-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lalszi
aktív tag
Rendszergazdaként indítod a Flashtool-t?
Eszközkezelőben látod a telefont miután rádugtad? Előtte ki volt kapcsolva, akksi ki-be?
Próbáltad másik usb-be dugni?
Jó driver van telepítve?
Másik Flashtoolal is megpróbálhatod esetleg.Itt vannak linkek: http://mobilarena.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_6584-6584.html
-
lalszi
aktív tag
Flashtollal felrakható komplett gen2v02 romom van, ha az megfelel. A szervízbe ezzel vittem, nem szóltak érte hogy nem eredeti. Van még gen2v05 rom is ha kell, az egy fokkal jobb, de ki kell belőle takarítani a wland appot.
-
lalszi
aktív tag
Itt sok minden le van írva, köztük a rom telepítés is: HELP
A kamerát a kamera beállításokban finomra állítottam, az 1280x720-nak felel meg, ennél többet nem hinném, hogy tudna.
A fóliás dolgot meg valahol a neten olvastam, de már nem emlékszem hol. De kb egy fémfóliát vagy egy vezetéket ragasztottak a hátlap alá és a végét hozzá erősítették (általában forrasztották) a wifi antennához. Szerintem garanciavesztést okoz, azért nem is foglalkoztam vele tovább. -
lalszi
aktív tag
Szia. A másodiknál a furcsa karakterekre gondolsz? Arra a gen2 v0.5 rom a megoldás.
A wifit állitólag fémfóliával lehetne erősíteni, de én nem próbáltam ki.
A kamera nekem a gyári appal 1280x720-ban vesz fel. Ennél nem tudom tud e valami másik app jobbat, ezzel a kamerával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest