Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Közben kikapcsolás sebessége magától helyreállt...
Viszont billentyűzet világítás továbbra sem aktív... -
psg5
veterán
Sziasztok!
Adott egy pár hónapos ASUS ZenBook 14 UM431.
Két hiba:
- Pár napja billentyűzet háttérvilágítását nem tudom bekapcsolni, aktiválni.
- Szintén pár napja a kikapcsolás percekig tart, mármint ugyanúgy lekapcsol a képernyá 2 másodperc alatt, de a bekapcsológombnál a led percekig világít és ilyenkor nem is tudom újra bekapcsolni. Nemrég volt ilyen gondom, de akkor amúgyis újra kellett tennem alapra a rendszert utána jó lett. Most viszont nem szeretném újrahúzni. Bekapcsolás teljesen jó 2-3 másodperc. Energiagazdálkodásnál állítottam a gyorsindítást ki be kapcsolást de az sem volt megoldás. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Asus Zenbook UM431D
Azt tudtam hogy ha gyors kikapcsolást szeretnénk akkor onedrivot nem érdemes bekapcsolva hagyni. Ki is kapcsoltam es nagyon gyors kapcsolt ki. Kb 3 sec ahogy a bekaocs is egy ket masodperc. Most viszont ujra lassu a kikapcs. Nincs onedriv bekapcsolva, igaz telepult cortana meg pár frissites foleg az a fő frissites win10 re 20h vagy micsoda. Mit kapcsolhatott be?
Ha Windows topikba való téma kerlek jelezzétek. -
psg5
veterán
Egyébként az igaz hogy amikor csak lehet töltőn érdemes notit használni vagy ez csak urban legend, hogy úgy tartósabb lesz az aksi?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Asus Zenbook UM431D laptopom azt írja, hogy van 8gb Ram de csak 5,94 használható.
Ez normális? Illetve használatra lehet bírni az összes ramot? -
psg5
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi!
Igen erről van szó!
Felismerte a win,eszközkezelőben sem mutat hibát,videót, youtube-t mindent lejátszik csak gondoltam hátha.
Akkor drivert hagyom.
Nekilátok lekapcsolni amit javasoltál.
Köszi.
Netezésre és egy kis dreamweaverre, meg photoshopra kell, egyenlőre megfelelő (mindegyikből a lehető legrégebbi elérhető verziót használom, igaz lassúak, de használhatóak egyenlőre) -
psg5
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
Van egy asus a6u-5050 laptopom,beletettem még Ram-ot és elég szépen muzsikál a windows 7 rajta.
Azonban vga driver csak az eredeti gyári cd-s van, azt nem merem rátenni, gondolom csak létezik újabb hozzá ami jobb lenne, de (és itt jön a kérés) nem találok megbízható helyről valót. Asus oldalon meg nem tudom hogy keresse rá, mivel nem tudom mi a vga neve, mert csak annyi van, hogy szabványos vga.
Van-e és hol megfelelő vga driver?Valamint mit tudok biztonságal állítani a notin, hogy gyorsabb legyen esetleg cpu-n vagy valahol akár biosban?
-
psg5
veterán
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Valóban elírtam a hz-et...Igaz.
Igen erről a notiról van szó annyi, hogy a graf vezérlő nálam egy sis M760GX.
Szóval gyenge a gép a külső megjelenítéshez?Nem néztem még, hogy a cpu használtsága mennyi, de csak gyorsabb kameramozgásoknál van,nem állandóan. (most megnéztem és 10-20% között ugrál a cpu.)
Mit érdemes lejebb venni, hogy esetleg megbírkozzon vele? Vagy tán ez lesz a maximum elvárható? -
psg5
veterán
Üdv!
Asus A6U 5050 es noti rákötve s-video kábellel és ahang a fülesen keresztűl (nemtudompontosanmianeve) kábellel. Film kivetít a tv-re , notin beállítva a Utility Managerben a Driver mode settings :800x600 true color 100Mhz-re .
A gondom az, hogy egy nagyon picit gyors kameramozgásoknál akad a kép.Miért?
Valami beállítási gond? Vagy vezeték?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx