- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, az openwrt 19.07.0-rc2-be bekerült már a wifi indítással kapcsolatos patch?
-
válasz
gyuri.sza #1787 üzenetére
valakky jól írja, a fájlrendszert nem látja a router!
A HDD-t csatolva van, nincs érteme Attach gombnak, hiszen ez automatikusan megtörtént. (Erre utal egyértelműen az, hogy a Leválasztás aktív.)
A gond Nálad az, hogy valamiért nem stimmel valami magával a csatolt HDD-n levő fájlrendszerrel. Az NTFS-t nálam szó nélkül eszi. (És nem, nem lassabb a kezelése, sőt, egy hajszálnyival gyorsabb is, mint az ext4-é, az összes Asus routeren, amivel foglalkozom.) Az ext4-gyel valamiért már nálam is voltak gondok, nálam a Gparted segített.
MaCS
-
ProNoob
tag
válasz
Intruder2k5 #1792 üzenetére
Köszi a tippet. Most külső HDD nem áll a rendelkezésemre, de a formázast megpróbálom a pendriveon. Majd megírom, hogy mi lett az eredmény.
-
-
ProNoob
tag
Igen én is úgy látom. Kipróbáltam a hálózati meghajtót is. Bedugtam a routerbe egy 64gb HyperX savage pendrive-ot. 8MB/s-kel írom. Az elég kevés szerintem. A pendrive-ot gépen ssd-ről 200MB/s-kell lehet írni. Persze nem várok el ennyit a routeren, de azért kicsit többet. Mások mit mérnek? Van valami trükk, hogy kell beállítani vagy a pendriveot nem ntfs-re kell formázni?
-
ProNoob
tag
Megérkezett nekem is az RT-AC65P routerem. Mivel az alaplapom ASUS ROG Maximus X Hero, ezért ki akartam próbálni a GAMEFIRST V nevű programot.
A weboldal szerint kompatibilis minden. [link] A program is azt írja, hogy ez kompatibilis router.
Firmware verzió: 3.0.0.4.382_51599
A procim 8700K - Coffe Lake
De amikor rányomok a "ON"-ra, akkor elfogadja, de mégsem marad úgy. És a Game Boost felirat továbbra is "OFF" marad.
Mi lehet a baj? Van értelme használni ezt a segédprogramot?
Képek:
[kép] [kép] -
valakky
aktív tag
válasz
gyuri.sza #1787 üzenetére
Esetleg akkor úgy ahogy van, lehet a linux alap utálta meg szegény hdd-t.
Próbáltad esetleg másik vinyóval, pendrive-al a routert? Ha nem, akkor lehet usb port. Érdemes MiniTool Partition Wizard-dal, ext3-ra formázni pendrive-ot, látja-e, annak azért tutira működnie kellene. Vagy mondjuk win-el fat32-re.
Külső hdd-d gondolom más azért felismeri...
Ha láthatóan működik ext3-al, akkor mondjuk érdemes formázni esetleg a HDD-t is, persze ez legyalul minden adatot rajta.
Így, ha ntfs vinyód volt, akkor gyorsulni fog talán a másolás/írás is. Bár így mondjuk win alól kicsit macerásabb használni, kell telepíteni pl. egy Ext2Fsd-t. -
samujózsi
senior tag
Bocs, nem rejtvénynek szántam, azt hittem, csak figyelmetlen voltál.
A WAN fülön van olyan, hogy Port Trigger, Virtual Server/Port Forwarding, DMZ.
Ezeknél lehet beállítani, hogy milyen forgalmat és hová akarsz beengedni.
Neked talán a.Port Forwarding kell.
De mindenképp nézd meg a router által kiírt infókat, mielőtt nekiesel! -
nimfas
addikt
válasz
MaCS_70 #1779 üzenetére
Köszi MaCS_70 és blakey:
Kicsit fura a Tplink 1043 után.... DHCP-t átmásoltam az OpenWRT config file-jából. Az már klassz, most próbálom a tűzfal és port átirányítást belőni, de kínai hogy hol rontom el.Beírom az adatokat, erre nyom egy ablakot hogy ez az IP cím nem jó, közben meg simán be tudok lépni rá... ?!?!
-
deflex
tag
Szia!
Gigabites net, sok torrent => AC66UB1 kisett.
AC65P = AC85P. Mivel az AC85P drágább kiesett.
AC86U állítólag szuper, sok szolgáltatás (pl AIMESH ...) de igen drága.
AC65P jól kezeli a gigabites netet sok torrentel, de relatív kevés szolgáltatása van. Ugyanakkor nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal bír.
Én AC86U-t vagy AC65P-t választanék. -
woodworm
veterán
válasz
Dragon3000 #1770 üzenetére
Engedélyezve van a turboqam, úgyhogy ez inkább 1733+800 Mbps, tehát ac2600-as inkább mindkét router.
-
Üdv!
Segítsetek kérlek dönteni.
Úgy néz ki, hogy 3 éve folyamatosan használt ac66u routerem kezdi feldobni a talpát. Ma reggelre úgy döntött, hogy 5GHz-en elhallgat, és nem is akar megszólalni semmilyen módon.Amit ki kellene szolgálnia:
- UPC 1000Mbit internet
- 1 torrent/plex PC (2-300 db torrent)
- 2 laptop (mindkető AC wifi-n volt használva)
- 2 telefon (1 AC wifi-n volt használva)
- 1 TV (AC wifi-n volt használva)Az ac66u jó volt, de kicsit most megingott a bizalmam, mert azt hittem ez is ki fogja bírni azt amit ez elődje. (Előtte egy Linksys WRT54Gl volt, ami kb 10 évig dolgozott.)
Amiket nézegetem:
- ac66u
- ac65p
- ac86u
- ac85p -
blakey
titán
válasz
Intruder2k5 #1769 üzenetére
Szerencsére nincs korlátozva, az Asus oldalán a fimrware is tök ua. bitről bitre. Legalábbis amikor néztem még ua. volt.
-
válasz
Dragon3000 #1770 üzenetére
OK, köszönöm.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #1769 üzenetére
Nincs korlátozva szoftveresen sem, csak ez van a dobozra írva. Lett már pár mérés berakva, ami alapján gyári firmware mellett is 1733+600Mbps az ac65p wifi tudása is.
-
-
Melorin
addikt
Néhány hónapja néztem be ide utoljára, akkor épp felderítés alatt volt, hogy az AC65P az szinte ugyanaz mint a 85. Azóta van valami előrehaladás abban, hogy felhackeljük a szoftverét is, hogy azt higgye hogy tényleg az a hardver?
-
r859
csendes tag
Adott egy ac-65p és egy xbox one. Semmilyen más eszköznél nincsen probléma a sebességgel (UPC500), de az xbox játék letöltése közben hatalmas amplitúdóval tölt le. Másodpercekre felmegy 100-120 Mbps-re utána szépen vissza egészen 10-ig majd semmi kb fél percig majd újra eljátssza ugyanezt. Mi lehet a gond? xbox-nak fix ip-je van és Lan-on csatlakozik a routerhez. BF-en lett vásárolva a router az elődje egy wdr-3600 volt, ott nem volt ez a jelenség, gyanítom, hogy valamilyen beállításbeli probléma lesz csak nincs ötletem, hogy mi lehet a megoldás
-
TeeJay
félisten
-
woodworm
veterán
válasz
Dragon3000 #1758 üzenetére
Nem a linkek működőképessége kérdéses, azok biztosan működnek, hanem az ott lévő funkciók.
(Az ac57u-nál egyébként más funkciók hiányoztak.)
-
farkas-j
őstag
válasz
szaboi6512 #1755 üzenetére
Köszönöm! A megoldás az lett, hogy a router.asus.com helyett az IP címet írtam be.
-
szaboi6512
őstag
válasz
farkas-j #1754 üzenetére
Nálam működik.
Ezt írtam be: http://router.asus.com/Advanced_Modem_Content.asp -
TeeJay
félisten
nem ismere ma Huawei telókat mert nekem nem jön be
viszont átlagban a közép kategória 1 antennás így 80MHz AC esetén 433mbit linket lehet legjobb esetben elérni, és abból gyakorlatban nálam 310-320megabit a plafon, de vargalex is írta hogy neki Redmi Note 7 esetén is ennyi jön össze
Ha a te telefonod is 1antennás akkor 80MHz AC esetén neked is ez lesz a plafon és ha jó a vétel akkor azétr 260-280megabit sima ügy
persze ha 2 szobára vagy a routertől meg van 3 gipszkarton fal akkor már ne is várj sokat
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest