- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vargalex
félisten
válasz
ProNoob #3469 üzenetére
Szerintem ez a tipikus PPPoE Echo hiba lesz a Digi hálózatán. Próbáld meg ezt, vagy TeeJay szerint a teljes kikapcsolást (ő Digi hálózaton van, így lehet benne valami, igaz nem a switch-eknek, hanem a PPPoE concentrator-nak kellene a PPPoE Echo-ra válaszolni).
-
iff
senior tag
válasz
ProNoob #3430 üzenetére
A HW NATot ne piszkáld.
Nálam ami bekavart fura módon, az asus applikációja. Töröltem a telefonról és reseteltem a routert ,mindent beállítottam ahogy előtte és most 5-ik napja megy.
Ami még egy kicsit zavar, hogy ha másolok usb-re, pendrive és ssd-vel is ki próbáltam, mind a kettőnél ugyan az volt nálam az eredmény 1-8 MB/s. Van,hogy 1MB-ot sem éri el és akadozik. Olvasás az most már rendben van.
-
woodworm
veterán
válasz
ProNoob #3422 üzenetére
"LANGuard
Megnövelt áteresztő képesség. 2,5-ször nagyobb túlfeszültség tolerancia.
Az ASUS LANGuard egy hardverszintű hálózati védelem, amely jelcsatolási technológiát és a felsőkategóriás felületszerelt alkatrészeket használ a megbízhatóbb kapcsolat és jobb adatátvitel biztosításához, és egyes elemei az elektrosztatikus kisülések és túlfeszültség ellen is védelmet jelentenek.
Feszültségingadozás kivédése
Világszínvonalú áramkörvédelmi kialakítás
Exkluzív áramkör-kialakítás beépített feszültségszabályozókkal, amely megvédi a chipsetet, a kapcsolati portokat és audió kodekeket a váratlan magas feszültség okozta károktól, amit az instabil vagy nem megfelelő áramforrás okozhat."Még mindig ott a lehetőség, hogy nem közvetlenül a router okozza, hanem az otthoni hálózatoddal van gond. Lehet, hogy a router lecserélése a legkönnyebben megoldható, de nem biztos, hogy egyedül felelős a kialakult helyzetért.
-
válasz
ProNoob #3422 üzenetére
"nem is vagyok tisztában vele, hogy a HW NAT funkció mire jó"
Ha 250-300Mbps-től gyorsabb neted van, akkor nagy valószínűséggel kell."Pingem és sebességem se lett jobb."
És úgy egyébként rossz, baj van vele? Router nélkül jobb?"Próbáltam az Asus router USB-t is egy gyors pendrive-al, annyira lassú az írási sebessége"
Személy szerint sosem ajánlottam a routerre pendrive-ot, csakis HDD-t. -
woodworm
veterán
válasz
ProNoob #3420 üzenetére
Az a languard hardveres és a gamefirst szoftveres módosítás okozhat meglepetéseket, még ha házon belüli megoldások is. A különböző hálózati optimalizációs szoftvereknek nem jó a hírük, legtöbbször még kikapcsolva is problémákat okoznak, legjobb nélkülük telepíteni simán a drivert.
-
ProNoob
tag
válasz
ProNoob #3407 üzenetére
@(#3413) woodworm
A pc konfiguráció:
Asus Maximus Hero X WIFI AC
Intel i7 8700K
16GB DDR 4 RAM 3600Mhz c15
Samsung 870 EVO SSD
Windows 10
A számítógép rendben van, minden driver a legfirssebb. Nem rég telepítettem újra az oprendszert, rendszeresen karbantartom. A régi routerrel nem volt baj, csak azért cseréltem le, mert szerettem volna egy minőségi routert és itt jókat olvastam róla. A számítógép újraindítása nem segít, csak a router újraindítása.@(#3409) blakey
Nem vagyok szakértő, de ha van ötletetek a beálíltásokkal kapcsolatban, akkor elboldogulok vele.A routert én sem kapcsolom ki soha, csak a TV-t és az asztali gépet.
Wifin telefont és TV-t csatlakoztatok rá, kábelen az asztalit. -
-
deflex
tag
-
deflex
tag
válasz
ProNoob #1659 üzenetére
AZ AC66UB1-nél van az eredeti fw-ben torrent kliens (Download master néven). HWNAT-ba nem folynék bele, a lényeg hogy a gigabites netnél sok kapcsolatnál az AC66UB1 processzora sokkal jobban le van terhelve, mint a az AC65P processzora. Ez esetben a 66B1 nem tudja átvinni a gigabites sávszélességet, míg a 65P igen. De ha nem ilyen extrém torrentezésre kell, megfelelő lehet az AC66UB1 is.
"Kazánként" is említik, de nekem 23 fokos helyiségben 40-42 fokos burkolati hőmérsékletet produkál. Talán passzív háziaknál lehetne csak fűteni vele. -
deflex
tag
válasz
ProNoob #1655 üzenetére
Szia!
AC66UB1 sokkal több szolgáltatás, de ha tényleg csak kábeles kapcsoltra kell, meg hálózati meghajtónak (de nincs torrent kliens a eredeti fw-ben) akkor jobb az AC65p.
A HDD-re írás/olvasás gyorsabb nála, kevésbé terheli a procit, mint a 66-nál. És a HWNAT miatt is szerencsésebb.
Inkább az AC65p javasolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Synology NAS
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest