- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame120
tag
válasz
Aethel #30161 üzenetére
AHVA panellel nincs tapasztalatom. Meg kell nézni review-kat, hogy milyen az adott kijelző, mert önmagában a kijelzőtechnológia nem jelent sokat. Egy jó TN is simán ver egy belépő IPS-t a korlátai ellenére. De eddig az újabb ROG laposok kijelzőiről csak jót olvastam, illetve a sajátommal is teljesen elégedett vagyok.
-
mzs98
újonc
válasz
Aethel #30158 üzenetére
A bal oldaláról vagy inkább a közepe tájékán, és tudtommal ezen az oldalán van a CPU hűtés. A jobb oldalon van a HDD meg a videókártya hűtése, ott semmi nem hallatszik. Ugye ez a modell két ventillátoros
Bocsi, Pyttawrx kérdésére szerettem volna válaszolni, csak félrenyomtam.
-
frame120
tag
válasz
Aethel #30158 üzenetére
Az ips szintű náluk azt jelenti, hogy wide view tn, kiemelkedően jó színekkel. Az előző széria 120hz-es kijelzői voltak ilyenek 100% körüli srgb lefedettséggel. Ilyenem van, ez volt az egyik ok amiért megvettem. Ahogy nézem notebookcheck szerint a scar 2-ben valódi ips van, kb 90%-os srgb lefedettséggel, ami gamer gépben még mindig jó. Érdekes, hogy az asus oldalán itt is ips szintűt írnak.
-
Aethel
aktív tag
válasz
Aethel #20202 üzenetére
Szerkeszteni már nem tudom
Most kaptam választ a laptopszalon Kft.-től. Segítőkészek voltak, de sajnos csak még jobban összezavartak.
Ezt a választ kaptam a kérdésemre:"Tisztelt címzett !
Utána olvasva sima DDR3-as memória kell. Az L-es memóriák az un. low voltage memóriák. Legjobb tudomásom szerint az L-es memóriák kompatibilisek a simákkal de fordítva nem. Tehát amibe sima kell, abba jó az L-es is. Illetve van olyan mi kizárólag L-essel megy."
Na most akkor melyiket rendeljem be?
-
Aethel
aktív tag
válasz
Aethel #20150 üzenetére
Na hát igazából ott tartok most, hogy írtam az ASUS supportnak hogy ugyan mondják már el melyik memóriát eszi meg a gép, de eddig nem válaszoltak. Az ASUS honlapján DDR3L van feltűntetve a Specifikációk-nál, a kézikönyvben semmi infó nincs erről. Sajnos nem egyszer találkoztam tévesen kiírt adatokkal a honlapjukon, ezért nem adok rá sokat. Aida-val megnéztem milyen van most benne, de mindenhol sima DDR3-at ír. Szétszedtem, de ebbe a notiba k*rvára integrálva vannak a memóriák és ugye egy szabad slot van amibe nem tudom hogy DDR3L vagy sima DDR3 mehet.
Már végigkerestem a neten mindent, de néhol L-t írnak, néhol meg nem.
Ezek szerint tökmindegy melyiket veszem bele?ASUS X552CL-SX022D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest