Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
cornail #3464 üzenetére
Köszönöm az infókat.
Akkor ez a DVD-része elég szűk keresztmettszet lehet, túl sokat nem hazsnálom, de azért néha néha írok vele és keresgélek a régiekből..
Ezen még elgondolkodom.. Sulinetbe lenne egy LG-is..
[link]
Csak ASUS párti vagyok ebben..
Lehet jobban járnék egy A6Jc akármelyikkel?
ASUS A6JC Q007
Bár ez már baromi nagy lenne.. Mármint nincs szükségem 15'4-re és arra a plussz 400g-ra
szerk:
Kicsit benéztem a márkát.. de csak az első 3betü fogott meg
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
válasz
cornail #3268 üzenetére
''Javasolta, h ha nem vagyok megelégedve a DVD-íróval, használjak külső USB-set.''
Javaslom, ha nem vagy megelégedve a laptoppal, használj asztalit. Ilyet hogy lehet mondani, hogy külső usb... Szerintem vettél dvd írót, amit szeretnél használni, de nem tudod. Most írok osztrákba, remélem ők másikat adnak. Ahol vettem, ott csodálkozott az eladó, hogy 5x adtam le és nem jó, azt mondja hogy nem vall az Asusra. -
cornail
csendes tag
válasz
cornail #3267 üzenetére
Beszéltem az NSE Hungária ügyfélszolgálatával, onnan kapcsoltak egy szervízest...
Ő azt mondta, h csere esetén ők csak azt tudják beleszerelni, ami épp raktáron van nekik, ezt teljesen változó, havonta-félévente épp amilyen típust küldenek nekik Asusék. Tehát kvázi random, h milyen fog belekerülni. Más optikai meghajtó garanciális beszerelését nem vállalják. Javasolta, h ha nem vagyok megelégedve a DVD-íróval, használjak külső USB-set.
Egyébként rossz szavam nem lehet rájuk, korrektek és készségesek voltak, legalábbis így telefonon keresztül.
Asusnak egy nagy feketepont, h nem bír egységesen vmi minőségi dvd-írót belerakni a gépeibe... -
devast
addikt
válasz
cornail #3254 üzenetére
Figy, lehet, hogy át akarnak csak verni vagy hasonló. Elvileg kaptál csomó könyvecskét a notihoz. Elvileg egyikben benn kell lennie, hogy mi számít ''felhasználó által cserélhető alkatrész''-nek(Consumer replaceable unit, CRU). Igen nagy valószínűséggel, a cd/dvd író/olvasó cuccok a felhasználó által cserélhetőek, vagyis nem jár garivesztéssel ennek a cseréje, akár otthon is. De ennek mindenképp jobban nézzél utánna szerintem.
-
-
rYaN-
tag
válasz
cornail #3177 üzenetére
Cső!
A Mammutba menj, van több bolt is, pl az Edigital: ott kb 10 noti van általában kiállitva, mellette pedig a laptop.hu-nak, vagy notebook.hu-nak van 1 üzlete ahol még ennél is több látható.
Én is az Edigitalban néztem meg az enyémet, tehát vannak felsőbb kategóriás gépek is.
Épp tegnap voltam, elég gyér volt a választék, de majd csak feltöltik -
ittvana
csendes tag
válasz
cornail #3132 üzenetére
pontosan en se tudom, nekem most asztali gepet helyettesit az A6T, mindig halozatrol megy, az akksit csak proba keppen hasznaltam egyszer. akkor teljes toltottseg mellett profiltol fuggoen 3 ora es 3 ora 50 perc kozott jelzett a hatralevo idore. ezutan hasznaltam egy orat - fel ora jatek/fel ora mp3-lejatszas es dok. szerkesztes - es az akku 70%-on volt. azt persze nem tudom mennyire merul linearisan, vagyis hogy pl. 30%-os toltottseg mellett is fut-e meg egy orat..
-
rYaN-
tag
válasz
cornail #3132 üzenetére
Sajnos változó meddig birja egy gép, nagyon sok mindentől függ. Itt van pl az én gépem: nekem tartalékos üzemmódban (1ghz cpu, 128 mhz gpu, 1/2 LCD fény) mellett 2:58perc, 3:03 körül, viszont beszéltem olyan emberkével akinek ugyanez a config 3óra 45 és 4 óra között teljesít
Ami segíthet: bios update, friss driverek, egy pár biztonsági frissités (pl nekem az usb patch)
Van még 1-2 apróság, pl ha a procit az ember downclockolja NHC-vel, akkor inkább menjen 1 ghz-en, 8-10%-os terhelés mellett, mint 750-600mhz körül, viszont 30-40-50% terheléssel. Ki kell tapasztalni minden gépet.
Amúgy szerintem közel ennyit visz egy A6T is -
Cibet71
csendes tag
válasz
cornail #3127 üzenetére
Most így internetezés közben 60 fokos a GPU. Környezeti hőmérséklet 49 fok, maglassulási küszöb 110 fok. Én a tesztek után 75 fokot is láttam, a 90 fok nem lehetetlen, főleg kánikulában. Ezen igazán nem csodálkozom, az asztali gépben is hőmérsékletek vannak, csak annak jobb a szellőzése. A vincsi is lehet vagy 70 fokos, ha hajtom. De bírnia kell, ha már így gyártják.
Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest