- Fotók, videók mobillal
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
VaniliásRönk #2599 üzenetére
Bocsi akkor nem vok egyértelmű!
Beakarom szerelni a saját vasamba tesztelni, de mint mondtam lövésem sincs, hogy milyen eredményt kéne produkálnia
Ebbe kérek segítséget.
(keresgéltem neten nem találtam konkrét teszt eredményeket)
(a PH!-s listán nincs ilyen kártyához eredmény)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kareszovics #2598 üzenetére
Lényegtelen, az számít hogy DDR2-es és DDR3-as Pro között nem nagyon van árkülönbség, nem érdemes DDR2-eset venni, a DDR3-as kb. annyival lassabb mint a GPU, referencia 600-as órajelen kb. 20%, ha a GPU órajele is emelve van 700-ra akkor durván 10%.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Igazából nem értek a Radeon kártyákhoz (
), de egy kedves ismerősömnek megígértem, hogy megpróbálok segíteni.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy DDR2-es HD2600 PRO-nak nagyjából mi a referenciaértékei alapórajelen 3DMark 05-ben illetve 06-ban?
A segítséget előre is köszi!!
-
athomi
veterán
Meglepően jól teljesít ez a DDR2-es 2600pro. Igaz AA-t és AF-et messziről kerülök.
Mondjuk DX10-ben nem próbálnám ki.
Sajna a gépben lévő kevés ram miatt meg-meg akadnak a játékok, de nem vészes. -
starlex
csendes tag
Hali mindenkinek
Tudja valaki hogy mijen pixel shadert támogat ez a kártya "Gigabyte ATI Radeon 2600XT 256MB GDDR4 PCIe" meg egyéb részletes adatot is szivesen fogadnék. -
éN79
addikt
válasz
partyanimal #2590 üzenetére
Nagyon sokunknak Sapphire van. Az Asus is igen tisztességes lett, már csak a pénzmag dönthet, mindkettő nagyon jó kártya, jó hűtéssel. Az Asusé állítólag jobb, de nekem már a Sapphire is bőven jó minden szempontból.
-
partyanimal
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Már csak az a kérdés,hogy a sapphire-t vegyek e.Azt tudnám megvenni 25ropiért. -
TasiA
senior tag
válasz
partyanimal #2587 üzenetére
Hali!
Az 1950Pro, azért erősebb kártya, de annyi pénzért nem szabad megvenni! Ha találsz egyet használtan, ami garis, akkor jó, de amúgy a 2600XT 25K-ért tökéletes.Az 512 ram pedig teljesen felesleges, ahogyan azt a kolega is írta. -
éN79
addikt
válasz
partyanimal #2587 üzenetére
Ha nem tervezed a szűrők használatát (AA, AF) akkor bőven elég egy 2600XT DDR3, a konfikgodhoz meg még talán jobban is passzol.
-
éN79
addikt
válasz
partyanimal #2585 üzenetére
Nincs értelme 512-est venned, nem használná ki, teljesítményben nem jelentene semmit.
Az X1950Pro szűrők használatával erősebb, amúgy szerintem nagyon jó kis kártya az X2600XT. -
partyanimal
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék venni egy hd2600Xt AGP 512MB ddr3 videókarit,de sehol sem találok csak 256-t. Azt szeretném megkérdezni,hogy elég e a 256-os és hogy mennyival másabb mint az x1950pro AGP 512MB ddr3-as. -
válasz
KisBundi #2582 üzenetére
Nem hiszem hogy arról lenne szó, sztem próbálnak objektívek lenni.
Nem tudom milyen driverrel csinálták a tesztet a HWT-n, de ha megnézed a PH-s tesztben ősrégi, 7.7-es driver van, azóta kijött a 7.10-es, ami sokkal jobb. Másik meg az, hogy minden tesztben AA/AF van, amit a 2600XT nem bír annyira. Korábban linkeltek egy Powercolor 2600 XT ddr3 tesztet, ott AA nélkül szinte mindegyik játékban jobb a 8600GT-nél, még 1280*1024-ben is. -
KisBundi
őstag
Én ezt nem értem.
Itt a PH-n egyszerüen lehurrogták a HD2600XT, a HWT-s teszten pedig a lejobb vételnek hozták ki és ez tetszett nekik a legjobban. Vagy már ennyit javult volna hozzá a driver? Egyébként azt már megfigyeltem hogy itt a PH-n általában mindig az Nvidia-t hozzák ki győztesen és az Ati-t mindig szidják. Más oldalakon pedig fodítva van, vagy legalábbis tudják dicsérni az Ati-t i.
-
-
-AD4M-
tag
válasz
VaniliásRönk #2510 üzenetére
Hella!
Akkor a PowerStrippel is lehet húzni a karit?
Mert az a tapasztalataim szerint idáig elég stabil progi volt, és ahogy hallotam az AGCT nem igazán az -
Daneeka
senior tag
Egy 1 hónapos tesztehez képest mennyit javulhatott a kártya?
(itt a driver gondokra gondolok)
-
válasz
brumesz #2575 üzenetére
Elvileg egy kapcsolóval lehet váltani DX10 és DX9 között, de most nem tudom melyikkel.
neti: Azon az oldalon, ahol az órajeleket lehet állítani, kell lennie egy Fan control nevű fülnek. Ott jelöld be hogy fixen tartsa a ford. számot, és te tudod beállítani mennyi legyen.
-
brumesz
aktív tag
egy kérdésem lenne,tudom hogy nagyon off...szval sorry:lehet vista alattdx9-ben játszani a crysist?
-
válasz
VaniliásRönk #2570 üzenetére
Akkor este megmérem én is, hogy mennyi a távolság a lyukak között
-
válasz
VaniliásRönk #2568 üzenetére
Talán az S2 felmegy rá: 38.4, 43.3, és 48.3mm-re vannak lyukak egymástól. Valaki említette itt, hogy Sapphire 2600XT DDR3-on 44mm-re vannak egymástól. Vajon a 0.7mm különbségen múlna hogy felmegy vagy sem?
-
Valaki megtudja mondani, hogy a HIS 2600XT Iceq Turbo-n milyen AC hűtés van? Az érdekelne, hogy pontosan melyik ATI silencer van rajta.
Az AC oldalán csak a HIS 1650XT/Pro-t említi, azon VGA silencer rev.3 van. -
-
válasz
tomika111 #2555 üzenetére
6.25%-ot húztál a gpu, ezt az alaperedménnyel beszorozva 10200 pont jön ki. Kicsivel többet értél el, ez a memória tuning miatt van.
Érdekes, mert nálam se írja ki everestben ha Riva-val húzom. De akkor ezekszerint mégis működik a tuning Rivatunerrel. 857Mhz főlé nem tudsz menni?
-
válasz
tomika111 #2552 üzenetére
Jó, bár én alapon értem el 10009-et, csak a procit/ramot húztam 3Ghz/1.1Ghz-re.
Nálad az Everest-ben is látszik, hogy húztál a gpu/mem-en?(#2553) TasiA: Keress rá a topicban a "homályos" szóra. Azthiszem a CCC-ben kell állítani valamit, és nem lesz homályos. Bár én is CRT-vel használom, és nincs homály. Nem lehet hogy poros a monitor csatlakozója?
-
TasiA
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy most vettem egy Sapphire 2600XT-t és homályos a kép. Mikor bootol a gép, a fekete fehér motyó még, jó, de a WIN képernyő már homályos. Ha 60HZ-re rakom, akkor jó, de 100-on már tiszta mosott szar.A monitorom hagyományos, képcsöves. Folyamatosan próbálkozom a driverekkel, de még semmi siker! Előtte is ATI volt, nem vagyok kezdő a Catalystal. Ha valakinek van valami ötlete, szívesen fogadom, ha nincs, viszem vissza a boltba.
Köszi! -
tomika111
tag
Sziasztok!
Ez milyen eredménynek mondható:[link]
? -
athomi
veterán
Mindenhol azt olvastam, hogy a Sapphire DDR2 AGP-s 2600pro-nak 600/1000Mhz-es órajelei vannak. Nekem viszont a AMDGPUClockTool 600/800Mhz-es órajeleket ír.
Most rosszul van mindenhova írva (nem lepődnék meg) vagy csak a progi írja ki hibásan? -
athomi
veterán
Visszaolvastam és láttam, hogy AMDGPUClockTool a legjobb tuningra. Felraktam és mikor elindítom a progit nem történik semmi. Tölt egy kicsit, de semmi. Ötlet?
mod: Sikerült működésre bírni!
-
Nekros
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a nagyfelbontású wmv videók el vanna színeződve..(ilyen zöldes narancssárgás az egész)? És csakis a wmv, avi, mpg stb. nem.. Segítsetek!
Még változatlanul Sapphire 2600XT-m van -
KisBundi
őstag
válasz
VaniliásRönk #2539 üzenetére
HE...?!
-
KisBundi
őstag
válasz
VaniliásRönk #2536 üzenetére
Na jó, csak fölmerült bennem a gondolat. Egyébként én is arra várok igazán. HD2650 vagy HD2700 lesz a neve azthiszem.
-
KisBundi
őstag
Szerintetek mennyivel jobb a DDR4 vagy DDR3-as 2600 XT mint az X1650XT?
Gondolkodok rajta hogy lecserélem.
-
neti
csendes tag
Az újraidulás megoldva a hűtő megy már csak a hajszárító efektus van.
A 7.10 nem nagyon akar felmenni nem ismeri fel a kártyát, de tudom végig kell sakkozni a leírt lépéseket csak megtettem és mégsem akarja a fránya. -
athomi
veterán
Kéne egy szép első hozzászólás.
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2523 üzenetére
Colin Dirt használ 2 magot ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2525 üzenetére
Hmmm, 2600pro sonic -ot vettél? Az enyém dobozán asszem nincs ilyen kupon felirat. Egyébként mikor én vettem, 6k-val jöttem ki olcsóbban, mint ha XT-t vettem volna...
A hűtése meg nem a legjobb, de rá lehet aplikálni egy csendesebb 8 cm-es ventit a karira a pici vacak helyett...
-
-
AMD Power
titán
1x nem "tudom" eladni. Aláírásban vagy 5 percig bírtam hagyni. Annyira jó ez a vga ,hogy nincs szívem eladni. Halk és nagyon gyors.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mercutio_ #2501 üzenetére
A Lost Coast, és a Deathmatch nem függ össze a kuponnal, azokat minden ati kari tulaj le tudja szedni steamről ingyért.
Nem az ajánlott catalyst verziót kell felrakni, hanem mindig az aktuális catalystot, amd oldaláról.
"Basszus, tegnap rendeltem, ma átvettem A DDR3-as 2600Pro-t
" -ez miért baj? olcsón kaptál tul. képpen XT-t. Meg egy sivítós hűtést.
Májsztro: igen, sajna 2 mag köll nekije...
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2517 üzenetére
Na majd ha lesz egy szabad fél órám akkor huggyá hajtom a károlyt .... Talán fél 11 után
MOD: Bár félek ,hogy 2530mhz-en járatott A64-el sem tudom kihajtani a kártyát rendesen
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2515 üzenetére
800/700-ról tuning 850/750-re ... dobott mark06-ban vagy 130 pontot
-
Májsztró
addikt
válasz
VaniliásRönk #2510 üzenetére
Májsztró vagyok , de semmi gond
, amúgy valahol mondták , hogy 875 felett azt hiszem stabilan megy még a kártya , ott nem dob bugot , csak ugye nem biztos hogy bírja a kártya, próbáld ki 880-on , sztem ott nem lesz bug ....
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Májsztró #2498 üzenetére
Nocsak Májsztró, ez valóban működik, a GPU 857MHz-nél megáll a BIOS/GPU bug miatt, viszont legalább nem fagy, teljesen stabil!
Van remény hogy egyszer kijön egy megfelelően felkészített tuningprogram.
Azért szégyen hogy a PowerStrip és a RivaTuner is előrébb jár, mint a két echte ATi program.Szerk.: Bocs, elírás.
Próbáltam 900-at is beállítani, de visszadobta, pedig az még tuti stabil, AMD GCT-lal belőttem és teszteltem.
-
válasz
Májsztró #2503 üzenetére
A HL2 Lost Coast egy technikai demónak indult, hogy bemutassa a Source engine HDR képességeit. Ebből kifolyólag nem túl hosszú, csak 1 pálya. A deathmatch-et nem ismerem, de gondolom ott se lehet túl sok pálya.
A black box meg csak Sapphire FULL vga-hoz jár. Lehet benne van az árában, vagy úgy számolnak, hogy majd úgyis vesz játékokat a Steam-en, és akkor megéri a Valve-nak egy kis ingyen játékneti: 7.10-et tedd fel.
-
neti
csendes tag
Sziasztok
Vettem ma egy Sapphire 2600XT - t a gond az hogy nem megy a venti. Vagyis míg nem indul el a winXP addig mint atom teker utána meg leáll.
Mi lehet a gond?
Köszi
-
Mercutio_
félisten
válasz
AMD Power #2479 üzenetére
Basszus, tegnap rendeltem, ma átvettem A DDR3-as 2600Pro-t
És akkor egy lehet buta kérdés, de csak a blackbox-os kuponra találtam a topicban választ:
Adtak a kártya mellé egy kupont, amin a HL2:Lost Coast és a HL2
eathmatch webes elérhetősége van, valamint 3 másik HL játékra kedvezményre jogosít (gondolom itthon nem sokat érek ezzel a lehetőséggel) a kuponon az alábbi link van feltüntetve valamint az alábbi kitétel "this is a limited time offer" ez valami pár hónapos billgates jellegű demo-t jelent vagy csak a serveren történő játékra vonatkozik az időkorlát?
Ja igen, még valami:Xpertvision kártyánál van valami spec dolog vagy elég az itt ajánlott catalyst verziót felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Borderlands 4
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest