- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Az Xpertvision miért lenne hibás? ''
Én nem mondtam, hogy hibás csak azt, hogy ők nem hívtak vissza kártyákat, de valószínű, hogy nem is kellett. Én már beüzemeltem kb. 3 hete egy ExpertVision kártyát, írtam is róla, annak azóta semmi baja, tökéletesen müxik. De egy másik ismimnek viszont marha érdekes jelenségeket produkált (csíkozódás, textúrahibák), majd garó lett belőle... De ez még kevés, bárminemű következtetés levonására. Sőt az is lehet, h a Sapphire kártyáknál jelentkező hibáknak (nem az összesnél) semmi köze sincs az AMD hibához, egyszerűen vmit eltolt a Sapphire néhány kártyánál, ozt annyi.
Szal ne para, csak én kombinálok... -
KrAt
veterán
Lehet rájöttem vmire
Nézem az új beta everesttel, és 16% ventiforgást ír. Elkezdtem mozgatni ablakokat (jobb terhelést nem találtam ki) és felment a GPU terhelés 40-50%-ra, és egyszercsak ez fogadott:
De a venti forog rendesen. Lehet, ez kavar be? Fokilag jó (37fok)
[Szerkesztve] -
noral
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest