- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz SunBreeze #1812 üzenetére
én a szervízt ajánlom egy előzetes értekezéssel...csak folyamatosan kell őket zaklatni
ha a noti szimplán melegedős lenne (amit a 90 fok miatt nem nagyon tudok elképzelni) én egy olcsóbb hűtőn is elgondolkodnék - bár ez attól is függ, mennyire mozogsz vele és hány helyszínen használodszerintem jónak tűnik..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz SunBreeze #1804 üzenetére
Én a szervízt ajánlom, mert ha leég valami a gépben, az sajnos nem garanciális probléma.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Kicker
őstag
válasz SunBreeze #1350 üzenetére
nekem pár tippet mondtak...
1. mielőtt hozáérek a ramhoz, notihoz /fémrészéhez/ fogjak meg valami más fémet, hogy a feszültségem kivezessem/pl a pulcsik levétele után elektromos az ember.../
2. ne tapogassam a ramot
3. minnél kisebb felületen érintkezve a ramhoz, finoman csúsztassam bé a foglalatba..Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
bnss
veterán
válasz SunBreeze #1316 üzenetére
SO-DIMM DDR 333-as. A linkeltek közül egyik sem nyerő, mert DDR2-esek. Nézz körül itt a PH!-n, minőségi memóriát kapsz ennyiért pl. Hammon-nál.
LALA_kiraly: akkor shteer kollega által említett TL50-es CPU-val szerelt gépet vegyél.
[Szerkesztve]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
törölt tag
-
scapegt
őstag
válasz SunBreeze #669 üzenetére
nem tudom mikor jön elő így nem tudom lefényképezni annyi memóriakártyám nincs hogy folyamatosan pillanatképeket csináljak viszont már más is látta olyasmihez tudnám még hasonlítani amikor pl a régi win plug and play eszközöket keresett és villant egyet a képernyő..na ez is hasonló csak egy vízszintes csíkban teszi csak ami kb fél centi vékony...vagy vm olyasmi. másképp nem tudom elmagyarázni. esetleg képlopóval videot venni a gépen de hát egész nap az sem mehet kicsi a winyó
meg fogom kérdezni az NSE-t mert idegesít a dolog, pláne az az akksis probléma... igaz azt kb havonta 2x produkálja (minden nap megy a gép, van hogy többször is ki/be van kapcsolva) -
scapegt
őstag
válasz SunBreeze #663 üzenetére
nem tudok képet csinálni róla mivel az egy pillanat műve
igen garis de nem akarom hónapokig nélkülözni a notit mivel azon dolgozom ...gondolom szarakodnak rajta egy darabig...amúgy a gari tényleg úgy megy hogy felhívom az asust hogy szar a noti, ők eljönnek érte, elviszik és visszahozzák? vagy ez csak kamu? mert nekem nagyon olyan szagú... -
elbandi100
csendes tag
válasz SunBreeze #510 üzenetére
elviekben a wireless kapcsolatot lehet a segítségével irányítani.a tálcára helyez egy kék (wireless,bluetooth) ikont és onnan,na meg az ''FN+F2'' billentyűkombinációval ki- és be lehet kapcsolni!hát kb ennyit sikerült megtudnom róla!és közben valami hasonlót találtam is.igaz az ''csak'' wireless console driver,de szerintem jó lesz,remélem!
-
Kicker
őstag
válasz SunBreeze #490 üzenetére
Már meséltem, de leírom mégegyszer
típus:ASUS M6B00R, 2005május, akkori érték kb:350.000-400.000 HUF a garija 2 éves, global akármilyen...
baja: noti vmilyen rejtélyes módon nagyobb feszt kapott/villanyos szakemberrel is beszéltem stb, tényleg rejtélyes, és ultra peches/
diagnózis: az ember azt mondta, egy IC kiégett, ezért alaplap proci csere történt
nem tudom honnan szedte hozzá a cumot, nem is érdekel, csak ne huzzanak le vele, hogy valami gattert raknak bele stb...
mondjuk szerintem ilyenkor ők elküldik a javításról szóló dokumentumokat és az ASUS leutal nekik egy valag pénzt+alkatrész.... vagy átalányba kapnak franc tudja... nekem a gépem kell, egyben! egyszerűen beleszerettem!
[Szerkesztve]
[link]
[Szerkesztve]Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
elbandi100
csendes tag
-
bnss
veterán
-
_core
aktív tag
válasz SunBreeze #423 üzenetére
Konyvtarak elrejtesere a Lock Folder XP-t tudom ajanlani.A program konnyen kezelheto telepites utan lehet magyar nyelvu kezelofeluletet allitani stb.Leiras letoltes itt:[link]
A program fizetos de 30 napig probalhatod (a neten talalsz hozza okossagot is ha erre vetemednel)
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
-
J97
tag
válasz SunBreeze #284 üzenetére
Lehet, hogy tényleg a pasztázással van a baj amit Imy írt. Nekem is volt már ilyen gondom VGA hűtőnél, jópár fokot jelentett a pasztázás. Viszont nekem eszembe jutott mégegy lehetőség. Elképzelhető, hogy összeszerelés közben, előtt megsérülhetett a heat pipe, akkor viszont nem a megfelelő hatékonysággal továbbítja a hőt a bordáknak. Ha így van, ezt garban cserélniük kell.
Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!
-
-
bnss
veterán
-
kp78
addikt
válasz SunBreeze #258 üzenetére
''PCMCIA-adapterek'' így most megjelent az eszközkezelőben.
Ezt a Ricoh-t tényleg nem raktam fel vhogy.
De most már frankón megy.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz SunBreeze #254 üzenetére
Szerintem minden drivert feltettem. Tudod esetleg melyik a kártyaolvasó drivere?
Én is ms pro-t próbáltam bele.
Az eszközkezelőben melyik a kártyaolvasó? A secure digital állomásvezérlő? Mert erre azt írja, hogy jól működik.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
hzcs
senior tag
válasz SunBreeze #236 üzenetére
nekem fujitsu van, de az oldalán nincs semmi.
Tegnap haveréknál kinyomtam a gépet, hazajöttem, és nem indult el a win, kékképernyő, hogy vmi /system/.... fájlt nem talál, vagy nem tudja írni. Restart, ugyanez, csökkentett mód, és mondom lefényképezem. Csökkentettben egyszerre restart volt, utána elindult normálon, nem sikerült lefényképezni a hibát.
Ez a hdsentinel bitről bitre tesztel? -
kovipetii
csendes tag
válasz SunBreeze #231 üzenetére
Nem. De inkáb le sza...om a garanciát mondjuk egy dvd vagy ram hibánál minthogy összebarmolják össze gányolják és ne tudjak dolgozni (márha munkára és nem vagira vagy játékra használja a figura) a gépet.
Laptop:Toshiba A100-906, Telefon:Iphone 3G s Konzol:Xbox-360+ kinect
-
kp78
addikt
válasz SunBreeze #198 üzenetére
Én nem találom ezt a progit a gyári cd-k egyikén sem
Melyiken kellene rajta lenni? Nem lehet letölteni vhonnan?
Más: a tegnapi ''milyen sorrendben csatlakoztassuk a töltőt'' vita után, - amit aztán Imy végül megoldott - elolvastam a használati utasítás azon oldalait is, amiknek eddig úgy gondoltam, hogy semmi újat nem tudnak mondani. A töltő csatlakozás nálam is szó szerint így van leírva.
Az akku élettartamára vonatkozóan a könyv azt írja nálam, hogy ha ''minden nap egyszer teljesen lemeríti és feltölti az akkut, akkor körülbelül egy év lesz az élettartama''.
(nem véletlenül van csak 1 év rájuk)
Na én amióta megvettem tényleg minden nap egyszer lemerítettem (használtam akkuról) majd mikor ''sikított'' feltöltöttem. De mivel legtöbbször úgyis otthon használom, én bizony kivettem az akksit (nem 100%-os feltöltöttséggel, mert állítólag úgy sem jó tárolni, kb.40-50%-osan), és nem merítem/töltöm feleslegesen. Végülis van még 2 tappancs az akku síkjában, így akku nélkül is fel tud feküdni, csak arra kell figyelni, hogy most könnyebben ''hanyatt lehet lökni'', mivel az akksi súlya nem húzza.
Szóval nem tudom más hogy van ezzel, de én igenis feleslegesnek tartom az akksi notiban létét, ha úgyis hálózatról megy. Persze egy áramszünet tud kellemetlen lenni, de ha tudom, hogy el fogok esni, leülök előtte„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bnss
veterán
válasz SunBreeze #194 üzenetére
'' A 3év garanciával árusított termékekre a DELL márkaszervíz 1 év jótálást és +2 év teljes körû alkatrész garanciát (hiba esetén önnek csak a szervíz
munkadíját kell megtérítenie) biztosít. Minden termék akkumulátorára max.12 hónap jótállás vonatkozik, függetlenül annak teljes garanciális idejétõl.''"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Imy
veterán
válasz SunBreeze #188 üzenetére
Nekem a gyári ASUS Probe-val, Everest Ultimate Editional....
De magas hőmérséklet miatt felesleges visszavinni, ki kell pucolni, ha az sem megy, akkor pedig headpipe levesz, és uj hővezető pasztával felkenni...
Nem halottál még az NSE-ről?
Én nem vinném vissza, ha viszaviszed, és apró baja van, magadal cseszel ki (megrongálhatják, plusz várnod kell rá sok időt, ez a folyamat max 1 órádba telik, és ha nem jó csak akkor szervíz!) -
Imy
veterán
válasz SunBreeze #176 üzenetére
A DELL-nek vannak jó notebookjai, csak azok 400e fölött! Annak meg kinek van pénze, Nekem nem....
Én hetente átlagban minimum 80-100 órát használom. nem használom sem a saját billenytyüzetét, sem a tp-ját, csak amikor olyan helyen vagyok, ahol nem nagyon lehet mást használni.
3-4 évnél szerintem többet is ki kell bírnia ésszerű használat melett. Vigyázni kell rá, nem szabad dobálni. Az aksi az biztos nem bír ki többet, de a töbinek ki kell bírnia. Én 8-10 hónaponta szétszedem, kifujatom, nehogy tulmelegedjen. A proci körül 3-4 hónaponta megnézem mennyi a por, és kipucolom. Szerintem aki észerüen használja annak kibir többet is. Igaz annyi idő alatt elavul, de netezni, és irodai alkalmazásokra annyi idő után is elég lesz. XP lazán elfut az enyimen, Vistát meg ugysem raknék fel. Most bővitem, ha meglesz a memóm akkor a következő lesz a config, ami sztem évekig elég.
60ról 120Gb vinyó (lehet még később bővítem, ha 200-as elérhető lesz, és jó árban ), 512Mb-ról 1Gb DDR1 ram..... Amugy A3L5028 -
Kicker
őstag
válasz SunBreeze #166 üzenetére
és ha szabad kérdeznem milyen eljárás volt?
te felhívtad a szervízt, bediktáltad a serialnumbert, és jöttek érte, majd meg is hozták mintha mi sem történt volna/mármint, bekapcsoltad és jó volt mikor megkaptad, ahogy hagytad pl a windows-t/? vagy mit kérnek ilyenkor?Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Imy
veterán
válasz SunBreeze #159 üzenetére
magyarországi hivatalos ASUS szervíz az NSE Hungária az ASU honlapja szerint....
Én tavaly vettem a notimat, és ahol vettem, ott is azt mondták, hogy az NSE hungáriához kell vinni, de közben most elöszedtem a garanciajegyet, és ott a www.rikvest.hu, +36-1/273-2000 elérhetőségeket találtam.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest