- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiLANte
tag
válasz
-AD4M- #11800 üzenetére
Mivel nem codec, hanem egy erősen CPU-optimalizált alkalmazás, ezért a VirtualDub-ban nem is fog megjelenni. A VGA-t gyakorlatilag nem használja, így a sebesség a procitól függ - viszont még így is sokkal gyorsabb a hagyományos xvid/divx tömörítőknél. A minősége nem nyűgözött le, de van, akinek megfelel...
Így indítható: Catalyst Control Center -> Alap nézet -> Avivo videó átalakító -> Ugrás!
Kicsit szegényes, az ATT X-Coder sokkal jobban paraméterezhető - lásd itt (az írás vége felé). -
éN79
addikt
Természetesen rá lehet kötni analóg csatis monitort, de asszem a dobozban én nem találtam ilyen dvi-analog átalakítót, bár szerintem ha volt korábbi nem túl régi ilyen kártyád, ahhoz adtak valószínüleg.
Balus: nem kizárt hogy van 512-es, de semmi jelentősége nincs, hogy 256 v 512, és ha a Sapphire is "csak" 256-os, akkor is azt venném, szvsz. nem ér többet a másik kari sem.
-
sosperecek18
őstag
Igen a pro és az xt(persze ha mindkettő gddr3) akkor csak órajelben különböznek, de a legtöbb pro viszi az xt órajeleit, viszont az xt-t is lehet rendesen ráncigálni...
Én a helyedben ha nem sok árban közöttük lévő hely, akkor xt-t vennék, mert az overclock mindig alanyfüggő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest