- Google Pixel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
-
keIdor
titán
Arról nem is beszélve, hogy dolgozni is simán lehet főiskola és egyetem melett... max leállsz egy kicsit vizsgaidőszakban. Havi 150-et mindennel együtt simán lehet keresni.
Viszont a 30 és 60k közötti réteg hozza nekik a legtöbb pénzt, nem a 100k felettiek.
Egy biztos az AGP már le van szarva, de én ezen nem is csodálkozom 2008-ban... -
éN79
addikt
Szerintem eléggé harmonikus géped van, a 30K-ból nem igazán tudnál nagyságrendileg erősebb konfigot építeni, mert így szépen ki van használva minden. A procidat tuningolhatod, ha még nem tetted, és ami talán korlátozhat esetleg, az a vga (ami szerintem ismételten megerősítem, hogy teljesen jó választás a konfigodhoz), de egyelőre 30K-ért nem kapsz olyat, ami annyival erősebb lenne (az új generációkból term.) hogy érdemes lenne cserélned. Vehetsz helyette régebbi dx9-es kártyát (X1900/1950 XT(X) vagy hasonlók) de azok általában kazánok, és különben is...
-
WD40
aktív tag
Nekem végre megoldódott. A gyári cd-n lévő driver először is szar. Ezt gondoltam, de hogy a 7.10 és a 11 is szar azt már nem. Végül kiderült, hogy a 7.11-el működik (bár csak az eszközkezelőből lehet agp-re föltenni), kizárólag akkor, ha a .NET 3-at teszem fel a 2 helyett. Hurrá. Jah és külön tettem még fel a CCC-t a 7.11 mappájából. Lehet, hogy másnak is segít ez a módszer, próbáljátok ki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest