- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ithomas
őstag
Nem volt rajta semmilyen op rendszer, én raktam rá W11-et.
Viszont gyárilag volt rajta ez a mount, ami szintén akkor vált láthatóvá, amikor a VDM setupot kikapcsoltam.
Ez egy 2,5Gb-s lemezkép file (X64W11_21H2_SWP_UX325EA_02.03_L) úgyhogy a mérete miatt nem igazán tudom felpattintani drive-ra..UI: A lemezkezelés alkalmazásba sem látsz egy 5Gb méretű partíciót?
Lehet csak betűjelet kellene neki adni. -
ithomas
őstag
Szia,
Pont ugyanilyen laptopom van.
Nekem a hangkártya akkor kezdett el működni, miután a gyárilag ott levő DRIVERS partíción levő installt indítottam el. Az magától felpakolt egy rakás drivert, köztük a hangkártyát is.
Az ASUS oldaláról egyedül a trackpad-hez tartozó drivert kellett felraknom, hogy működjön a numpad funkció is. -
Ha a így csináltad, akkor valószínűleg UEFI a telepítőd.
Az UEFI-t azért találták ki, hogy ne legyen olyan probléma, amibe belefutottál.
Azaz, hogy a Windows lát egy eszközt, de nem tudja a hozzávaló driverrel működésre bírni.
Az UEFI abban különbözik a hagyományos BIOS-tól, hogy az operációs rendszer sokkal "mélyebben" eléri a hardvereket.
Szóval, ilyen probléma hivatalosan nincs, ha jó az eszköz és jó a driver.
Ha hagyományos BIOS/CSM/MBT telepítést csináltál volna, akkor se lenne szabad ilyesminek előfordulnia, de láttunk már olyat, hogy számított a sorrend a drivereknél.Én a következőt csinálnám. Felraknám a Windowst, hagynám, hogy felpakolja a Windows frissítéseket.
Utána, ha Intel alapú a géped, akkor felraknám az Intel® Driver & Support Assistant programot és hagynám, hadd keressen frissebb drivereket.
Utána megnézném, hogy szedett-e le drivereket a Windows Update, azt is felraknám a nem Intel komponensekhez.
Ha ezek után valami nem működik (pl. sárga háromszög az Eszközkezelőben), akkor az ASUS oldaláról vagy az ASUS Live Update-tel próbálkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest