Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
-
keIdor
titán
Arról nem is beszélve, hogy dolgozni is simán lehet főiskola és egyetem melett... max leállsz egy kicsit vizsgaidőszakban. Havi 150-et mindennel együtt simán lehet keresni.
Viszont a 30 és 60k közötti réteg hozza nekik a legtöbb pénzt, nem a 100k felettiek.
Egy biztos az AGP már le van szarva, de én ezen nem is csodálkozom 2008-ban... -
éN79
addikt
Szerintem eléggé harmonikus géped van, a 30K-ból nem igazán tudnál nagyságrendileg erősebb konfigot építeni, mert így szépen ki van használva minden. A procidat tuningolhatod, ha még nem tetted, és ami talán korlátozhat esetleg, az a vga (ami szerintem ismételten megerősítem, hogy teljesen jó választás a konfigodhoz), de egyelőre 30K-ért nem kapsz olyat, ami annyival erősebb lenne (az új generációkból term.) hogy érdemes lenne cserélned. Vehetsz helyette régebbi dx9-es kártyát (X1900/1950 XT(X) vagy hasonlók) de azok általában kazánok, és különben is...

-
WD40
aktív tag
Nekem végre megoldódott. A gyári cd-n lévő driver először is szar. Ezt gondoltam, de hogy a 7.10 és a 11 is szar azt már nem. Végül kiderült, hogy a 7.11-el működik (bár csak az eszközkezelőből lehet agp-re föltenni), kizárólag akkor, ha a .NET 3-at teszem fel a 2 helyett. Hurrá. Jah és külön tettem még fel a CCC-t a 7.11 mappájából. Lehet, hogy másnak is segít ez a módszer, próbáljátok ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Update 11.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
(a régi oldalon még volt infó,hogy sp2 meg mi ajánlott a driverhez,az új "csodás" felületen már nem látok ilyet)