- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
GezaR
tag
Szerintetek megéri váltanom X1650XT-ről 2600XT-re?
-
GezaR
tag
válasz
risingtide #2057 üzenetére
Sajnos így van, állítólag vmikor lesz 2650 meg 2800...
-
GezaR
tag
Ez a mostani VGA piac kész káosz sztem. Most jön ki a Lost Planet, DX9-be műkszik akármeik radeon X19XX-en, de a HD2900-on DX9-be szaggat a menü. :/ DX10 is hasonló. (Az nVidia pénzelte a Capcom-ot, nem is értem miért ien xar...) A végén még veszek egy X1950XTX-et és majd választok a majdani 3000-es szériából...
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Egy PCI-E x16 sín 70 W leadására képes. Sztem ha a fogyasztás is fontos akkor ez még jó. lehet hogyha kicsit jobban dolgozik a kártya, azért kell rá a csati.
-
GezaR
tag
Miért cask akkor jeleníti emg az üzeneteket, hogyha 2X írock?
Most du. kezdte el.
Szerk.: DE jó msot emg 2X küldi el, és 1X kattintok rá...
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Miért cask akkor jeleníti emg az üzeneteket, hogya 2X írock?
Most du. kezdte el.
-
GezaR
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1632 üzenetére
Nekem 165XT-m van van rajta tápcsati és mégse kell hozzá
Lehet h csak a CF használat miatt van ott, hogyha vki CF-be kötne 2 karit.
-
GezaR
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1632 üzenetére
Alvin, az X1650XT-men is van tápcsati.
És mégse kell használni.
-
GezaR
tag
válasz
TomBoy1986 #1030 üzenetére
Sztem 2600XTX helyett 2650XT lesz, végülis miért is lett annak iedjén az X1650XT?
H verje vmi a 7600GT-t, hát remélem h ebben az esetben az 50 a GTS ellenfele lesz. -
GezaR
tag
Én se szeretnék túl sokat belefektetni, dehát sajnos ez van.
Most nyáron szerzek X Ft-ot aztán pedig több mint fele elmegy...
-
GezaR
tag
Sztem is hülyeség h az X1950XT elavult kártya, jövő ilyenkorig sztem még bőven használható lesz, mert nem hiszem h oan sok DX10-es játék kijönne 2007 végéig meg később sem. Meg tudomásom szerint jó pár DX10-es játékhoz lesz DX9 mód mint pl. most is vannak oan gam-ek h DX9 mellett DX7 is van benne. Pl. CoD2. Én szilárdan eldöntöttem h 2900XT-t fogok venni, 512-eset GDDR3-al. Azt használni fogom másfél-2 évig aztán csere.
U.i: Én a nyárimunkából fedezem a számítógép vásárlással kapcsolatos dolgokat. -
GezaR
tag
Amivel jáccok mostanság: S.T.A.L.K.E.R., CoD2, WoW (most nem), Oblivion alkalmanként inkább ritkán, NFS MW, NFS C, GTA SA multiba, CS 1.6 és Source.
Ja és most nézem, 50 FPS az a videokariizzasztók átlaga. -
GezaR
tag
Hát ahhoz képest h az X1650XT a középkat közepe, ahhoz képest mindent fullgrafon nyomok.
Igaz, a S.T.A.L.K.E.R.-t 1204X768-ban, de az összes többi game-t amivel jáccok 1280X1024-ben.
50 FPS az alja általában akármiben, S.T.A.L.K.E.R.-ben esetleg naon ritkán 30 körüli. De eddig minden szaggatás nélkül ment.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Úgy láto m kavarjuk a dolgokat.
Igen 2600: 256, 512
2900: 512, 1024
Csak megint egy adott ahrdver topikjában a másikat is belekeverjük... -
GezaR
tag
Én a 2900-as 512-ésről beszéltem h az megéri.
Szerk.: a 2600-asból esetleg akkor érné meg az 512-es, ha hozná az 1950Pro teljesítményét, de ez sajnos nem túl valószínű... Ennek ellenére aki nem akar több ideig új videokarit venni, annak esetleg jó választás, de sztem nem éri emg akkor sem, kivéve ha min graf elég lesz neki x év múlva.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Mondok én vmit: a középkategóriát szándékosan butítják le a gyártók, h inkább a nagyobbat vegyék...
Bár azárt vannak télleg jó karik, de ha megnézzük a 2600XT sztem kicsit túlságosan le avn butítva a 2900XT-hez képest. Sztem nyugodtan lehetne 256 bites és kicsit több a cuccokból (vertex shader, stream stb...).
-
GezaR
tag
-
GezaR
tag
Sztem a G elhagyásától még megértjük egymást, bár én is mindig kimondom h GDDRx.
-
GezaR
tag
Igaz h a X1950PRO csúkat., már inkább középkat. teteje, de azért a 2600XT középkategóriásként hozza ugyanazt/jobb teljesítményt DX9-be?
U.i.: Régen olvastam a kártyák felépítésérő és órajeleiről. -
GezaR
tag
Hát kezdjük ott h az 1950GT még az X1650XT-nél is lassabb... Egy agyonbutított kari, amit azért adtak ki h legyn olcsó 19xx-es széria. Egyébként pedig az 165XT-t simán fel lehet húzni egy 1950Pro szintjére. Ha jól emléxem mindenben egyeznek, csak órajelekben nem.
-
GezaR
tag
válasz
Komplikato #675 üzenetére
Komplikato ezt meg honnan veszed? X1950XT-t már 45000-50000-ért lehet kapni.
-
GezaR
tag
Hát nem tom, ti mit ajánlatnátok: Maradjon a 3800+-om 2400 MHz és akkor 2900XT vagy X2 6000+ 3000MHz és 2600XT?
Legszívesebben 6000+ és 2900XT, de arra most nincs keret.
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Hát most elég furcsa helyzetben vok, nem tom h beruházzak-e egy 2900XT-re, CF húzós, a dupla GPU-s 2600XT-ről amit olvastam tesztet nem túl jó egy dupla GPU-s karihoz sztem. Bár először is egy izmosabb proci kéne, ez pedig visszahúz a 2600XT-ig.
-
GezaR
tag
válasz
Zé_Mester #614 üzenetére
Egyébként azon gondolkozok h 2600XT-t kéne CrossFire-be venni, mivel ez még az 1. generációs DX10-es széria és úgy meglennék 60-ba, nem enne annyit se mint a 2900XT, remélhetőleg teljesít úgy mint egy 1650XT CF-ben, mert az egyik prohardver teszt alapján ha ez is menne úgy csúcskat. eleje.
Csak vízhűtéses nem tom h lesz-e, mert abba gondolkozok.
-
GezaR
tag
Öhöm egy kicsit pontosítok:
Feel the power with Radeon!!!!!!!!!!!! -
GezaR
tag
Lenne egy érdekes kérdésem
Az alaplapomon (MSI K9A Platinum) RD580-as chipset van. Ez a GPU RV630. És ezért kérdezném h ez menni fog nekem CF-ben? Márcsak azért, mert az RV630-on elég sok újítás van.Gondolkodok rajta ha 2600XT GDDR4 512 mega CF vagy 2900XT GDDR 1 giga.
Már csak azért is, mert CF-ben egész jó eredmények vannak (közeliek a csúsckategóriás karikhoz lásd X1650XT 1950XT-t is utoléri), másrészt pedig CF-ben sem eszik annyit mint a 2900 XT.
Jah és persze kb. 60-ba lenne a 2 kari, a 2900XT pedig 120 körül lesz.
Ja és még egykérdés: 2600XT lesz vízhűtésbe? Mert a 2900-asat azzal venném (akkor 140 húzós, későbbre tolódna a vásárlás) és most mindenképpen vizeset akarok.
Feel the Radeon power!!!!
[Szerkesztve] -
GezaR
tag
Egyébként meg amiket a prohadrveren csinálnak teszteket eléggé nagy felbontásba csinálják, lehet h 1024X768-ba kevessebb a különbség.
Én azt használom ált. a 17 colos monitorommal, viszont minden a fullon.
-
GezaR
tag
válasz
geree@bl #491 üzenetére
Az igaz h az AMD sokkal később adta ki a kártyáit mint az nVidia, de ha belegondolsz h mennyit fejlesztett a 2 gyártó akkor csak pár hónap
, de ez elég volt az nVidia-nak előny szerzésére. Hát majd meglátjuk még h mit hoznak a kártyák, de lehet mire odajutnék h vegsek egyet a 3000-es szértiából kell választani
-
GezaR
tag
Én DX9-ben nyomom neten full grafon.
Igaz 1024X768-as felbontásban, de nem azért mert úgy fut jól, hanem mert csak gépet váltottam, monitort nem és így szoktam meg.
Ha majd a proci és VGA vásárlás után emgint lesz pénzem veszek egy 19 colos monitort, na majd ott 1280-as felbontásban fogom nyomni. -
GezaR
tag
válasz
Komplikato #395 üzenetére
Hát ez elég érdekes, mert nekem az X1650XT-mel full grafon megy és minimum 40-50 az fps-em, de 100 is szokott lenni, pályától meg persze attól is függően h mennyien vannak a képben. 128 kbites nettel nekem is laggolna a CoD2.
-
GezaR
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest