- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmester21
csendes tag
Hali! Olvasgattam az AVIVO-t de nem értem teljesen a müködését, Van egy S-Video hely a kártyán, és kaptam egy S-video to RCA átalakitót, ezzel tudok a kamerámról digitalizálni? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem, de nem tudom, ha mégis lehet hogy kell ezt csinálni?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! Van a kariba ez az ATI Avivo™, ez mit csinál? Tudok rákötni analóg kamerát és bevinni az anyagot a gépbe? Vagy mit lehet vele csinálni?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok, van egy sapphire hd2600XT-m pci-os kártyám, és mióta felraktam a legujjabb ati drivert ilyeneket csinál a vistámon, nem mindig jön elő és egy képernyő beállitás segit rajta, szerintetek a driver miatt van? Az első a hibás kép a második a jó.
Ez a kettő van fenn: 8-2_vista32-64_ccc_lang2_58136.
8-2_vista64_dd_58134 -
mcmester21
csendes tag
Ti hogy szoktátok az új drivert telepiteni? Leszeditek az előzőt?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! Sapphire oldalán van egy patch a Crysishez (CRYSIS HOTFIX Windows Vista (32bit and 64bit)) ez szükséges a 7.12 es catalysthoz is szerintetek? Mert nélküle megy a játék, vagy ha felrakom szebb lesz?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok valami nem stimmel a HD2600XT-mel, NfS pro Streetezek. és sokszor a futam előtt elkezd kikapcsolni a monitor aztán visszajön, a végső mikor kékhalál és ujraindul, és az atimdag illesztőprogram leállt ezt irja ki, vista alatt. Nem tudjátok mi lehet a baj?
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok, felraktam az NfS Pro Streetet, és elég sokszor futam előtt kilép a játék vagyis kékhalál fogad és ujraindul a Vista és valami videókártya gondot ir hogy nem tudott betöltödni, HD2600XT-m van Ati Catalyst 7.12 vel. Miért csinálja ezt?
-
mcmester21
csendes tag
Megoldódott, beraktam megint és mostmár viszi, köszi azért PCie-s
-
mcmester21
csendes tag
Csökkentett módot is próbáltam, de tölt tölt és ujraindul ott is
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem egy HD2600XT-t, beraktam a gépbe, eddig integrált videókártyát használtam, átállitottam hogy pci express kártya van, és nem jön be a windows, mindig mikor töltene be ujraindul, telepiteni se tudok mert akkor meg nem csinál semmit. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest