Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- One mobilszolgáltatások
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igazából ha már a csatlakozó tudja, akkor beépítik. Na meg valamiért HD-nak kell hívni a kareszt. Mondjuk nem vagyok biztos benne, de asszem a hdmi-s csatlakozón érkező jeleket fel is lehet venni, és ott már jó ha van a hang. Persze ha van ilyen dologra képes felvevő, és másolásvédelem sem figyel be...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez az omega szerintem elég trágya lett régebben jobbak voltak. Javaslom térj vissza CCC-re, mert abban tudunk segíteni. Mikor omegát leszedtem gépről, és felment a rendes driver, elég sok grafikai hiba lett, főleg 2D!-ben, ergo az egész wint újra kelett raknom. Tetejében még az omega nem is volt gyorsabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest