- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
válasz
#67688960 #10823 üzenetére
már megnéztem azt is
de msot felraktam volna egy új drivert,leszedtem a régit előőte mert kérte
aztán az újat nem rakta fel mert agps kártyamost fekete kéernyő van nme jön be az xp,nem látok semmit csökkentetbe nyomtam rendszer vissza állitást akkor is marad a fekete képernyő
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#67688960 #10586 üzenetére
Elég ha ez a topik tele van nyomva sületlenséggel, különben is van elég baja venembernek nélküled is.
Egyébként meg nyilván egy másik avatarról meg tudod ítélni, hogy hozzáértő fórumozó tartozik-e hozzá, ahogy az FSP-ről el tudtad dönteni, hogy hazudik, a Chieftec meg igazából jobb mint amit állít magáról...
Milyen max. egy különálló ág? Nincsenek független 12V-os ágak, ezért nem lehet egyszerűen összeadni a terhelhetőségüket.#10587 Aggregátor: Mégegy idétlen hsz és én kérem az egész agymenés kimoderálását.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#67688960 #10572 üzenetére
Jobb a 350-es, mint már írtam, a 300-as is nagyon sok a jelenlegi konfighoz. Hacsak nem tervezel Quad/FX CPU-t, highend VGA-t, akkor semmi értelme a 400-asnak, később lesz 100-150k-d ilyen alkatrészekre?
#10577 raziel01: Egy normál konfig nem fogyaszt 150-200W-nál többet, és ez a konnektorból felvett teljesítmény, amit meg kell szorozni a táp hatásfokával.
#10578 detroitrw: Te meg húzz a tápos topikba [link], majd ott megkapod ami jár.
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
#67688960 #10524 üzenetére
hát ahol vetted/tem
viszavittem a garipapirral, hogy mi a baja, benyomták ott egy gépbe és ami volt nekem is sekép-se hang, kérdezik, hogy tuningoltam mondom igen csak 1 picit, jó nem baj majd a szervízbe elvállík, hogy mit mondanak rá, adtak 1 csere karit 5napra, majd kapom az sms-t, hogy kész a vga és menyek érte, azóta semmi baja és tovább is húztam
nem csiripel, csipog, zúg-búg csak megy mint állat
-
válasz
#67688960 #7653 üzenetére
igen, a tápcsere nem árthat. nekem is ilyen tápom volt, és a 2600XT + a 3GHz-es P4 meg a szokásos (kevés) körítés mellett terhelés hatására az alaplapi szenzor 10.5V-ot mutatott a 12V-os ágon
aztán multiméterrel utánamentem, jó volt az 11.5-nek is, tehát a szabványt megugrotta - de épphogy.
-
lacika23
csendes tag
válasz
#67688960 #7650 üzenetére
régen nem voltam ati párti, csak nvidia, de aztán vettem anno egy 9600 xt-t, és az működött rendesen, jó volt, de mostani 3-4 napom, amit a sapphira-val szenvedtem, újra előhozta belőlem az nvidia-t, de aztán lehet holnap az nvidia-val fogok sz*pni. Na akkor előveszem a készletemből a Samu nevezetű tárgyat ( 5 kg-os kalapács, ha valaki nem tudná) és megszerelem azzal a gépemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest