- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
bach22 #12626 üzenetére
Kihajtja, nyugodtan cseréld le. Problémát legfeljebb az jelenthet, hogy az s939 A64 X2 4200+ ha lehet kapni akkor jóval drágább, mint az AM2-es párja.
Persze, ha van használt, akkor még mindig jobb megoldást azt venni, mint lapot és RAM-ot cserélni. Az AM2-hez DDR2-es RAM-ok kellenek! -
efegyke
tag
Hi!
Nekem rommá húzott 2700mhzes Sempronom van és minden játékom procilimites.Kipróbáltam 2200as procival is a kártyát,ég és föld a különbség,500mhzen simán eldől hogy fut e egy játék játszható sebességen vagy sem(pl Colin Mcrae DIRT).Ha tudsz mindenképp vegyél majd egy jobb procit én is vennék,ha megtehetném,de S754re nem hiszem hogy találok ennél jobbat mint ami most van.
MOD:Az 512 RAModhoz is vegyél még 1 gigát hogy jó legyen a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Reklámblokkolók topikja
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen notebookot vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest