- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
-
keIdor
titán
Arról nem is beszélve, hogy dolgozni is simán lehet főiskola és egyetem melett... max leállsz egy kicsit vizsgaidőszakban. Havi 150-et mindennel együtt simán lehet keresni.
Viszont a 30 és 60k közötti réteg hozza nekik a legtöbb pénzt, nem a 100k felettiek.
Egy biztos az AGP már le van szarva, de én ezen nem is csodálkozom 2008-ban... -
éN79
addikt
Szerintem eléggé harmonikus géped van, a 30K-ból nem igazán tudnál nagyságrendileg erősebb konfigot építeni, mert így szépen ki van használva minden. A procidat tuningolhatod, ha még nem tetted, és ami talán korlátozhat esetleg, az a vga (ami szerintem ismételten megerősítem, hogy teljesen jó választás a konfigodhoz), de egyelőre 30K-ért nem kapsz olyat, ami annyival erősebb lenne (az új generációkból term.) hogy érdemes lenne cserélned. Vehetsz helyette régebbi dx9-es kártyát (X1900/1950 XT(X) vagy hasonlók) de azok általában kazánok, és különben is...
-
WD40
aktív tag
Nekem végre megoldódott. A gyári cd-n lévő driver először is szar. Ezt gondoltam, de hogy a 7.10 és a 11 is szar azt már nem. Végül kiderült, hogy a 7.11-el működik (bár csak az eszközkezelőből lehet agp-re föltenni), kizárólag akkor, ha a .NET 3-at teszem fel a 2 helyett. Hurrá. Jah és külön tettem még fel a CCC-t a 7.11 mappájából. Lehet, hogy másnak is segít ez a módszer, próbáljátok ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asustor NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest