Új hozzászólás Aktív témák
-
46pont kellene a 3. helyhez.
A billentyű el tud szállni a tuningtól mert nem műkszik
bár mondjuk eléggé lötyögős volt, még jó hogy van itthon usb-s is, csak azért érdekelne mert ez flexibilis és semmire nem jó
-
na 5320pont elértem a maxot a géppel, már nem bí több tuningot stabilan (a proci lehet bírna csak az alaplap nem engedi).
Proci:2551Mhz
VGA:904/1044
Memória:772Mhz(nem biztos de 800 alatt van)Agregator: Az xp-vel nyerhetnék még valamennyi pontot?Képet hogy lehet feltölteni?(próbáltam már de mindig hibát írt ki)
-
je négy pontot hozott a procituning
5264
-
válasz
barnam_ #5908 üzenetére
Hát az nem megy az alaplap miatt ugyanis 1.3V a max és 2600Mhz-se megy stabilan vele
Ja még annyit hogy elfüstölhet a karim vagy lelövi magát? 880/999-en ment 20perc scan for artifacts és stabil volt, 50 fok alatt. A poén az az hogy míg a ház oldala rajta volt meg xp volt rajta addig 65fok is volt. Most nem tudom hogy a vista alatt jól veszi e a fokot. néztem a bordát az hideg volt, viszont a ramon már éreztem hogy meleg de bírta a kezem.
-
Lesz itt még a PCI-E is leszarva akkor majd váltani kell megint... Haladni kell a korral ilyen világot élünk.
-
Na a crysis miatt meg pláne nem vettem volna
-
na még egy kis tuning
884/999 58fok 100% ventifordulat.
-
válasz
CPT.Pirk #5643 üzenetére
Download DirectX 10 for windows XP is available now. This DirectX 10 for windows XP still in alpha stages and isn’t the original of DirectX 10 files from Microsoft
Bár az angol tudásom nem a legjobb lehet félre értek vmit
Ha a crysis-t vista alatt indítom akkor egyből dx10ben megy?
-
készül xp-re a directx 10?
-
válasz
killer1203 #5472 üzenetére
ha nem jól szellőzik a háza cseszheti az olyanokat, én nem adnék érte 1500ft se.
-
vista alatt mennyivel rosszabb a teljesítmény? csak hogy megéri e ilyen gépre felrakni.
-
csak bevillan a monitor szélen egy 5-10 cm vastag csík de el is múlik
-
válasz
Aranygyerek #5320 üzenetére
Mivel akartad húzni mert nekem asusom van (samsung ramok vannak rajta) és így mennek 850/900-on. Hűtő cserével nem érsz el semmit szerintem.
-
miért van az ha az AGCT-vel visszaveszem a tuningolt órajelet alapra akkor nem kap jelet a monitor? felfele nem csinál ilyet csak ha visszaveszem.
-
-
válasz
Menthirist #5190 üzenetére
A gigabyte lap az jó választás az m2n felejtős én is elfelejtettem csak a gigaval meg szoptam mert nem volt raktáron így lett az msi-m. A 8600gt meg szerintem megy az oc-ján (golden sample) meg felette is. Mondjuk én akkor is 2600xt-t vennék
Innot nem vennék
-
válasz
Menthirist #5155 üzenetére
szerintem se semmi, nekem ugyan csak a videókártyák voltak de azok tuningal is jól bírtak.
-
válasz
VaniliásRönk #5153 üzenetére
eltaláltam
-
válasz
Menthirist #5151 üzenetére
kritika lesz szerintem
-
válasz
VaniliásRönk #5143 üzenetére
akkor proci is kellene mert 2600 felé nem megy az alaplkap miatt.
-
válasz
VaniliásRönk #5140 üzenetére
szerintetek mennyiért lehetne eladni a videokártyám? (asus 2600xt)
-
válasz
Create. #5080 üzenetére
a monitorod crt amúgy? mert nekem a minap ment tönkre egy néha bekapcsolt néha nem. De az addot furcsa hangot is ki magából olyan cirippelőset, meg ahogy bekapcsoltam egyből le is kapcsolt aztán meg megint próbált volna bekapcsolni.
Jó témát dobtál fel érdekel a vége hogy mi lesz a hunyó
(gondolom te nem örülsz ennyire neki
-
válasz
Create. #5072 üzenetére
minden új a gépedben? vagy valami már régebben is megvolt? Ja meg nem tudsz kérni mástól kölcsönbe egy monitort vagy tv-t rádugni hogy kiderüljön, de szerintem nem a monitor a hunyó. Amúgy gondolom garis a gép szünet után vidd vissza ha nem lesz jó, mondjuk a monitort azért nézd meg előtte nehogy véletlen mégis az legyen a hiba.
-
válasz
gyuri00 #5071 üzenetére
A monitor az tuti jó, a pro street a szar
Próbálkozz még azzal hogy kiveszed a kártyát meg a ramot és megtörlöd a csatlakozót rajta. Nekem volt emiatt olyan hogy nem jött kép, bár mondjuk ott hiába kapcsolgattam nem jött semmi. De egy próbát megér szerintem, meg legalább tisztább lesz
-
q_ShaderWater = 0/1/2/3/3 nem tudja valaki hogy a crysis optimalizálásnál akkor ezt így kell beírni vagy az egyik közül választani kell?
-
Megy ez a vidkari 850/900MHz-n is (3dmark06-->5099pont)
Én nem bántam meg abszolult, hogy ismét radeont vettem. Crysis kivételével minden megy faszányosan még a pro street is bár nem hatott meg az a játék
-
850/864-re húzva 65fok 100%-os ventifordulatnál az nem sok?
-
valaki nem tudja miért lép ki az aquamark 3 mindig ugyanott (asszem mikor a pontot kiírná)? Nem ezzel jáccok csak érdekelne.
-
válasz
vizipok8 #4913 üzenetére
Annyit még nézz meg hogy a biosban le van e tiltva az integrált videokártya, ha nincs akkor tiltsad. Illetve a pce-e frekit tedd 100MHz-ra ha auton van. lehet az mászkál el. Ha ezek közül semelyik akkor jöhet a 9V-os elem és a csatlakozó találkozása(csak saját felelősségre
az ki tudja nyírni a kártyát úgy hogy ne vegyék észre(bár ez sem garancia))
-
Valaki nem buherálta a crysis config fájlait sebesség növekedés miatt? (Ha igen elküldhetné nekem a beállításokat
)
-
mindig ott ahogy a vízbe bemegyek szétmegy a kép. ha kijövök akkor meg jó.
-
Olyan gondom lenne hogy crysis-ban egy pályarészen összeomlik a kép, ha van húzva a proci-gpu ha nincs egyik se. Szerintetek a játék hibázik vagy a rendszeremben valami? crysis hotfix fent van.
-
valaki nem tudja hogy a warcraft3 FT miért indítja újra a gépem? kék képernyő hirtelen bejön de elolvasni már nem tudom mert indítja újra egyből. VPU re. ki van kapcsolva és tuningolva sincs. valakinek ötlete?
-
A 3964-re is valaki pls
-
Ha crysissal akarok jáccani akkor kell hozzá a hotfix vagy a 7.11 már tartalmazza?
-
Ha crysissal akarok jáccani akkor kell hozzá a hotfix vagy a 7.11 már tartalmazza?
-
http://www.lansoft.hu/index.php?tema=4&termek=7724
Sapphire 2600XT asszem full bár nem tudta megmondani nekem az eladó mikor venni akartamEz debreceni bolt, már nem tudom kinek kellett.
-
akkor nem mozog a kocka
nálam legalábbbis
de mondjuk úgyis jáccok oszt kijön majd ott a probléma ha van
-
nem csak nem ellenőrzi úgy a kockával olyan sokszor (összesen 1X). És azért akartam volna hogy kevesebben legyen. Amúgy837/882-őn stabil. 3dmark05-ben 9897pont. eddig meg 9100 körül volt. viszont a 3dmark06 nem fut le csak alap órajelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest