- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
gondoltam,megnézem a honlapjukat, de nincs rajta a szórólap..hát..vagy 70 km-re van a legközelebbi boltjuk,ugyhogy majd csak lesz valaki, akinek megvan.....
Szerk:amugy, ha valakinek pont ilyen notesza van, írjon már le pár véleményt róla..csak hogy tudjam, hogy jól döntöttem -e..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
Modellfesték, 33-as matt fekete. Fogpiszkálóval egy pötty rá, és nem látszódik a szétszedés nyoma. Mondjuk, ha megfelelő csavarhúzót használsz, akkor sem látszódik.
De egy érdekes kérdés: Ha az NSE-nek nincs személyes kontaktusa a vevőkkel, mert futár hozza-visszi a gépet, akkor alapból 9.000,- Ft-ról indul a RAM csere? Pontosabban a RAM nem bővítés?
Eddig még nem volt gond belőle, egy-két webáruháznál halottam, hogy leragasztották a fedeleket, viszont ők vállalták a bővítést. -
Semmi gond, de az A6Vm-re ha felteszed a gyári Xp-t és a gyári drivereket akkor másfél órát játszik. Nem mértem percre pontosan de ott van.Pedig folyamatosan dolgozik. Persze ha csak sima xp-t teszel fel az nem másfél óra.
A Ghost-al csak egy a bajom : Norton termék , és azokat már jóideje bojkottálom , korábban okozott nem egyszer fejfájást a termékük.
Ezért is örültem mikor 15 Euróért akciós volt Németben az Acronis Home 10 . -
gaborbol
őstag
Na akkor a kritériumok:
A főnökömnek kell a gép,és már halálra nyaggat vele,a legnagyobb baj,hogy nem ért hozzá,és ő sem tudja hogy mire kell neki,de most azonnal rendeljem meg neki,de olyat amivel ő teljesen elégedett lesz.....Thank You!
Délelőtt még nehogy wide-os képernyője legyen,délután meg már olyan kéne, fél óra múlva meg jön a vagy inkább mégse.
Neki nem kell extra vga kártya,meg brutál cpu, de ha téprképszoftver az,fényképnézegető, film,net, fut egyszerre akkor be ne szaggason, mert végem lesz mint a botnak.
Az aksinak sokat kell bírni,de a noti ne legyen nehéz,lehetőleg ütés és csepp áló legyen és sose romololjon el.A képernyő az 4:3-os legyen,lehetőleg 14''-es de 2 excel tábla az férjen rá egyszerre fullba....na rövide tömören csak ezt kell tudnia a gépnek. -
SAnyi_
csendes tag
P4G csak akksis üzemmódban hajlandó beleszólni a CPU működésébe (Battery saving, CD-audio ). A többi csak a time out-okat, meg a fényerőt állítja. Akkukímélőben szokott lenni, mikor úton vagyok, de most ugyanaz a beállítás kellene, csak hálózati feszről.
NHC szereti a Turionokat? (töltök egyet...) -
Anubis_9
addikt
Próbáltam újratelepíteni a gyári CD-ről, de nem engedte, mert már érzékelte, hogy fent van. Gondoltam, uninstallálom a jelenlegit és felteszem újra, de nem szerepelt sehol se a Start menüben se a Programok eltávolításá-ban a Touchpad driver, sehol sem lehetett eltávolítani. A Program Files könyvtárában megtaláltam a könyvtárát, de ott nincs untistallra utaló EXE.
Jelenleg az üzletben van a laptop és próbálják megcsinálni. -
s_akos82
tag
Köszi a tippet!
Nem hinném, hogy a Nero a ludas, zsír új installról van szó, és ugyanezt a lemezt másik gép azonos Neroval gond nélkül írja. Ráadásul épp most kaptuk vissza az NSE-től, akksi csere volt pár nappal ezelött. Ha visszaküldjük gariba, akkor gondolom ugyanúgy TSST-t raknak bele, de ez már a második ugyanolyan rossz drive, ''kicsit'' kezdem már unni!
[Szerkesztve] -
Almos
aktív tag
OFF, de hátha valaki még belefut hasonlóba:
Érdekes dolgokat csinál a gép akksival, ha bent van a gépben, de hálózatról megy, akkor nem reagál rendesen a billentyűkre a gép, mintha szar lenne a billentyű... Ha kiveszem az aksit, akkor tök normálisan működik.
Szerintem igencsak zárlatos/cellahibás lehet az az akksi... -
Kicker
őstag
nálam a biosba kiírja hogy single, avagy dual channel... everest is írja pl a memória busznál ha 128 akkor az dual, ha 64 bit akkor single...
valamint az én vasam kifejezetten nem szereti a singlet /asus M6/
az asztali meg 2*256 és 1*512es modullal, AMD athlon Xp-vel nincs érzékelhető különbség, legalábbis én nem vettem észre, pedig az nforce2 is támogatja a dual channelt...
ez egyesek szerint előny, mások szerint hátrány
valahol előny valahol meg mindegy...
nem kötekedésből ám...
mod: Pozsi belenyúlt a lecsóba...
[Szerkesztve] -
LALA_kiraly
őstag
Tényleg csak ennyit tudok a tipusról mondani. Hammon Serra-nál ennyi van:
ASUS F3T 15.4W/TL52/1G/160G5/NV76/DVDÜRW/BT/Wbg 213 971 Ft
ASUS F3T 15.4W/TL52/1G/160G5/NV76/DVDÜRW/BT/Wbg/VP 232 023 Ft
ASUS F3T 15.4W/TL56/1G/160G5/NV76/DVDÜRW/BT/Wbg 219 525 Ft
ASUS F3T 15.4W/TL56/1G/160G5/NV76/DVDÜRW/BT/Wbg/VP 237 577 Ft
Én ebből nem sok mindenre jöttem rá, de sztem a legolcsóbb is kielégítené minden vágyam.
Ezzel szemben az MSI:
MSI M677X 15.4G/TL52/1GB/100G/NV76/DVDÜRW/Wbg/BT 195 884 Ft
A winyó 60gb-al kisebb, ezekről tudom, h a gép akár 90° körül is szaladgálhat, és h a kijelző nem egy szivárvány. ASUS-ról vmi tapasztalat? -
LALA_kiraly
őstag
Én csak árlistán néztem, ott csak ennyi volt.
Ha jól láttam 7600al szerelt, nem tom 1600al asetleg van-e. Mint írtam MSI-vel szemeztem, de azoknak gyenge a kijelzője, nagyon melegek (havernak 90 fokig is felment az x2-se), az akksi is csökkentett teljesítménnyel is max 1,5 óra. -
Morpheus00
csendes tag
hmmm köszi 1 gond már akad is 2*512 van benne ugye szóval 1 iket ki kell szedni hogy belmenjen az 1gb os ami 30e ft körül van ha jól tom ha rendesek a boltban (usanotebook ) akkor egy 10e ért visszaveszik az 512 t és 20 ért megkapom az 1gb t én igy gondolkodok.
Szerinted ? amugy egyenlőre elég ez csak lenne már itt -
alitak
senior tag
WinXP SP1. Eleinte minden ment, a TouchPad disable gomb is, és a wifi meg állandóra volt kapcsolva. Aztán a már említett billentyűkombinációval kikapcsoltam (van egy narancssárga led a gél alsó felén). Azóta azzal nem tudom visszakapcsolni. Lehet, hogy megy a hálózat, csak a lámpa nem megy, és nem is jelzi, hogy benyomtam a gombokat neki.
Havernak ugyanez a széria van, neki simán megy a ki/bekapcsolás gombokkal. -
hzcs
senior tag
Én tettem fel Fedora-t, de nem is értek hozzá, meg nem is akar rendesen menni. A konozolos felület ok, de ha átváltok grafikusra, akkor kép csak a külső vga kimeneten jelenik meg, a laptop kijelzőjén nem, ezért hanyagolom.
OFF
2005. szeptemberi akksi: 10% az elhasználódás, de ma 96% fölé nem tölti. Így már éppen csak 3 órát megy el, vagy pár perccel kevesebbet -
szijartg
őstag
nincsmit... azért gondoltam hogy leírom, hogy mégis mi volt.
azt tudom hogy mindenkit kicseréltek, úgyhogy lehet hogy mostmár sokkal jobb lessz.
úgyhogy ha valakinek van valami gondja és tudok segíteni akkor szóljatok csak nyugodtan.
ja, még annyit hogy tutira nagyon sok melójuk van, és nincsenek sokan. (ahogy elnéztem volt pár becsomagolt gép) 7-15ig melóznak. és nem irigylem őket az tuti. -
szijartg
őstag
én mikor ma bevittem hozzájuk kicseréltetni az írót nagyon normálisak voltak...
tegnapelött vittem hogy nézzék meg, hogy mi lehet vele, mivel az új tdk-t fel sem ismerte és a régebben megírt lemezekk is küzködött... aztmondta a csaj hogy rákeres hogy van-e raktáron nekik amilyen a gépembe kell. ma felhívott hogy vihetem, mert talált.
bevittem... le sem ellenőrizték, hogy tényleg rossz-e (még csodálkoztam is) kicserélték pár perc alatt. utána megírtunk pár lemezt... és mostmár az új tdk-val sincs semmi gond.
úgyhogy én csak annyit tudok mondani hogy nagyon rendesek és segítőkészek voltak az NSE-nél. semmi rosszat nem tudok rájuk mondani. -
Zanik
addikt
Szerencsére nem, csak folyamatosan jöttek fel a vírusírtóm meg a spyware progim figyelmeztető ablakai, úgyhogy rögtön power gomb! Aztán fél órára rá észrevettem, hogy hihetetlenül villog a modem a ''data recive'' led-je, úgyhogy azt is kihúztam! A szolgáltató rendes volt, és mindent vállalt, mert elbasztak valamit a szűrőjükkel!
-
dannynet
tag
Idézet a Prime95 readme.txt-jéből:
,,A forum member said ''Don't bother with prime95, it always pukes on me,
and my system is stable!. What do you make of that?''
or
''We had a server at work that ran for 2 MONTHS straight, without a reboot
I installed Prime95 on it and ran it - a couple minutes later I get an error.
You are going to tell me that the server wasn't stable?''
A) These users obviously do not subscribe to the 100% rock solid
school of thought. THEIR MACHINES DO HAVE HARDWARE PROBLEMS.
But since they are not presently running any programs that reveal
the hardware problem, the machines are quite stable. As long as
these machines never run a program that uncovers the hardware problem,
then the machines will continue to be stable.''
Egyébként hibázott már valós alkalmazásban, egy autóverseny szimulátor a kedvenc megbukási területe.Az előző Intel Celeron M 410-es procival szerelt notim sosem rendetlenkedett.
Egyébként mivel fotóriporterként dolgozom, elengedhetetlen hogy a gép hibamentesen üzemeljen, mert nem szeretnék azzal a problémával szembesülni, hogy miközben fotókat konvertálok digitális negatívból .tif formátumba, esetleg elhalálozik a masina. A fotózás mellett operatőrként is dolgozok egy városi TV-nél, és szintén nem okozna örömöt, hogy pl. mikor az IEEE porton beetetett digitális videóanyagot vágom, illetve konvertálom avi-ból mpeg2-be, esetleg másfél óra számolás után elveszik az anyag az Advanced Micro Devices selejtes termékének köszönhetően. -
peteraxx
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest