- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
Megoldódott a CAM dolog
Egy haver kicsit nekilátott s megcsinálta 10 perc alatt
Kicsit ideges lettem , de egyébként örültem neki
Köszönök minden segítséget -
Hunci
senior tag
+ (#1076) net84 :
A probléma nem az hogy a Webcam nem lenne jól feltéve .
Sokkalinkább az hogy a Cam nem csinál semmit .
Mintha valahol valamit aktivizálni kéne .
O.K.
A téma :
Szal van egy ASUS A3Ac notebookom.
A gép hibátlan.
Amikor az előző tulajától szereztem Ő azt mondta hogy mikor Ő átvette akkor ment a CAM is , csak leformázta , s emiatt a dolgokat újra kellett tenie , de a kamerát nem tudta jól visszainstallálni.
O.K. mondom semmi baj majd megoldom .
Azóta nem jutok 1-ről a kettőre.
Csak annyi változott , hogy egy helyi sráctól átszedtem az eredeti drivert ( mert a srác sajnos nem adott semmi softweart , csaka notit + a töltőt
S ezóta már van egy '' BisonCam, NB Pro '' meghajtómami maga a kamera akarna lenni , de ...
Mikor rámegyek --> felkínálja ezeket a lehetőségeket : újfelvétel / Az összes kép törlése a kameráról , de nem csinál valójában semmit .
'' Nem látom magam '' ezt mondtad shteer , hogy magam kéne látnom, de semmi
Esetleg egy driver , vagy valamit aktiválnom kell , vagy valami tipp
Előreis köszönöm : Béláné -
Hunci
senior tag
P_L_E_A_S_E : (#1059) Hunci
-
Hunci
senior tag
Megint itt vok
Csak egy kérdés erejéig ugrottam be .
A notira felküldtem az összes létező drivert , s lett egy '' BisonCam, NB Pro '' ? meghajtóm ?
Mindenesetre márcsak az a kérdés hogy hogyan lehet a kamera funkciót bekapcsolni , mert már mindent megpróbáltam -
Hunci
senior tag
Mondjuk amikor én vettem az ASUS A3AC notimat akkor énis hezitáltam hogy esetleg ez vagy egy MSI M645 legyen-e ( 150 k volt mert karcos volt ) de a kijelző fényessége + a karcok miatt inkább énis kihagytam .
Egyébként ahogy elnézem az ASUS nem sokat variál a notik formáján
Mind egy kaptafára megy .
Ha egy kicsit laposabb lenne , s szélesebb akkor jobban elférne a táskámban , de úgylátszik ígyjártam -
Hunci
senior tag
-
Hunci
senior tag
Konkrétan én nem értek a notihoz --> éppen ezért néztem fel ide hogy ti majd kicsit kikupáltok
A baja az az hogy a kamerája nem funkcionál s én nem tudom rávenni.
'' Netes telepítés '' : amikor felismeri a gép mint új hardver s kéri hogy esetleg a netről telepítse-e a drivert hozzá --> nem ismeri fel --> gyári drivert is próbáltam de az sem segít .
Esetleg valami tipp -
Hunci
senior tag
Sziasztok .
Vona egy ASUS A3AC tipusú notim s szeretném a kameráját megcsinálni mert nem jó s a netes telepítés során sem lehet a drivert feltenni .
Esetleg valaki tud egy megoldást mondani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest