Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van egy ASUS L4000H típusú laptopja. A napokban tönkrement a DVD/CD-RW combo meghajtója. Vett egy Samsung DVD+/-RW meghajtót. A BIOS viszont nem látja.
Mondtam neki, hogy nem csodálkozom rajta, mert 2003-ban, amikor vette a laptopot, még asztali gépekben sem igen volt DVD író, nemhogy laptopban. Szóval szerintem eleve nem ismerheti fel a gépe. Ajánlottam neki egy BIOS frissítést, mert jelenleg az 1.00-ás van neki (2003/03/19) és elérhető a hivatalos honlapról a 203-as, 2006/11/03-as kiadási dátummal.
Szerintetek igazam volt? Jó tanácsot adtam neki?
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Megoldódott az ASUS laptopos nem működő TOUCHPAD gondom. Felhívtam az üzletet, ahova visszavittem és azt mondták, most már minden OK, csak le volt csúszva egy szalagkábel...
Köszi a segítségeteket! -
Anubis_9
addikt
Próbáltam újratelepíteni a gyári CD-ről, de nem engedte, mert már érzékelte, hogy fent van. Gondoltam, uninstallálom a jelenlegit és felteszem újra, de nem szerepelt sehol se a Start menüben se a Programok eltávolításá-ban a Touchpad driver, sehol sem lehetett eltávolítani. A Program Files könyvtárában megtaláltam a könyvtárát, de ott nincs untistallra utaló EXE.
Jelenleg az üzletben van a laptop és próbálják megcsinálni. -
Anubis_9
addikt
Megvan az a gomb, közvetlenül a bekapcsoló mellett. De ez csak tilt. A gombon a tapipad képe van áthúzva. Ahányszor megnyomom mindig megjelenik a bal felső sarokban egy TOUCHPAD DIABLED logo. Enabled-et sehol sem tudok megjelenteni. Mindig csak DISABLED.
Vmi 5let? 8-kor hívom a boltot ahol ''javították''.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
Akármit próbáltunk haverommal, nem jutottunk 1-ről a 2-re. Van egy Windows Live CD-m, amiről tud bootolni a gép és a saját lemezen lévő operációs rendszerről indulhat a gép. Ez amolyan helyreállító/vész-adatmentő (
) lemez. A lényeg: ez alatt sem volt semmiféle tapipad működés.
Ilyen ki/be kapcsoló gom tényleg vanRögtön megnézem.
-
Anubis_9
addikt
Leírom, miért kérdeztem: szervizelésen volt a laptop (szétszedettem mert nagyon poros volt belülről, folyamatosan túlforrósodott, mert nem tudta lehűteni a ventillátor) és amióta visszakaptam, nem működik sem a ''tapipad'' sem a körülötte lévő egérfunkciókat helyettesítő pár gomb
. Mivel ez a gép nem az enyém, hanem barátnőmé, így hát eléggé kétségbe vagyok esve. Elronthatták a számtechboltban
De minden más billentyű működik. Lehet csak programilag van letiltva? Ha igen, hol lehet ezt ismét engedélyezni
Várom mielőbbi válaszotokat... Hálás köszönettel!
-
Anubis_9
addikt
polip, kp78, Almos: KÖSZI A GYORS VÁLASZOKAT!
-
Anubis_9
addikt
Hello! Ha ASUS laptophoz USB-s egeret csatlakoztatunk, akkor ezzel egy időben a beépített kis ''lap-egérek'' (vagy minek nevezzem
) is működnie kell? Vagy ilyenkor az automatikusan kikapcsol, mert két egérrel nem lehet egyszerre 1 gépet vezérelni?
Köszi! -
Anubis_9
addikt
Értem. Most már csak azt szeretném kérdezni, hogy mekkora ördöngősség szétkapni egy notebook-ot (úgy hogy utána működjön is
)? Mire kellene figyelnem? Azért kérdem, mert eddig csak asztali gépeket szedtem szét és raktam össze, de azt jópárat és semmi tapasztalatom laptop ügyben. Köszi!
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem! -
Anubis_9
addikt
Hello!
Barátnőm ASUS L5000-es laptopja rendszeresen leáll és újraindul ha huzamosabb ideig használja. Feltettem rá a legújabb Everestet, ami azt mutatta ki, hogy átlagosan olyan 40 fokos a CPU. Azonban ma már 106-ra is felment ez az érték, majd ingadozott 90 és 80 között. Mennyi lenne az ideális hőfok?
Amúgy ez egy 3000+os AMD Athlon 64, 512 MB RAM-mal. De ebben a linkben ez szerepel, hogy ez INTEL. Most akkor mi van?
[link]
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest