Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mestery #8502 üzenetére
Megvan a földelés a konektorban?
fagy53: Nem kell mondanod, már régen eldöntöttem, hogy köv. karim HD3850 lesz, esetleg 3870, ha ultraolcsón megkapom. De lehet majd változtat az ügyön a HD 4000-res széria, mindenesetre most jelenleg csak Total Annihilatin Spring megy a gépen, annak meg fasza 3D motorját még az integrált vidkarim is szépen viszi...
-
válasz
mestery #8150 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom, AGP-s HD 2600 kártyák terén nincs tapasztalatom.
Reméljük, jön valaki, aki tudja a választ.A Dx9-et azért írtam, mert mindkettő hasonlóan száll el. Akkor tehát nem a játék a gond. Viszont így nem tudom. 1. hsz szerint tetted fel az ATI driver-t?
-
neti
csendes tag
válasz
mestery #6184 üzenetére
Köszi
A hőfokot mértem a GPU-n az 55 celsius volt legutobb mikor resetelt.
A ventillátor fordulatszámát felállítottam 100% ra így gyakrabban következett be a reset efect ezért gondoltam tápra mert dinamikus fordulatszabályozásnál csak ritkán dobja el a kanalat.Az nem lehet még hogy nem a GPU melegszik túl hanem a memória.
Csak más játéknál nem jelentkezett mégMivel VGA-s csak Omega driver + Ati tool jöhhet szóba. Az újabb driver nem oldhatja meg a problematikát?
-
Komplikato
veterán
válasz
mestery #2458 üzenetére
El kéne felejteni az ATT-t egyenlőre ilyen kártyákhoz. Egyrészt normálisan nem is támogatja, másrészt egy halom program kifagy az ATT-től.
Próbálj meg úgy friss drivert telepíteni, hogy leszedsz minden ATI drivert (esetleg ha volt elötte más a gépben, akkor azt is!) a drivercleaner vagy a driversweeper progikkal, utána 2x újra kell indítani a gépet, mert elsőre megtalálja ismeretlen VGA-nak, másodikra meg standard VGA-nak. A friss driver csak itóbbi esetben megy fel!
Utána felteszel friss DX9-et, azt hiszem novemberi az utolsó, a .Net-et ha használsz CCC-t (persze lehet nem használni, de akkor sok minden nem állítható!) és végül a friss driver + CCC. Meg ha használni akarod HDMI-n a hangot, akkor még annak a driverét fel kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest