- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus00
csendes tag
Köszi szépen a vállaszokat de még lesznek kérdéseim szerintem
( driver programok használat stb
) nah de akkor hogy is van ez megveszem a noti hazahozom bedugom a töltőt gép elindul xp driverek stbfelrak maxig feltölt gép kikapcs töltő kihúz gép bekapcs és lemerítem maxig feltölt kihúz és még megcsinálom még 1 szer és onnantól mehet a töltöről a gép és elég 1 szer hetente full ra lemeríteni feltölteni nah én igy értelmeztem a vállaszok alapján
-
shteer
titán
az érdekes, mert a használati útmutatókban általában az van, hogy használat előtt teljesen töltsük fel (a li-ion akksik formázása amúgy egy ciklus alatt lezajlik, de én is 3x töltöttem sokáig - ártani nem ártunk vele)
amúgy az akksit nem kell kivenni, ha hálózatról működteted, mert elektronika vezérli a töltést. a heti 1xeri lemerítés és feltöltés az mehet -
Anubis_9
addikt
Értem. Most már csak azt szeretném kérdezni, hogy mekkora ördöngősség szétkapni egy notebook-ot (úgy hogy utána működjön is
)? Mire kellene figyelnem? Azért kérdem, mert eddig csak asztali gépeket szedtem szét és raktam össze, de azt jópárat és semmi tapasztalatom laptop ügyben. Köszi!
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem! -
rYaN-
tag
Akkor írom amit tudok.
Régen szar volt, használt cuccokat tettek bele, 4-8 heteket kellett várni amíg visszaküldték, nem lehetett őket elérni meg hasonlók.
Úgy tudom átköltöztek fehérvárra és egész barátságosak lettek. 2-3 hét a javítás.
Cáfolja meg valaki, ha nem így van
Egyébként GLS kiviszi ausztriába is, ha arról van szó... -
shteer
titán
mostanában kezdenek belejönni a fiúk, szerencsére utóbbi időkben nem hallani panaszt a hazai szervízről. sok munkájuk van, kevés munkaerő. egyre jobban dolgozank és egyre kevesebb idő alatt szervizelnek
a futárszolgálat pedig nagyon kényelmes megoldás, velük kapcsolatban eddig csak 1 problémáról hallottunk
gondold meg, nem sok gyártó kínálja 2 év garival a cuccát ebben a szegmensben
(októberben egyik tanáromnak 3 hét múltán azt se tudták megmondani, hogy hol van a laptopa legutolsó nyilatkozatok szerint pedig már 1,5-2 hét alatt kész a cucc)
-
rYaN-
tag
Hali!
A szervízről biztos fog írni más, én inkább kicsit a gépről írnék. Szerintem manapság már nem fogsz találni nem szélesvásznú kijelzőt ilyen kategóriáknál. Az x1400 és 3 óra üzemidő meg elég necces, az enyém épphogy megüti azt (3óra 5-10perc).
coreduo, x1600, 4800 mAh akksim van, kb 10-11% az elhasználódottság everest szerint, bár hajdanán danán sem ment többet 3óra 10-nél. A sony csinál hybrid videókártyákat (egy jó + egy gma), úgy mennek 4-5 órákat a gépek.
Egyébként szerintem vagy az A6 széria vagy az F3 [link] ami neked jó lehet. Bár talán az A6 már megy is ki a divatból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest