- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruban
tag
De egy P*** vagyok.. pedig mar azt hanyszor olvastam.. kosz!
-
Ruban
tag
Megtudna nekem mondani valaki hogy a 2005-os PC Mark miert fagy le, kilovi a gepet,vagy kek halalt okoz az uj videokartyammal??? Ujra raktam az egesz gepet uj proci, vga, majd 4 eve nem bantottam az op rendszert szal ideje volt mar. Minden szep es jo feltettem, probaltam gyari driverrel szeptemberi, az uj novemberi 7.11-el , mindennel es a pc mark elinditasakor mikor leellenorizne a gepet kifagy a progi vagy az egesz gep...
-
Ruban
tag
Mondjuk ez nekem sem tiszta.. meg...
-
Ruban
tag
Prima! Koszi sracok!
-
Ruban
tag
Tudna nekem esetleg valaki segiteni abban hol talalhato jelenleg elfogadhato aron 2600XT AGP csatoloval? Sajnos mindenhol csak PCI expresst talalok.. illetve megis milyen sebesegbeli kulonbseg van a fent emlitett kartya es egy x800xl kozott? Gondolom a 2600xt gyorsabb mivel mind orajelben mind memoria sebessegben tobbet tud illetve DX 10 tamogatas, HD video(amire nekem kellene) hardveres tamogatas,m etc .. csak jobb lehet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest