- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Minden van a HD4870x2-höz, csak nagy mennyiségben akarják piacra dobni, hogy mindenki, mindenhol és egyszerre meg tudja venni. Mostanában kulcsfontosságú stratégia az AMD-nél, hogy megpróbálják elérni azt, hogy ha valami x napon megjelenik, akkor biza bárhol vagy a világban, már kapható legyen a környezetedben.
-
HSM
félisten
Miért, mit kéne csinálniuk? Ati is ezt csinálja.... A különbség, hogy Ati most technológiában jobb, senkit nem zavar, hogy a cuccuk az R600 óta alig változott 2 generáció alatt. Nvidia sokat javított a G(T)200-al, bár tény, hogy a DX10.1-et nem sikerült kivitelezni.... Nyilván, nekik lenne mit behozniuk.... Bár amíg a USER-t csak az FPS érdekli, addig nem is lesz igazi fejlesztés, csak dagasztás.....
-
Mappa
addikt
-
hoolla
aktív tag
Ezt néztem köszi! De itt nem lehet egyértelmüen itélni, mert az alap config más-más.
De már döntöttem az Ati mellett. Már csak az a kérdés, hogy melyik gyártotol érdemes megvenni!? Én Asust vennék, de fogalmam sincs, hogy ez jo döntés lenne-e. Ez ügyben van valami vélemény? -
RockHaRD
addikt
Mivel mostanában elpártolnak a gyártók az Nvidiátol, én nagyon remélem, hogy a warhead már nem cseszik ki ennyire velünk.
más: tegnapi hsz-emre tud esetleg vki válaszolni? Beraktam a kártyát, catalyst fel, driver folyton hibát ír ki.
Amugy nvidiához képest pl crysisban nekem jobban tetszik a kép.
mégvmi: ugy ámblokk homályosabban néz ki a tv-men a windows, dvi-rgb átalakító, aztán megy igy a tv-be a kép, de kaptam hdmi átalakítót a kártyához, megéri hdmi kábelt venni? Avagy van vmi beállítás, amivel élesebbé tudom tenni a képet?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged