- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasthomas
tag
én már végignéztem az egész világhálót(kizárólag magyar oldalt) szerintem...a legolcsobb 157K...egyedül az ujságokat nem néztem meg, mert nem nagyon találtam..de azért itt van nemmessze egy midia markt, elmentem, no de nem találtam jót+még ez se volt kiállítva....max 170K-t szánok amugy rá, lehetőleg asust, fuji,lenovo/ibm,acer nem kell...ennél jobb vételt így nem találtam..és szerintem te se fogsz találni, ebben az árkategóriában.....
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
hi!
most néztem meg, a 24xx hozzászólást, amelyben benne van a szórólap 1.lapja..az akció leját....09.04-ig volt érvényes....igaz az AP064-es, de jobb is, mert van rajta op.rendszer..
szerk.:igaz, abba 2080-as, 1,7-es proci, ebbe 2130-as, 1,86-os proci van...no de hát mit számít az a 100 mhz...semmit..
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
gondoltam,megnézem a honlapjukat, de nincs rajta a szórólap..hát..vagy 70 km-re van a legközelebbi boltjuk,ugyhogy majd csak lesz valaki, akinek megvan.....
Szerk:amugy, ha valakinek pont ilyen notesza van, írjon már le pár véleményt róla..csak hogy tudjam, hogy jól döntöttem -e..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
thomasthomas
tag
Hi!
A saturn-os újságba valahol láttam x51R AP109 149K-ért...az ujság elkeveredett, és pont ezt szemeltem ki...ha vki tudja, írja már le nekem, meddig tart az akció....sürgős lenne..
előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged