Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripley
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Radeon HD2600-as sorozatnak melyik másik videókártyával egyeznek meg a rögzítési furatai, mert a HD sorozatok mindig kimaradnak a kompatibilitási listákból, és nem hiszem, hogy semmilyen más borda nem jó rá az univerzálisakon kívül.
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Gigabyte 2600 XT milyen órajeleken megy? Ezt ugyanis nem tudtam kideríteni. A Gigabyte és Sapphire 2600 XT között vacilálok, és nem tudom melyiket vegyem. -
bach22
tag
kösz a válaszokat. talán márciusban tudok beújítani egy új 2 magos procira addig meg akkor egy kicsit gyengébb beállítások mellet játszom.
-
efegyke
tag
Hi!
Nekem rommá húzott 2700mhzes Sempronom van és minden játékom procilimites.Kipróbáltam 2200as procival is a kártyát,ég és föld a különbség,500mhzen simán eldől hogy fut e egy játék játszható sebességen vagy sem(pl Colin Mcrae DIRT).Ha tudsz mindenképp vegyél majd egy jobb procit én is vennék,ha megtehetném,de S754re nem hiszem hogy találok ennél jobbat mint ami most van.
MOD:Az 512 RAModhoz is vegyél még 1 gigát hogy jó legyen a gép
-
bach22
tag
Hali! Van egy amd sempron 3200+-om meg egy radeon x600 pro-m. Most szeretnék majd venni radeon hd 2600 xt-t. Azt szeretném megtudni, hogy a processzorom mennyire fogja majd vissza az új kártyát. Most a procim 1800 mzh-n van. talán a proci szorzóját megtudom babrálni és elérhrtek olyan 2200 mzh-t de ez nem biztos.
-
Sti06
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!!
Holnap fel is avatjuk... -
Sti06
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap megvettem végre a hőn áhítotott új videókarit, egy HD 2600 XT DDR4-est, 27 800 FT-ért nem akartam otthagyni.
Viszont amikor elolvastam a doboz oldalán a rendszer követelményeket, az volt odaírva, idézem: "A 550W or better power suply". Ez azt jelenti, hogy egy 550W-os táp kell neki?
Nekem egy 400W-os Chieftec-em van, rajta két vinyó meg egy DVD író lóg. Ez kevés lesz neki?Lécci segítsetek, mert addig nem merem összerakni!
-
-AD4M-
tag
Hali!
Van egy olyan problémám hogy Crysis közben egy 10 perc játék után elhalálozik a windóz, vagy amikor BF2-ből kilépek és újra elindítom.
BSOD: STOP 0x0000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA és a win32k.sys-t okolja. Van erre valami megoldás? 7.10-es Catalyst van fent.Thnx
-
törölt tag
Ha valaki épp döntés elött áll, az asus ddr3-asnak jó és halk is a gyári hűtője, van a dobozban CF híd is.
-
Nagyon egyszerű. Még a 7.11-es megjelenése előtt felbukkant egy Crysis_hotfix nevű driver, ami 7.11-es volt (de nem hivatalos). Ezt kipróbáltam, és a Crysis-ben megszűntek a bugok, de a CCC azt írta hogy 7.11-es a diver.
Linkel nem tudok szolgálni (én is kerestem), de ebben a topicban linkelték november 10-15.-e körül. -
éN79
addikt
válasz
barnam_ #3969 üzenetére
Bakker, elvesztem itt a driverek forgatagában. Anno letöltöttem a horfix-et crysishez, de nem azt tettem fel, mert időközben hivatalosan kijött a 7.11.
De ezekszerint a hotfix mégiscsak kellene, mert a 7.11 alapból nem tartalmazza a javításokat, viszont írod hogy van 7.11 ami hotfixes.
(ez utóbbihoz kérhetnék egy linket, mert tegnap próbáltam rálelni az amd honlapján erre, de most megerősítetted bennem a tudatot hogy nem jól keresgéltem
)
-
efegyke
tag
válasz
efegyke #3970 üzenetére
Itt van,ennyit tud a gépem minden teljesen ki van hajtva.A feladatkezelő azért van a képen hogy lássátok teljesen "lebutított" windowson futott a teszt,bekapcsolás után minössze 20 folyamat fut és a rendszerben másfél giga memóriából 1350mega rendelkezésre áll.
http://kepfeltoltes.hu/071203/9111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az atitool másodjára telepítéskor már a hőmérsékletet is kiírja helyesen,a memória 999nél nem megy többet mert a csúszka mindig visszaugrik 999re.A gpu-t meg ha 857re állítom akkor 850re áll be automatikusan,(fölötte fagy ez nem meglepő
)Egy gddr3mas kártyától szép teljesítmény ez az érték,meghajlok a sapphire előtt
Nem lett rekord de AGP-s rendszerben mindenképp figyelemreméltó eredmény szerintem...
Várom a véleményeteket.
-
efegyke
tag
hello!
Igencsak nekiestem a tuningnak.Épp 850/999en fut a 3dmark 2005 teszt,már csak a procitesztek vannak hátra.Nem hiszem el,mennyire jól tuningolható ez a kártya.Képek jönnek!
-
A 3964-re is valaki pls
-
Ha crysissal akarok jáccani akkor kell hozzá a hotfix vagy a 7.11 már tartalmazza?
-
Ruban
tag
De egy P*** vagyok.. pedig mar azt hanyszor olvastam.. kosz!
-
q765
tag
-
Ruban
tag
Megtudna nekem mondani valaki hogy a 2005-os PC Mark miert fagy le, kilovi a gepet,vagy kek halalt okoz az uj videokartyammal??? Ujra raktam az egesz gepet uj proci, vga, majd 4 eve nem bantottam az op rendszert szal ideje volt mar. Minden szep es jo feltettem, probaltam gyari driverrel szeptemberi, az uj novemberi 7.11-el , mindennel es a pc mark elinditasakor mikor leellenorizne a gepet kifagy a progi vagy az egesz gep...
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Májsztró #3950 üzenetére
Akkor vagy a játékot tedd újra, az idióta 8 cd-jével, meg a rakás patchével, ami roszabb mint a windows update, vagy ha az sem segít, akkor win reinstall.
Egyébként ez a wow totál kiakaszt, mekkora f.ság, h. 40-es szintig nem lehet felűlni valami nyavajás dögre, hanem baktatni kell...
-
FreeZer25
csendes tag
Nem tudom érdekel e még valakit, de nekem úgy tűnik hogy a játék közbeni kifagyások ellen egy elég egyszerű megoldás van, mégpedig a VPU recover kikapcsolása. Nekem eddig bejött, de azért nem szeretném elkiabálni.
Tehát tökéletesen működik egy AGP-s 2600xt, hát ilyen is van, remélem így is marad. -
t1
veterán
Ajj de sok gond van ezekkel a 2600XT-el... lehet mégis csak 8600GT lesz
-
válasz
public73 #3931 üzenetére
A jumperral PAL és NTSC között választhatsz.
Colin05-t soha nem próbáltam... de valószínüleg valami beállítási hiba lesz.(#3934) t1: Ez ne tántorítson el a 2600XT-től. Általában a felhasználóban van a hiba, és nem a kártyában
Nekem amióta megvan, semmi gondom nem volt a kártyával (és a több hardverrel se).
-
public73
senior tag
sziasztok!
sapphire x2600xt 256mb pci-e kártyát vettem 2 napja.
azóta csak szopok vele!
egyébként milyen jumper van a karin?
talán a kártya bios-ájé?
kedvenc játékommal a colin 05-tel próbáltam, de úgy szaggat a kép 1024-ben szűrők nélkül mediumban, hogy kb. x300se szint!!!
valami ötlet?
7.11 van fönnt, de már próbáltam 7.10-el is!
jobb akkor sem volt!
ez a kari tényleg ekkora fos, vagy csak nekem nincs türelmem hozzá???? -
RazoR_45
tag
Maszkolással az szép lesz
Egyébkánt hány fokig bírja a cukorka??
-
Sdi
addikt
válasz
HUNNIA1920 #3909 üzenetére
Nem ártana a bios friss, mert már az F6-nál tartanak.
-
HUNNIA1920
őstag
Ok, bocsi, csak én megszoktam, hogy ctrl + alt + delete.
Igen, itt két magot lát.
Azért köszönöm mindenkinek a türelmét és segítségét!Ha így sem jó, akkor a boltosoknak jó étvágyat a holnapi ebédhez.
-
Sdi
addikt
válasz
HUNNIA1920 #3906 üzenetére
Feladatkezelő > jobb egér gomb klikk a tálcán és ott megtalálod a felbukkanó listában.
A bios-t pedig megnézhetnéd, van-é újabb.Megelőztek
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #3906 üzenetére
bioszt frissits eloszor is.A feladatkezelo meg jobbklikk a talcan ---->feladatkezel,ott a teljesitmeny fulet kivalsztod.
megmeg -
HUNNIA1920
őstag
Bocsi, de hol van ez a feladatkezelő, meg teljesítmény fül, mert annyira nem vágom? Alap BIOS van fent, amit adtak hozzá (F2).
-
Sdi
addikt
válasz
HUNNIA1920 #3903 üzenetére
Esetleg alaplapi bios friss ?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #3903 üzenetére
feladatkezeloben nezd mar meg hany magot lat a win pls.Tudod a teljesitmeny fulon.
-
HUNNIA1920
őstag
Hát amit tudtam, azt fel tettem már. Lassan drivert is fogok tudni írni free pascal - al. Igen én is azt figyelem, hogy az előző alaplapomban végig 1300 pontos CPU eredményeket kaptam. Ami most csak 500 pont. Hm. Ez elég érdekes.
-
Tomate
veterán
És ezelőtt pedig ezt.
A végén az egy nevetős szmájli, hogy megint rábasztam?? -
Sdi
addikt
válasz
HUNNIA1920 #3899 üzenetére
Ott valami komoly gubanc van, nincs haverod akinek kipróbálhatnád a gépében a kártyát ?
De Aggregátornak igaza van, a többi / proci / érték is nagyon kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest