Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crysis-hez melyik driver kell?
Mert a 8.1-el ilyen szépen néz ki. -
sadams
tag
Illetve ez a 7.9-es driver is csak felrak valami install manager-t, de utána nem történik semmi.
-
sadams
tag
Egy pici problémám van ezzel a 8.1-es Catalyst feltelepítésével.
Ugyebár AGP-s HD2600XT-vel XP alatt eddig is modósításokkal ment csak fel a driver. A Vista driver természetesen más felépítésű. Találtam hozzá leírást: http://home.comcast.net/~exdeus/ati-hd2x00/
Azonban az itt leírt file nincs az új 8.1-es Catalystben. Csak "CL_57724.inf" van, de ebben hiába végzem el a változtatást nem települ fel a driver. Egyelőre felrakom a 7.9-est (elvileg ebben még van agp támogatás
), ha van valakinek valamilyen ötlete kérem jelezze.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gúgül súgjá:
A 2008-as év legújabb Catalyst meghajtója a 8.1-es verziószámot viseli, és a számos javításon túl a MultiView nevű új ficsőrrel is rendelkezik, mely több kártyás rendszerek esetén lehet hasznos. A meghajtó a Radeon 9550-es szériától fölfelé az összes Ati kártyát támogatja, beleértve a hamarosan megjelenő 3870 X2-őt is. A driver a következő játékoknál tapasztalható nagyobb hibákat javítja: Half-Life 2: Episode 2, F.E.A.R., BioShock, TES IV Oblivion, World in Conflict, ET: Quake Wars.
-
djrobaa
aktív tag
-
gyiku
nagyúr
7.12-vel megy minden rendesen, erdemes feltenni 8.1-et? alkottak benne vmi maradandot?
-
pisti
őstag
HD3690 : Oppá, ezt tessék csekkolni. Komoly HD2600XT utód.
-
kiscsáko
tag
válasz
Killerlaca #6483 üzenetére
sokkal
-
TasiA
senior tag
válasz
ha a 8600Gt jobb, a 2600XT meg ~ = a 8600Gt-vel, akkor szerinted??
-
válasz
Hogy ne lenne jobb! Viszont ne kérdezd hány %-al, mert én nem szoktam ilyeneket számolni
-
válasz
Killerlaca #6480 üzenetére
Megéri a Sapphire 2600XT 20k körül.
Ha esetleg kicsit túl tudod lépni a keretet, HD2900Pro van 33k, és HD3850 35k körül a PH-s bazárokban. Ezek ár/érték arányban jobbak a 2600XT-nél. -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Behalt egy gf7600gt kártyám és az lenne a kérdésem megéri egy ilyet venni helyette
SAPPHIRE - HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE
vagy
MSI RX2600XT-T2D256EZ/D3 PCIE
Esetleg vannak ennél jobbak(jobb vétel) kb 20-30 000Ft körül.Köszönöm előre is.
Üdv
-
Itt megtudod kérdezni mennyit ér a géped:
Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért topik
Itt pedig hogy milyen hardvert lenne érdemes venni:
Milyen gépet vegyek?Inkább cseréld le az alaplap+proci+ram-ot, persze csak ha van rá keret. A milyen gépet vegyek nevü topicban segítenek neked.
-
levill
tag
nekem is 6600GT volt lecseréltem az egész ˇKócerájt" kb 20k-ba jött ki alaplap/vidkari/proci. és teljesitmény is jobb lett. szerintem megérte. és PCI-E van legalább.
mod: ha eladod a régit jó áron és veszel valami olcsó cucot akkor jobb áron kijössz mint ha csak gy AGP-s karit veszel -
Slampa
csendes tag
AGP-s karija van valakinek? Érdemes lecserélni egy 6600 Gt - t? Vagy akkor az egész kocerájt inkább?
-
Legújabb ATT: 1.3.6.1067
Magyaritás
Leírás: Ati Tray Tools A-tól Z-igHa mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, működni fog.
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #6467 üzenetére
Igen, úgy kezdtem, hogy kipipáltam, mert tudtam, hogy innen nem lehet húzni.
Közben kiderült, hogy a nyavalyás az órajeleimet sem ismeri!
Megnéztem a leírást is, de ettől sem lettem okosabb.
Kár, mert ez jobban tetszik így holtában is mint a CCC!VaniliásRönk: valószínű ezt csinálom én is, feladom a harcot és visszateszem a CCC-t.
Megpróbálom még a legújabb ATi Tray Tools-t leszedni, bár lehet, hogy ez az! -
grunge
addikt
válasz
barnam_ #6463 üzenetére
én ugy csináltam 1 honapja anno mikor megvetem a karit, de ezen a piros "üdvözöljük" árnyékon kivül még a tv-re kötve jött elö egy kis szintévesztés. 7.11-el az is megoldodott. vistát meg nem akarok felrakni
indianka: nekem passziv MSI van, nem melegszik...sztem az ultimate-t nyugodtan be lehetne vállalni, pláne huzatos házban
-
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #6460 üzenetére
Lehet, hogy CCC a bűnös? Kipróbálom.
-
fagy53
nagyúr
válasz
belaazallat #6458 üzenetére
A 7.12-nél jelentkezett először az XP-ken, hogy a win ÜDVÖZÖLJÜK felirata kapott egy piros betűárnyékot, de más feliratok más színű kontúrral is megjelennek.
Az új 8.1-es ezt a hibát nem javítja ki, bennemaradt. -
DeadMeat
nagyúr
Komolyan mondom nincs semmifele szinhiba,mint amit emlegettek.Egyedul a friss telepites utan csoppet homalyosak a betuk,de a monitor kalibralasa utan semmi hiba nincs.Vagy en vagyok vak,de akkor nemcsak en,direkt megkertem acconyt sasolja meg...
Es igen vistat hasznalok. -
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_ #6447 üzenetére
Igen biztos ez lesz az oka, mert sokunknak változatlan maradt ez a hiba és igazad lehet, hogy mi szerencsétlenek XP-t használunk és az ATI-nál büntetve vagyunk.
levill: lehetőleg csak a legjobb eredményedet tedd fel a listára, mert ha mindennap felraksz egyet Rover623 nem fogja díjazni.
-
levill
tag
na egy 100-ast javitottam 3DM06
mod:már csak egy 2magos proci kéne és megközelitenélek titeket -
Liberator
tag
Felraktam az új drivert, de ennél is megvan a kék-piros hiba, ugyhogy marad a 7.11
-
indianka
tag
sziasztok
új gépem építésébe a fórumozók ph-s kollegák tanácsára sapphire 2600xt gddr3-ast tervezek venni
tudom mi a különbség a full, a lite, és az ultimate verzió között...az ajándék játék anniyra nem érdekel, nem vagyok egy nagy játékos, a kártya is fullHD videókhoz kellene...
azt a tanácsot kaptam eőször h vegyel ultimate-et, viszont egy kicsit tartok a passzív hűtéstől...az aktívtól meg a hangja miatt...mivel a mostani gépemben összvissz két venti van (táp+proci), a jövendőben pedig minimum 4 (táp, proci, vga, ház) ha az aktív hűtésűt veszem...
a ház amit tervezek coolermaster elite r311...elég jól szellőző, ventis ház...játék sem lesz...szerintetek így mennyire melegszik a passzív...vagy inkább ne kockáztassak, és maradjak az aktív hűtésűnél... -
levill
tag
most hoyg látom nekem is viszsi az 1Ghz-t a ram gondolom valami jóféle ram csücsül rajta szóval nem nézem meg
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mcmester21 #6433 üzenetére
Ált. lusta vagyok, és csak rátelepítek. Mikor nem, akkor uninstall, restart, majd install. Driver cleanert csak akkor, ha valami gáz volt.
-
válasz
mcmester21 #6433 üzenetére
Leszedem az előzőt, DriverCleaner-el lepucolok mindent, és utána felrakom az új drivert.
-
mcmester21
csendes tag
Ti hogy szoktátok az új drivert telepiteni? Leszeditek az előzőt?
-
levill
tag
856/1000 stabil 3DMark06: 4474 pötty
Proc: AMD san diego 3700+@2860Mhz
mem. 2x512MB kingston ~430Mhz
VGA:Sapphire 2600XT GDDR3 856/1000
levill
tag
Rivatunerrben húztam most 800/970-en stabil.már csak a GPU-t kéne 900 fölé húzni
-
t.tomi
tag
AGP- karival rendelkezőknek!
Catalyst 8.1 + AGP hotfix!
Katt
Próbáljátok! -
TasiA
senior tag
Felraktam, még játszani nem játszottam, de továbbra is pirosas néha a fehér szín. Szal ezt nem javították. Vélemény megint megvan!
-
kommunism
aktív tag
valakinek valami tapasztalata az új catalystal kapcsolatba jobb mint a 7.12??
-
mestery
csendes tag
hali
nem tom van má valakinek eredménye azzal kapcsolatban h. a crysisben mér akad a menü. meg a videók? -
carrot
tag
Sziasztok!
Ha nem veszek külön hűtőt, akkor meddig húzható egy Sapphire XT, stabilan?
És hűtővel? Sokat dob a játékokon, v hagyjam a fenébe?
Biztos valaki már kérdezte, de mindjárt elmegyek...Köszönöm szépen!
-
sadams
tag
Az XP-s részleg tényleg lehalt.
Kíváncsi lennék a véleményekre, szóval bármilyen tapasztalat van írjátok meg.AGP-s támogatás mostmár soha nem lesz Ati-nál?
-
válasz
VaniliásRönk #6412 üzenetére
Nekem simán lejött.
Bár én a Vista drivert szedtem le, az XP-t lehet hogy többen töltik.
Szerk.: az XP-s is lejött. -
sadams
tag
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Van értelme vga-ról kivezetni a hangot átalakítóval, ha nincs hdmi-s erősítőm vagy maradjak hangkarinál?
(ha nem tvre kötöm)
-
tewe15
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt az üzieimhez, sokat tanultam belőlük!!! Meddig érdemes, lehet húzni a kártyát? Főleg, ha nem Qimonda memchip van rajta, és passzív hűtéssel? Mag, memória freki? Ha valaki már húzta, írjon már légyszi adatokat, és azt hogy milyen progival húzta.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest