- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rYaN-
tag
Hát nézd, ha a foglalatuk egyezik, akkor nagy baj nem lehet, elvileg ilyenkor biost kell frissíteni és támogatni szokott az alaplap az ugyanolyan foglalatú, de modernebb vagy jobb procit. Maximum sipol majd egy picit, hogy baja van
Enyémbe is tehető core2duo, csak pénz kérdése -
Kicker
őstag
ajánlott egy ismerősöm olyat, hogy valami cég csinál akksikat, de ahhoz el kell menni, hogy belőjjék, meg hogy passzoljon minden stb... szóval itt vidéken ez elég körülményes... és ma meg is kaptam az ajánlatot, bruttó 25608 HUF egész pontosan, ami szvsz nagyon jó ár... igaz nem tudom a pontos adatokat, de ugye ez gyári/remélem/ és nem kell vele futkosnom stb... mondjuk várnom kell míg megérkezik hozzájuk az akksi, akkor kiderül a pontos ár...
a gyári akksim 4400mAh-s, nem tudom hány cellás, de 2ó50p-t bírt újonnan... ha ilyet raknak bele 25-26 rudiért, de ha 35-ért, akkor is jó... én már közel egy éve hajtok bele új akksit, és ígérgetésnél tovább soha nem fajult el az ügylet... -
Almos
aktív tag
Hááát, éppenhogycsak egy paraszthajszálnyival (hogynemondjam hangyaf@sznyival) jobb: 1.5 helyett 1.6 Cerka, integrált intel helyett x200-as videó, de 1-gyel kevesebb usb, nincs wlan (!!), 8 helyett 6 cellás akksi, nincs line-out, se audioDJ (tegye fel a kezét aki már használta!
) Ok, hogy az ára ~50-nel kevesebb, de hát istenem! 2 év alatt esik ennyit az ára!
És több mint fél kilóval nehezebb (mint akár az 5028, vagy az átlag ebben a kategóriában), ami ebben az esetben sokat számít, mert egy kiscsajnak lesz a gép, Gyöngyösre cipeli majd pestről... -
bnss
veterán
Pedig vki azt állította, hakkor nem kapcsol be a gép, ha az a kapcsoló ''kikapcsolt'' állásban van és akksiról szeretnéd üzemelni!
Majd kipróbálom...
legiaap: Everest tud pontosabbat is!Ha még nem raktál PC-be sem RAM-ot, kakor inkább ne próbálkozz! Notebookba sem bonyolultabb!
[Szerkesztve] -
-
J97
tag
Szia!
Megnéztem a gép pontos típusát amit kérdeztél. Sajna csak most sikerült mert ugye munka+vizsgaidőszakDe azért fél szemmel figyelemmel kísérem a topicot.
A3L-5017
Eddig a kis pana író működik rendesen. Valaki kérdezte itt a topicban, hogy nem kevés az az egy hét próbagari. Pont ezért ilyen olcsó. Eddig megírtam vele 4DVD -t. neroval ellenőriztem a lemezeket, eddig mindegyik zöld volt. Szuper zöldRemélem még egy jó darabig nem lesz vele gond!
-
bnss
veterán
Tudom, hogy Google talál sok mindent, kerestem is, de mindig kiakad, h régi a BIOS...
Azért írtam, h esetéleg vki feltölti ami driver lemezen van!
Villámos törénet ismerős, nekem asztali gépet vitte el, a biztosító fizetett és vettem egy notebookot, az asztali meg üzemel ismét! -
Maffya1
csendes tag
Inditáskor elöugrik a windows ablaka: hogy a következő...hibát találta,ezért leáll..blablabla.
a hiba okozója Hcontrol.exe
Ami nagyjából anyiban nyilvánúl meg hogy nem tudod a hangerőt,a fényerőt,és elég sok billentyüt használni.Általában amik a Fn+ ''társosított '' billentyűk.
Sok kémprogram és virusirtó is karanténba helyezi a Hcontrol.exe-t.
De keress rá a googlee-ban .elég sok külföldi fórumon is beszélnek a hibájáról. -
SunBreeze
aktív tag
igen
win újrahúzása után ugyan úgy jelentkezik. nem csak firefoxban hanem explorerben is és ugyan azon a helyen(kipróbáltam úgy hogy egymásra nyittam a explorert és a firefoxot, ugyan ott tört) szóval tiszta gáz.. ja és ekkor mikor ez jelentkezik akkor 100-on megy a processzor, tök lassú az egész ...
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
hát már nyáron visszaküldtem csak úgy hemzsegtek a pixelhibák vagy nemtom, a lényeg hogy nem égtek, sötét folt volt ott és abból rengeteg volt...
meg már akkor mondtam hogy kék haláljai vannak pl a gyári képernyővédőtől meg recseg a hangja (3 nap után előjött) ... gondolom ha egy kicsit megy a gép és melegszik az alaplap, csak így élvezhetetlen mind a film nézése mind pedig a zene hallgatása úgyhogy majd megmondom hogy csináljanak valamit vele...
jah meg megtörik görgetéskor a képernyő ... de már linkeltem be róla képet
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
jajj tudom én már megjárta a gép az nse-t és télleg lett rajta egy karc, de csak ennyit látni, nemtom hogy mi mást csináltak volna, esetleg belül.
a lényeg a lényeg, hogy már sokszor leírtm mi baja van a gépnek... odd-től kezdve hangon át a túlmelegedésig meg a kékhalálokig... úgyhogy februárban visszaküldöm remélem az alaplapot cserélik... mert ez így nem járja..
amúgy nekem tele volt pixelhibával, és nem azt a hagyományos matt lcd-t tették rá, ami gyárilag rajra volt, hame csillogósat, úgyhgy tök jó
asus prebe-val lehet látni hogy mennyi a fordulat száma a hűtőnek?
hol találok olyat?
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
mondjuk szétszedni azt biztos nem fogok már mert februárban visszaküldöm oszt megmondom hogy gyakran felszökik 94 fokra a proci és csináljanak vele valamit
meg még felsorolok pár hibát...........
mivel lehet nézni hogy milyen fordulaton meg a ventillátor?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
én úgy tudtam, nem kell tisztogatni, szétszedni a notit, leszámítva a billentyűzetét, kijelzőjét ugye... az akksija viszont szarrá megy az tuti, ha mindig ben van a gépbe amikopr töltőn van... az enyém is tökéletesen futott 2005 májusa óta, xp-t se keleltt újraraknom, csak ez a buta, peches szopás... nemsoká jön villanszerelő és elárulja majd remélem, hogy hogy történehtett ez meg... eleve a töltőn hogy jött át nagyobb feszültség... szal nem értem.
ja, mellesleg egy jó noti, 350-nél kezdődik, de az már nem is jó, hanem tökéletes...
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
hát elég gagyin nézki de asszem 209e valahol mintha ilyet láttam volna... meg kell nézni
amúgy uncsitesóm usában beszélt egy eladóval, ő vette több min1300 $ ért egy notit, és mondta az eladó hogy a notikat mostmár kb 3-4 évre tervezik, tehát tuti meg fog hibásodni (gondolom a cég érdekében) mert ott az egyik barátnőjének ugyan úgy dell 2000$-os notija ment tönkre az 1 év gari lejárta után 2 héttel... de fullra.... -
Asuras
csendes tag
-
hzcs
senior tag
A nec az labelflashes. Kb 2x annyi a labelflashes lemez mint a lightscribe-os. Nekem ezzel a 3. neccel csak az a bajom, hogy nagyon hangos. Mivel új, ezért mindig ellenőrzöm vele a lemezt nero cd dvd speed-del. Amikor végez, akkor kitolja a fejet végállásból végállásba, és fülessel néztem a filmet, amikor végzett, akkorát kerrent, hogy megijedtem, pedig fülesben voltam. De legalább ez már jól ír. Összességében 9. íróm a laptopban
-
Almos
aktív tag
Könyörgöm azért van rá garancia, hogy cseréljék ki, ha idő előtt meghal. Amikor én laptop vásárlásra szántam el magam, rengeteget nyomott a latba nálam, hogy 2 év garancia van! Ha csak 1 év lett volna, akkor vettem volna mást (és most lehet, hogy nem szívnék ilyen szarokkal)!
A másik pedig, hogy 1 hét cseregarancia nem valami túl sok erre a másik dvd-íróra...
[Szerkesztve] -
J97
tag
Nekem is A3L es a gép. A matricán A3500L van írva.
Kb így néz ki a konfigja:
Cel M 370
15'' XGA TFT
40GB HDD
256MB RAM asszem infenon
Beépített Wifi
Intel Extreme Graphics 2 VGA
2400 as akku 4 cellás
Intel 855 Chipset
Beépített kártyaolvasó ez néha jól szokott jönni.
Neked mit mutat a sajátgép ha power4gearel leveszed a frekit?
Nemsokár megnézem progival meg superpi eredményekkel is, h valóban csökkenti-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest