- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame120
tag
válasz
Aethel #30161 üzenetére
AHVA panellel nincs tapasztalatom. Meg kell nézni review-kat, hogy milyen az adott kijelző, mert önmagában a kijelzőtechnológia nem jelent sokat. Egy jó TN is simán ver egy belépő IPS-t a korlátai ellenére. De eddig az újabb ROG laposok kijelzőiről csak jót olvastam, illetve a sajátommal is teljesen elégedett vagyok.
-
mzs98
újonc
válasz
Aethel #30158 üzenetére
A bal oldaláról vagy inkább a közepe tájékán, és tudtommal ezen az oldalán van a CPU hűtés. A jobb oldalon van a HDD meg a videókártya hűtése, ott semmi nem hallatszik. Ugye ez a modell két ventillátoros
Bocsi, Pyttawrx kérdésére szerettem volna válaszolni, csak félrenyomtam.
-
frame120
tag
válasz
Aethel #30158 üzenetére
Az ips szintű náluk azt jelenti, hogy wide view tn, kiemelkedően jó színekkel. Az előző széria 120hz-es kijelzői voltak ilyenek 100% körüli srgb lefedettséggel. Ilyenem van, ez volt az egyik ok amiért megvettem. Ahogy nézem notebookcheck szerint a scar 2-ben valódi ips van, kb 90%-os srgb lefedettséggel, ami gamer gépben még mindig jó. Érdekes, hogy az asus oldalán itt is ips szintűt írnak.
-
Aethel
aktív tag
válasz
Aethel #20202 üzenetére
Szerkeszteni már nem tudom
Most kaptam választ a laptopszalon Kft.-től. Segítőkészek voltak, de sajnos csak még jobban összezavartak.
Ezt a választ kaptam a kérdésemre:"Tisztelt címzett !
Utána olvasva sima DDR3-as memória kell. Az L-es memóriák az un. low voltage memóriák. Legjobb tudomásom szerint az L-es memóriák kompatibilisek a simákkal de fordítva nem. Tehát amibe sima kell, abba jó az L-es is. Illetve van olyan mi kizárólag L-essel megy."
Na most akkor melyiket rendeljem be?
-
Aethel
aktív tag
válasz
Aethel #20150 üzenetére
Na hát igazából ott tartok most, hogy írtam az ASUS supportnak hogy ugyan mondják már el melyik memóriát eszi meg a gép, de eddig nem válaszoltak. Az ASUS honlapján DDR3L van feltűntetve a Specifikációk-nál, a kézikönyvben semmi infó nincs erről. Sajnos nem egyszer találkoztam tévesen kiírt adatokkal a honlapjukon, ezért nem adok rá sokat. Aida-val megnéztem milyen van most benne, de mindenhol sima DDR3-at ír. Szétszedtem, de ebbe a notiba k*rvára integrálva vannak a memóriák és ugye egy szabad slot van amibe nem tudom hogy DDR3L vagy sima DDR3 mehet.
Már végigkerestem a neten mindent, de néhol L-t írnak, néhol meg nem.
Ezek szerint tökmindegy melyiket veszem bele?ASUS X552CL-SX022D
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest