Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hahó!
Valami hasonlót 1X az enyém is csinált első intall után.Újraindítottam, azóta semmi hasonló, pedig 3DMark-ban is tesztetem, játék is ment. A felbontásváltásokat és a 2D-3D váltásokat nem szereti. Tényleg kiforratlana driver (gyárilag adott 7.10, még nem voltam bátor a többit próbálni
-
Oczu
senior tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
Valószínű a "régi" driver miatt.
Mixelj magadnak egy 7.10-eset.
-
DeadMeat
nagyúr
-
munky
őstag
annak aki nincs képben az Orange Box meg a Balack Box ugyan az csak Black Boxot kártyák mellé adják az Orange box meg a bolti dobozos verzió neve.
ezek a csomagok egyébként 5 játékot tartalmaznak:
HL2
HL2:EP1
HL2:EP2
Portal
TF2Bögre
hát sztem 25-26K-t bőven megér egy HD 2600 XT ha adják mellé Black Boxot. mert ha boltban vennéd meg az 12K lenne szóval elég kedvezményes áron jutsz hozzá ha egy Shappire HD 2600 XT FULL-t választasz.
egyszóval én megpóbálnám módosítani azt a rendelést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Revolut
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest