Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
Kleroo #23748 üzenetére
Én is a Gainward-ra pályázok, a Toxic-on egy Zalman VF900-as van, ami már nem egy új konstrukció (bár az én 1950pro Ultimate-emen kitűnően dolgozik
) és sztem erre a szériára már nem az igazi, ráadásul nem állítható a fordulat. A Gainward hűtése lehet, hogy jobb (várom énis, hogy vki vegyen és beszámoljon róla), és elég kemény tuninggal adja rá a 3év gart a cég (700/2200, ha minden igaz)
ui: a VF900 max fordulaton hangos, legalábbis nekem...
-
Crytek
nagyúr
-
cizoe
őstag
"(még pl azt is írtam hogy végre seggberúgták az nvidiat)"
Jujj a fönök ennek nem fog örülni. Elárultad a zöld jedi lovagok rendjét."Részemről vége. nem akarom ilyenekkel szemetelni a topikot"
jobb is, thxON: R700 aka. 4870x2 immáron hűtőstül, mindenestül fotókon. - Elég brutálisan néz ki..
-
Skizz
addikt
Tudod szerintem felesleges egy kb 20%-al gyorsabb kártyára cserélni. fps-ekben alig veszed észre, vagy te ennyire ügyes lennél?
szerinted fölösleges, de szerencsére nem vagyunk egyformák.A kártya eladásán rengeteget bukik, sokat kell utánna járni, majd az új kártyát is be kell szerezni,ami szintén +pénz.
biztos? 30-ért lett volna vevőm a GB 8800GT-émre, azon kívül, ha eladta az illető, rá kell bökni egy webshopban a "Megrendelem!" gombra, és ennyi lenne a fene nagy utánajárás.
nem csak azt kell nézni, hogy most a 8800GT-hez képest 20%-kal többet nyújt, ezért nem éri meg, hanem a Dx10.1 támogatást, és azt, hogy minél később cserél, annál többet bukik a cserén.És vegyél vissza a hangnemedből.
a hsz-ed, amelyre reagáltam, enyhén lekezelő volt, ráadásul a ténykenek is sok esetben ellent mondassz... de ezek után megpróbálok visszafogottan reagálni a hsz-eidre.
akkor ezt megbeszéltük, pacsi. -
Petya2900XT
aktív tag
Nekem nem számít 20-30%-nyi plusz béta driverekkel.......tod neked mi kéne mennyé vissza egy jó kis mx440-hez és elmondhatod,hogy csak 320%-ot ot ver a 4870-rá azért nem éri meg váltani!A régi 8800GT-en hova akarsz már bukni,ha már most 4850-et ilyen árba veszel a gt-d fél év..még annyi se és ingyen dobálják lassan!Ha neked sok 30-45perc utánnajárás egy faxa kariért akkor .....ha meg nincs pénz akkor azt kell mondani nem lehúzni a jó karit!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest