Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
xtmod
senior tag
lcd-n még a normál kisbetűs szöveg is elvolt színeződve helyenként. sajnos még a 7.12-re épülő omegával is. eddig szinte csak omegát használtam. most viszont feldobtam az új 8.1-es catalystot, és a hotfixet, és láss csodát, semmi színes betű. stabil a meghajtó. (agp-s karim van) és az eddigiekhez képest, a legnagyobbak az fps-eim is. nem olyan "ideges" a grafika. egyszóval jó. igaz ezt is csak kézileg lehet felrakni agp-re, de annyi baj legyen.
-
-
-
Csokibácsi
tag
-
Dead_slow
tag
Nem osztottam vissza 2500+-os Barcim van 333FSB-vel és ezért a ramokat is ennyin járattam, felhúztam 3200+-ra és így az FSB400 tehát a ramok is ennyin mennek, azért mondtam hogy a ramokat nem húztam mert elvileg ezek ddr400-as ramok.
De próbáltam már mindent vissza is osztottam 3200+ a proci és 333 a ram, de így sem megy, nem tudom mi lehet a gond, valahol olvastam hasonló problémát, de már nem emlékszem se a megoldásra, se arra hogy melyik topikban volt.

-
-
-
Buldex
csendes tag
Azért, drága barátom, hogy össze tudjam hasonlítani a korábban mért értékeimmel.
A másik: Emlékszem, micsoda csalódás volt számomra, amikor hülye fejjel lecseréltem anno a Gf4 Ti4200-es kártyámat egy síma FX5700-esre, és megmértem az eredményeket 3DMark2001-gyel is. Mert ugye, akkor a 3DMark03 volt az új. És abban a DX9 támogatás miatt persze sokkal magasabb pontszámot kapott az FX5700. De ez csak parasztvakítás volt, ami a 3DMark2001-ből azonnal kitűnt. A játékokban is érezhető volt, hogy lassabb, mint a Ti4200. Ismerek olyan fickót, aki a mai napig leteszteli minden új kártyáját a régi 3DMark verziókkal is. Nincs ebben semmi különös.
Nem mondtam, hogy a 03 nálam a favorit. Viszont amit azzal mértem, azok az eredmények még mind megvannak nekem minden kártyámról az utóbbi pár évből.Hogy miért nem játszom inkább?
Nem mondom, hogy nem szoktam soha, de a fiaim nyomják elsősorban. Én itthon amolyan rendszergarázda vagyok. Gépeket rakok össze, alkatrészeket cserélek, telepítek, fejlesztgetek, tesztelgetek. Mindenkinek lehet valami heppje. 
-
Whitee
csendes tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt a multis izét kipróbáltam, egybéknt távolról sem hasonlít cod2-re, de szerintem is vacak. Viszont a rendes HL2 játékok igen jók, és max beállításon viszi őket a kari. (1280...) Persze az is igaz, hogy illegális úton elérhető az összes game, amiért pluszpénzt fizet az ember, csak steamel kényelmesebb... Bár időnként vannak telepítési problémái, és nem támogat wifis routert...
-
Matamata
aktív tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azz kb. rendben van bazz.
Már öreg vagyok ilyen a "kríziszekhez" (atya ég, nemrég megtudtam, hogy így kell ejteni:"krájzisz"), ehm na jó, meg előbb megvárom hogy legyen egy ilyen kétmagvas anyámkínyja érted. Nem? Áhh mindig ez van...
Szal előfordúl, hogy faszán tolom az lcdtv-men a transport tycoont v. settlers4-et, esetleg az eredeti UT-t a magyar beszólásokkal, mert úgy a fasza...

Vaniliásrönk: na jólvan, set defaultsnál már nálam is fagyott. De csak 1x. Mert többször nem nyomtam meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
áááá mindig valami hasonló post lesz az eredménye, mikor ittassan állok neki fórumozni, vagy megnézem (mint most) a view askew filmjeit vagy mindakettő...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Star Wars Outlaws teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Bruttó ár!
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

noname 300W=talán 200W.
. Mint korábban mondtam nálam árnyékok Medium többi high beállítással simán játszható, harc közben is. Igaz 3Ghz-es X2-vel (2Gb ram/1000Mhz), persze élsimítás nélkül. Nem lehet, hogy nálad be volt kapcsolva?

elfogyott a memó szerintem. a gpu nem volt 60fok sem.