Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
NE az OVER drive-ot használd, hanem AMD GPU clock tool, vagy ati tool, vagy ati try tool, vagy ilyesmi. Én ATI TOOL-t használok. Annyi, hogy a progik nagy része úgy írja, mint ha nem emelné az órajelket, de a gamékban az FPS-en símán meglátszik, de az is ha kicsit túl húzo, mer jönnek e kép hibák.
-
TasiA
senior tag
válasz
belaazallat #6524 üzenetére
nem mert eddig mindennel jó volt, csak 7.12-től szar?? Ha visszarakom 7.11-et akkor megint jó. Na meg a TV-m is szar lenne? Nem tom mi van, de már nem érdekel.
-
TasiA
senior tag
válasz
Killerlaca #6483 üzenetére
ha a 8600Gt jobb, a 2600XT meg ~ = a 8600Gt-vel, akkor szerinted??
-
TasiA
senior tag
Felraktam, még játszani nem játszottam, de továbbra is pirosas néha a fehér szín. Szal ezt nem javították. Vélemény megint megvan!
-
TasiA
senior tag
Hmm, érdekes kis vitát váltottam ki!
Nekem PowerLogic tápom van (gondolom gagyi), amin 600W-szerepel, de mivel szedtem már szét, találtam egy címkét belülre ragasztva az értékekkel, meg egy ilyen szöveggel "REAL POWER 300 W". Hogy jött ki, ne kérdezze senki, de már súlyra is pehely, míg a 350-es FSP vagy 2X nehezebb, ha nem mégnehezebb.Na meg belülről sem valami túl bonyolult. Na ennyit a tápokról.Gond nélkül üzemel a gépem, már 2 éve. Szal a így értem a gagyi 300W=200W sincs. -
TasiA
senior tag
válasz
andriss #6330 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem megy rajta, csak azt, hogy MEDIUM kicsit már sok. HA variálod a MEDIUM és LOW beállításokat, vagy kikapcsolod az árnyékokat, akkor már semmi gond. Azért annyira nem gyenge a kártya, de ehhez a játékhoz a NASA gépei sem lennének jók.
NEma kártyával van gáz, hanem a game durva.
-
TasiA
senior tag
válasz
andriss #6318 üzenetére
Nagyobb harcban akad mint a picsa. Több gépet is raktam össze: sajátom; aztán X2 4200@2500mhz + 2GB RAM , a harmadik X2 5200 + 2GB RAM és mindegyiken szaggat mediumban 2600XT-vel, ha nagyobb harc , vagy "eksön" van. Legalább is engem zavar mikor 19-20 FPS-el (vagy annyival se) megy a game, de pl a tulajnak nem tünt fel. Neki úgy is "nagyon állat" volt. Ha meg csak úgy szaladgálsz erre-arra, akkor szépen megy, de hát nem ez a lényeg egy FPS-játékban.
Ezért nem is játszom vele, inkább COD4.
-
TasiA
senior tag
válasz
andriss #6312 üzenetére
én tápra nem mondok semmit, egyéni rizikó, RAM, meg kell, COD4 meg menne. Havernak 2600+ os sempron régi fajta Socket A, +1GB RAM meg 7300GT ddr3 AGP és megy, mert hálózni szoktunk. Jó lehet nem MAX grafika, de símán élvezhető a game. 1024-768-ban , többit ne kérdezd. Szal egy 2600-al símán jó lesz. A másik gamét nem ismerem.
-
TasiA
senior tag
Nem lenézni akarom a karit, nekem is ilyen van, csak ez ennyit tud és kész. A vadabb és jobb kártyákhoz, meg gamékhoz ,már elengedhetelen az izom proci, de ez a 2600-os kategória szerintem még nem az. Lehet rosszul látom, de mivel adott volt a rendszer, amiben csak a procit cseréltem 1 magosról 2 magosra és még az órajelek is ugyan azok, ezért merek ilyeneket leírni.
-
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
Nekem is ilyen procim volt, de csak 2700-on hajtottam, meg +512 ram és semmivel nem lett gyorsab szintén 2700-as X2-vel. Szal símán kihajtja a kártyát. Saját véleményem, ha valami akadna a gépeden, akkor inkább venni kell egy erősebb kártyát oszt kész, meg ahhoz a jobb proci. Szerintem nagyon nem egy bivaly kártya, hogy atomreaktor prikat kelljen alátenni. 20ezer forintos kategóra, ennyi.
-
TasiA
senior tag
válasz
Csokibácsi #6238 üzenetére
Én is így voltam, mikor a 9800 helyére megvettem az 1650PRO-t, oszt majdnem még lassabb is lett. Vettem helyette 2600XT-t, meg lecseréltem a 3700sandit egy X2-re. Procicserével kb semennyit nem vettem észre, mert ugyan úgy ment a 2600 a sandival is mint X2-vel a 3DMark kamuratyiszar, meg nálam nem mértékadó. SZal szerintem ne költs AGP-re 1 forintal se többet, mert nincs értelme, főleg, ha még a driverek is szarok. Jövőre úgy is karcsú lesz a 2600-os széria, majd lehet megint másikat venni.SAJNA!
Én megértem, hogy a mostani gépedbe vettél egy jobb karit, mert fejleszteni kell, de a karihoz már ne vegyél másik gépet.
-
TasiA
senior tag
válasz
Csokibácsi #6235 üzenetére
Vettél egy AGP-s nem túl erős karit és ahhoz akarsz konfigot venni?? Szerintem nem a legjobb ötlet! Inkább húzz egy picit, ha tudsz a procin oszt hagyd a picsába. Majd jövőre vegyél valami PCI-E s motyót ezt meg add el. A 9800-hoz képest csak annyi a külömbség, hogy ezzel pl elindul a COD4, míg a másikkal nem. Na meg egy csomó olyan dolgot is láthatsz a képernyőn SM3, amit eddig nem.
-
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
válasz
VaniliásRönk #4962 üzenetére
Miért, azzal mi a baj? Nekem világ életemben az volt, sosem volt vele semmi gond.
-
TasiA
senior tag
Nah! Akkor nem csak nálam sárgás, pirosas néhol a fehér betű. Megnyugodtam! Én is CRT monitort használok, MAG 786PF2. A 7.11-el hibátlan. Jól van, akkor tojok rá, tőlem elfér.
-
TasiA
senior tag
Következőt vettem észre a 7.12-vel. Mikor tölt be a WIN a kék alapon fehér üdvözlő szöveg kicsit pirosas árnyalatú, az EXPLORER legtetején a kék sávban szintén pirosas árnyalatú a fehér szöveg. Másnak is ilyen, vagy csak nekem??
-
TasiA
senior tag
válasz
Menthirist #4781 üzenetére
Nekem is az van és ma szoptam vele, valszeg már a NET 3.0 kell a 7.12-höz.
-
TasiA
senior tag
válasz
Menthirist #4759 üzenetére
Nem feltétlenül kell mindíg felrakni az új drivereket. Viszont, ha új a kártyád, akkor érdemes, de akkor sem mindíg. Egy 9600XT-re felesleges pl., de nem is ez a lényeg, hanem, hogy miért nem képes rendesen működni az a rohadt driver?!
-
TasiA
senior tag
Tele van a tököm ATI-AMD drivereivel, pedig sok éves rutin, meg tapasztalat megvan a ki**szott telepítéssel kapcsolatban. Próbáltam felrakni a 7.12-őt. Természetesen minden latakarít, majd drivet telepít, végén WIN újraindít, majd CCC szar, hiba, meg hiba, meg hiba. Jó, megint minden le, újra telepít, újra szar. Csak ccc le, újra telepít, megint szar. Annyira unom már, hogy ennyire hitvány trágya az egész ATI!!! Egy nagy csalódás!!! Most ne jöjjön nekem senki Try Tools-al meg "minek a CCC". Kell és kész! Szerintem nem nagy elvárás, hogy egy driver működjön úgy, ahogyan kéne!! Szal, majd rakok új XP-t, de ha akkor is szar, én olyan levelet írk ATI-nak, hogy öröm lesz olvasni!
-
TasiA
senior tag
válasz
kommunism #4677 üzenetére
Háát nem tom! Én XT-alá vettem a 3700+@2700Mhz sandi helyett egy X2 3800+@3700-at és igazából nem nagyon vettem észre semmit, egyedül a Crysis megy jobban. Talán a későbbiekben egyre több előnyöm származik belőle, de akkor meg már szerintem gyenge lesz ez a proci, a VGA meg főleg. Szóval egyenlőre én picit megbántam a cserével járó + lóvét, várhattam volna vele még.
-
TasiA
senior tag
válasz
Ace Ventura #4129 üzenetére
Ennyit javult, csak a 7.11-el.
-
TasiA
senior tag
válasz
CPT.Pirk #3699 üzenetére
Hát na kb így frankó! A kolega szépen leírta.
8600Gt és 2600XT ~ egyforma telejsítmény, de 8600GT KICSIT jobban bírja az élsímítást, amit "régebbi" illetve nem a legdurvább gépigényű gamékkal tudsz élvezni, de ott jól teljesít az XT-is. Ahol meg már karcsú az XT, oda a GT hangyafasznyi előnye sem elég az élsímításhoz.Viszont DX10, illetve a jövendőbeli gamék jobban kedveznek az XT-nek. Az 1950 az meg veri mind a kettőt, de csak DX9-ben tud virítani. Remélem nem írtam hülyeségeket!
Viszont 2600XT vs 1950 akármi között csak az ár a lényeg.XT-már van újonan 23-ért 1 év garival, 1950 meg minimum 30-35ezer, vagy használtan. -
TasiA
senior tag
Ok!
Ha téged ez izgat, akkor jó 3DMARK03-azást és egyébb 4-5 éves tesztprogramozgatást.Te érzed! Csak egyszerűen nem vágom mi értelme van??? Tegyük fel ez a kártya lök valamennyi pontot, meg lök valamennyit egy 9800PRO, vagy X800XL. Ezeket, hogy hasonlítod össze, mikor egyik DX10-es, a másik meg még SM3-at sem ismeri?? Nálam itt akadt össze, ez az elmélet.
-
TasiA
senior tag
Ember!!! 2007-et írunk, de mindjárt 2008-at. Kit érdekel a 3DMark03????? Mondjuk, amúgy is egy baromság és kb. semmire nem jó. Miért nem játszol inkább?? Szerintem az sokkal jobban leköti az embert. Ha már 2003-as tesztprogi a farvorit, akkor valami COD UO, vagy Farcry, vagy a Pacman lesz a megfelelő game! Szerintem nem fogod észrevenni, ha a 7.10-hez képest a 7.11 100FPS helyett 99-et generál!
-
TasiA
senior tag
válasz
wwenigma #3404 üzenetére
Én nem teljesen értek egyet! Se nekem, se cimbinek nem megy 900/1000-en. Nálam pl. 830/840 havernak pedig 835/850 a max, de már akkor hibázgat.
modellmaker:
Szerintem mindenképpen az XT-t vegyed, mert hiába LEHET, hogy megy a pro XT órajeleken, az nem BIZTOS. Az viszont biztos, hogy a XT is még hőúzható valamennyire.Én nem teljesen értek egyet! -
TasiA
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3085 üzenetére
Azé vettem Full-t mee csak ilyen volt az egész rohadt városban, pedig van vagy 15 PC-bolt, vagy várhattam volna 1 hetet, amit meg nem bírok ki gép nélkül.
Én nem mondtam, hogy "BB sz@r" egy szóval sem. Csak annyit, hogy nincs rá szükségem, ami nagyon nem ugyan az, SZERINTEM!
-
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
én is a Black Box-os kérdezést akartam leírni, csak nem ment el a HSZ. Amúgy nekem van Blac Box, amit rohadtul nem használok. Egyszerűen nem érdekel. Bár kíváncsiságból felbontottam, meg regisztráltam, meg letöltöttem valami gagyi játékot, ami valami CoD2-höz hasonlító multiplayeres izé, de mivel új WIN-t raktam, má nincs meg. Gondolod elbótolhatjuk, ha kőő. Nekem nagyon nem kő.
Tényleg, ilyenkor egyáltalán átadhatom valakinek?
-
TasiA
senior tag
válasz
Alex123 #3053 üzenetére
Kérlek szépen, ezt neked kell eldönteni! Van gond? ha nincs, akkkkó jó. Én speciel a 3D beállításoknál vagy a "defaults" vagy a HIGH PERFORMANCE" beállítást használom. Ezeket a jobb alsó sarokban lévő kis ikonnál is megteheted, nem kell mindíg megnyitni a CENTERT. Az meg, hogy a monitorod 85 hertzen megy, az megint a TE dolgod! HA tud 100-at, akkkkó rakjad arra.
-
TasiA
senior tag
válasz
DeadMeat #2889 üzenetére
Aham! Köszi, de akkor nem értem nálam miért működik??? Ugyan az a gyártó, csak az enyám Black bix-os, az övé meg LITE verzió, bár nem hinném, hogy ez bármit is befolyásolna. Mindekttőnknek új WIN XP telepítve, minden progi ugyan az, driver is, de nálam megy, nála meg nem és ezt furcsálom. Azért köszönöm a segítséget!!!
-
TasiA
senior tag
Szasztok!
Cimbi gépében is Sapphire 2600XT van, de nem megy a Catalystos overdrive. Nálam szépen lehet húzni , de nála hiába nyomok rá az "apply" gombra, visszaesik alap órajelekre. Drivert már újra raktam, de semmit nem ért. 7.10-ről van szó. Köszi a segítséget!
-
TasiA
senior tag
válasz
wwenigma #2731 üzenetére
Nálam minden fel van tolva amennyire csak lehet, egyedül a textúrákat nem raktam ULTRA, csak HIGH módra, meg a "finom köd" van kikapcsolva, 2x AA és 2x AF, mindez 1024*768. Nagyon szépen megy, néha esik le az FPS 22-25 körülire, ha rohadt nagy téren mindenki lő, meg füst, meg robbanás, meg atomcsapás, meg mittom én még mi. Procim egymagos A64 2700mhz-n. Szerintem tökéletes egy 25 ezer forintos kártyától, ahhoz képest, hogy eddig mindíg többet adtam ki egy kártyáért így ősszel és ritkán toltam ilyen beállításokkal az éppen új gamékat.
-
TasiA
senior tag
válasz
partyanimal #2587 üzenetére
Hali!
Az 1950Pro, azért erősebb kártya, de annyi pénzért nem szabad megvenni! Ha találsz egyet használtan, ami garis, akkor jó, de amúgy a 2600XT 25K-ért tökéletes.Az 512 ram pedig teljesen felesleges, ahogyan azt a kolega is írta. -
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy most vettem egy Sapphire 2600XT-t és homályos a kép. Mikor bootol a gép, a fekete fehér motyó még, jó, de a WIN képernyő már homályos. Ha 60HZ-re rakom, akkor jó, de 100-on már tiszta mosott szar.A monitorom hagyományos, képcsöves. Folyamatosan próbálkozom a driverekkel, de még semmi siker! Előtte is ATI volt, nem vagyok kezdő a Catalystal. Ha valakinek van valami ötlete, szívesen fogadom, ha nincs, viszem vissza a boltba.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest