápon két egyforma pci-e csati van, ezeket dugtam bele a két helyre. Ugye az egyik az rendesen illeszkedik, a másik pedig egy kicsit nagyobb csati, de azt írja a kártyához adott leírás, hogy abba csak crossfire, ill. jelentős túlhúzás esetén kell nagyobb csatit tenni, egyéb esetben mehet bele a normál pci-e, tehát ebbe is azt raktam, simán belement. Szóval a bekötéssel sincs gond....sajnos...bár mondhatnám, hogy van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Nyaralás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest