- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruban
tag
De egy P*** vagyok.. pedig mar azt hanyszor olvastam.. kosz!
-
Ruban
tag
Megtudna nekem mondani valaki hogy a 2005-os PC Mark miert fagy le, kilovi a gepet,vagy kek halalt okoz az uj videokartyammal??? Ujra raktam az egesz gepet uj proci, vga, majd 4 eve nem bantottam az op rendszert szal ideje volt mar. Minden szep es jo feltettem, probaltam gyari driverrel szeptemberi, az uj novemberi 7.11-el , mindennel es a pc mark elinditasakor mikor leellenorizne a gepet kifagy a progi vagy az egesz gep...
-
Ruban
tag
Mondjuk ez nekem sem tiszta.. meg...
-
Ruban
tag
Prima! Koszi sracok!
-
Ruban
tag
Tudna nekem esetleg valaki segiteni abban hol talalhato jelenleg elfogadhato aron 2600XT AGP csatoloval? Sajnos mindenhol csak PCI expresst talalok.. illetve megis milyen sebesegbeli kulonbseg van a fent emlitett kartya es egy x800xl kozott? Gondolom a 2600xt gyorsabb mivel mind orajelben mind memoria sebessegben tobbet tud illetve DX 10 tamogatas, HD video(amire nekem kellene) hardveres tamogatas,m etc .. csak jobb lehet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest