Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
lcd-n még a normál kisbetűs szöveg is elvolt színeződve helyenként. sajnos még a 7.12-re épülő omegával is. eddig szinte csak omegát használtam. most viszont feldobtam az új 8.1-es catalystot, és a hotfixet, és láss csodát, semmi színes betű. stabil a meghajtó. (agp-s karim van) és az eddigiekhez képest, a legnagyobbak az fps-eim is. nem olyan "ideges" a grafika. egyszóval jó. igaz ezt is csak kézileg lehet felrakni agp-re, de annyi baj legyen.
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6235 üzenetére
én is azért vettem ezt mert butaság lett volna megvárni a hd3850-et, mert ezen a konfigon, az se nyomna sokkal többet. viszont egyellőre nem akartam teljes gépet cserélni. mivel már nem igazán hajtom a legmodernebb gémeket, egy darabig el leszek még ezzel. vannak olyan lapok, amik agp-sek, ddr ramot fogadnak, de már több magos proci is belemegy, nem az a csúcs, de majd átmenetnek jó lesz. ráadásul ott már valszeg van speed stepping, így amikor csak netezek, nem fog fullon menni a rendszer.
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6226 üzenetére
nekem ezelőtt egy x800xt pe karim volt. nem igazán vettem észre, hogy a catalyst sokkal gyorsabb lenne , viszont az omega mindíg stabilabbb vollt.
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6223 üzenetére
az a helyzet, hogy tudna ez a kártya többet, de a te rendszered (ha érvényes még az ami a konfigodnál van írva) nem tudja belőle kihajtani. meg az enyém se. ez van
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6221 üzenetére
hát ezzel a karival nem igazán lehet csúcsokat döntögetni, az beztos. sztem viszont az is valami, ha stabilan megy, játszható fps-eket hoz ki a gémekből. nekem pl a hl2 episode 2-őt max felbontáson közepes beállításokkal +hdr bekapcsolva, 40-60 fps-el viszi. nem ollan rossz az. sam2 viszonylag erős beállításokkal, 35-50 fps. az már jól játszható szerintem.
colin dirt, pro street gyengébb, de valszeg windóz pestával, meg dx10-el azok is jobbak lennének, viszont én azért nem fogok váltani, az is biztos. -
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6219 üzenetére
mindegyik gém megy?
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6216 üzenetére
én se tudom 100%-ig, de asszem ez lehetővé teszi a procinak, hogy közvetlenül írjon a kártya memóriájába a rendszerbusz megkerülésével, ezáltal felgyorsítva a folyamatokat. viszont veszélyes, mert akár fagyásokat is okozhat. ati kártyáknál ajánlott letiltani, tehát az fastwrites off-ot választani.
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6211 üzenetére
ez nekem is böki a csőrömet. agp-s kártyát gyártanak,de nem írnak hozzá egy normális meghajtót. váltani meg nem nagyon akarok vídiára. a ti4200
óta csak ati kártyám van. akkor is csak azért váltottam atira, mert a ti utáni sorozat nagyon gyalázatosra sikeredett. viszont nem bántam meg ezt állíthatom. remélem,ez csak átmeneti gyengélkedés, és a következőkben, jobban ügyelnek a támogatásra.
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6209 üzenetére
hááát, ez se szentírás, de gondoltam , 1 próbát megér.
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6207 üzenetére
igen
-
xtmod
senior tag
válasz
Csokibácsi #6198 üzenetére
nem tom segít e, de nekem az xt-re minden gond nélkül felment az omega 3.8.421 driver. felismerte a kártyát ahogy illik, és a legstabilabb meghajtó volt az összes közül amit próbáltam, beleértve a 7.12-őt is. ezzel ment a legjobban a pro street is, ami különben igen problémás ezeknek a kártyáknak.
-
xtmod
senior tag
-
xtmod
senior tag
hali!
van ehez egyáltalán bios frissítés? sapphire hd 2600 xt?
üdv.
-
xtmod
senior tag
sziasztok!
talákozott már valaki hasonló problémával? a hl2 episode one játék, kiakasztja a meghajtót.( hd2600 xt, 7.12 driver) egy darabig ment, (amíg kiértem a lowlife-ból) aztán egyszercsak leállt valami internál driver error-al. innetől kezdve ezt csinálja minden betöltésnél, de egy egyszerű felbontás változtatásnál is. próbálkoztam más meghajtóval is, (most a hozzáadott van telepítve) de ugyanaz a hiba. érdekes, hogy sokkal izmosabb gém, mint pl a colin dirt, fut szépen. az amd, ha már gyárt agp-s kártyát, legalább normális meghajtót is írhatna hozzá, mert ez gáz. ha valaki tud valami megoldást, ne kíméljen.
üdv.
-
xtmod
senior tag
válasz
CPT.Pirk #5006 üzenetére
AGP aparture size 128 mb. a fastwrite után kell majd nézem. most nem otthon vagyok. a régi kártyáimhoz (9800pro, x800xt pe) alapból disabled-re állította az omega telepítő ott az volt az ajánlatos. most egy kézzel fölrakott ati 7,12-es van telepítve, ccc nélkül, mert sokat xarakodott a rendszer indulásnál. az ati tray toolsban meg tudom nézni, ha hazamegyek. persze, nem tom, hogy ennek a hd-s karinak jó e a fastwrites, avagy sem. az élsimítást amúgy is levettem, mert azt nem szeresse a lelkem.
serious sam 2-ben, majd' a felére esik vissza az fps, ha minimum aa be van kapcsolva.
amugy meg szuperül viszi nagy felbontásban hdr-el.
-
-
xtmod
senior tag
válasz
master(én) #4996 üzenetére
sajnos nem.
-
xtmod
senior tag
válasz
wwenigma #4995 üzenetére
hali.
kétlem, hogy +1gb ram gyorsítana, bár tervezem a bővítést ez irányban. processzorcsere?
s478-ba max egy prescottos ee-t tudnék tenni. (3,4ghz) az meg csak több vattot fogysztana. különben is, 400 mhz +-t ezzel is el tudok érni. arra lennék kíváncsi, hogy a 15-19 fps, reális-e ettől a kártyától ezen a konfigon, holott az öregebb kari jobban vitte.
üdv.
-
xtmod
senior tag
hali!
üdv mindenkinek. kellemes ünnepeket, meg minden.
lehetséges, hogy egy x800xt pe, jobban viszi a pro street-et, mint ez a fos? (hd2600xt agp) nyugtassatok meg hogy ez csak valami félreértés lehet. a konfig az adataimnál. a régi karival meg se akadt a gém, ezzel meg 15-19 fps-eket produkál. (1024x768) ha ez reális, megy a szemétbe, mert odavaló.
üdv.
-
xtmod
senior tag
hali.
lehet, hogy nem idevaló kérdés, de föltenném. melyik a most kapható legerősebb agp-s radeon?
kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest