- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Közben kikapcsolás sebessége magától helyreállt...
Viszont billentyűzet világítás továbbra sem aktív... -
psg5
veterán
Sziasztok!
Adott egy pár hónapos ASUS ZenBook 14 UM431.
Két hiba:
- Pár napja billentyűzet háttérvilágítását nem tudom bekapcsolni, aktiválni.
- Szintén pár napja a kikapcsolás percekig tart, mármint ugyanúgy lekapcsol a képernyá 2 másodperc alatt, de a bekapcsológombnál a led percekig világít és ilyenkor nem is tudom újra bekapcsolni. Nemrég volt ilyen gondom, de akkor amúgyis újra kellett tennem alapra a rendszert utána jó lett. Most viszont nem szeretném újrahúzni. Bekapcsolás teljesen jó 2-3 másodperc. Energiagazdálkodásnál állítottam a gyorsindítást ki be kapcsolást de az sem volt megoldás. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Asus Zenbook UM431D
Azt tudtam hogy ha gyors kikapcsolást szeretnénk akkor onedrivot nem érdemes bekapcsolva hagyni. Ki is kapcsoltam es nagyon gyors kapcsolt ki. Kb 3 sec ahogy a bekaocs is egy ket masodperc. Most viszont ujra lassu a kikapcs. Nincs onedriv bekapcsolva, igaz telepult cortana meg pár frissites foleg az a fő frissites win10 re 20h vagy micsoda. Mit kapcsolhatott be?
Ha Windows topikba való téma kerlek jelezzétek. -
psg5
veterán
Egyébként az igaz hogy amikor csak lehet töltőn érdemes notit használni vagy ez csak urban legend, hogy úgy tartósabb lesz az aksi?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Asus Zenbook UM431D laptopom azt írja, hogy van 8gb Ram de csak 5,94 használható.
Ez normális? Illetve használatra lehet bírni az összes ramot? -
psg5
veterán
válasz
szabonagyur #21507 üzenetére
Köszi!
Igen erről van szó!
Felismerte a win,eszközkezelőben sem mutat hibát,videót, youtube-t mindent lejátszik csak gondoltam hátha.
Akkor drivert hagyom.
Nekilátok lekapcsolni amit javasoltál.
Köszi.
Netezésre és egy kis dreamweaverre, meg photoshopra kell, egyenlőre megfelelő (mindegyikből a lehető legrégebbi elérhető verziót használom, igaz lassúak, de használhatóak egyenlőre) -
psg5
veterán
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
Van egy asus a6u-5050 laptopom,beletettem még Ram-ot és elég szépen muzsikál a windows 7 rajta.
Azonban vga driver csak az eredeti gyári cd-s van, azt nem merem rátenni, gondolom csak létezik újabb hozzá ami jobb lenne, de (és itt jön a kérés) nem találok megbízható helyről valót. Asus oldalon meg nem tudom hogy keresse rá, mivel nem tudom mi a vga neve, mert csak annyi van, hogy szabványos vga.
Van-e és hol megfelelő vga driver?Valamint mit tudok biztonságal állítani a notin, hogy gyorsabb legyen esetleg cpu-n vagy valahol akár biosban?
-
psg5
veterán
válasz
Mr.Skynet #11574 üzenetére
Valóban elírtam a hz-et...Igaz.
Igen erről a notiról van szó annyi, hogy a graf vezérlő nálam egy sis M760GX.
Szóval gyenge a gép a külső megjelenítéshez?Nem néztem még, hogy a cpu használtsága mennyi, de csak gyorsabb kameramozgásoknál van,nem állandóan. (most megnéztem és 10-20% között ugrál a cpu.)
Mit érdemes lejebb venni, hogy esetleg megbírkozzon vele? Vagy tán ez lesz a maximum elvárható? -
psg5
veterán
Üdv!
Asus A6U 5050 es noti rákötve s-video kábellel és ahang a fülesen keresztűl (nemtudompontosanmianeve) kábellel. Film kivetít a tv-re , notin beállítva a Utility Managerben a Driver mode settings :800x600 true color 100Mhz-re .
A gondom az, hogy egy nagyon picit gyors kameramozgásoknál akad a kép.Miért?
Valami beállítási gond? Vagy vezeték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest