- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisfuri
csendes tag
Szia !
Olvastam egy januári hozzászólásodat , az lenne a kérdésem, hogy melyik asus A6m notid van ?
Tudsz róla adni v.mi infót ?
Én most néztem ki a
Notebook ASUS A6M-Q051, 15.4' WXGA TFT (1280x800), AMD Turion64 X2 TL52, 512Mb DDR2, nVidia 6100 Go, 80Gb HDD, Dual Layer DVD-RW, WLAN, Webcam.
182e ft kérnek érte újonnan.
Ha tudsz segíts légysz !
Köszi
Imre -
rYaN-
tag
Fogalmam sincs, de olyan mobil prociról még nem hallottam, ami 2nél több szorzót ismert, tehát 2nél több frekin tudott menni.
A win sosem volt tökéletes, nem is lesz, akkor meg miért várjuk el, hogy normálisan kezelje a processzort?
Everest látja is a min/max cpu szorzót, nekem 6 és 10 (1002 és 1670mhz)
[Szerkesztve] -
Asuras
csendes tag
Jaj bocs nehogy félreérts nem fikázni akartalak. Én örülök annak, hogy ilyen jó a teljesítménye mert úgyis az itthoni kezd kicsit bizonytalankodni, és ezzel gondoltam félig meddig leváltani!
Az csak jó ha jobb az enyémnél, mert videóvágásra is használnám és ahhoz az enyém a minimum, úgy érzem. Egyébként jó ram van a gépemben egy 400Mhz-es geil 5 2 2 2 -es időzítéssel!
De amit írtál az szuper! neked egyébként a Q035-ös van? milyen gyorsan pörög benne a winyó? 5400 vagy 7200? -
Imy
veterán
idézet az ASUS A3L-5028-hoz mellékelt kézikönyvből:
'' Elöbb az adapterbe dugja be a tápkábelt, majd csatlakoztassa a tápkábelt a konektorhoz. (a legjobb tulfeszültség védelemmel felszerelt konektort használni). Legvégül az adapterből kijövő egyenáramú vezetéket dugja a számítógépbe. Ez a csatlakozási sorrend lehetővé teszi, hogy letesztelje a falicsatlakozó és az adapter müködését, illetve megkiméli a gépet az esetleges problémáktól. Amennyiben a falicsatlakozó feszültsége elfogadható tartományba esik, az adapteren található zöld LED világítani kezd.
A tápkábel csatlakoztatása:
1. A tápkábel egyik végét csatlakoztassa a tápfeszültség adapterhez.
2. A másik végét dugja be a konektorba. (100-240V közti feszültség használható)
3. Az egyenáramú DC csatlakozót kösse a notebook számítógéphez.'' -
kp78
addikt
Ezek szerint amikor akkuról használom, és lemegy az akku szintje kritikusra, és szól, hogy azonnal váltsak hálózatra, akkor először kapcsoljam ki a gépet, és csak úgy dugjam bele a töltőt?? hát ezt mindig így csinálni elég macera lenne. 50%-os akku szintnél meg mindig hálózatra csatlakoztatni, és úgy bekapcsolni, tuti kinyírja az akkut, mert egy akkunak az a ''jó'', ha feltöltés után teljesen le van merítve, majd onnan feltöltve.
-
kp78
addikt
Melyik a helyes mód?? Én először mindig a töltőt dugom a 220-ba, aztán dugom be a notiba a töltőt. Szokott egyet csettenni a töltő, mikor bedugom a 220-ba
Bár elvileg nem szabadna bajának lenni bárhogy csatlakoztatod. Gondolom vmi túláram védelem csak van a notiban.
Szerk.: én a telefonokat soha sem így töltőttem, és még egyet sem nyírtam ki. Sokszor a töltő alapból be van dugva, és csak rádobom a telót.
[Szerkesztve] -
Asuras
csendes tag
Hali!
Figyu kérhetnék tőled egy szivességet!
Ha megvan az everest 2.20-as progi akkor ha ott csinálnál egy memória írás olvasás késleltetés tesztet és az kapott adatokat beírnád azért nagyon hálás lennék!
elvileg ebből lehet valamire következtetni.
Egyébként azért nem vettem sulinetre mer csak most lesz meg rá a pénz, és mert nem akartam azt kihasználni. hogy miért azt én tudom.
Mindenesetre erősen elgondolkodom ezen a sempron dolgon.
Az az igazság, hogy már megbarátkoztam a celeronos a3hf-fel.
Mondjuk, ha más nem is de az mellette szól, hogy ahogy az árakat nézegettem, az a6m áráért egy m440-es cerkát 100 gigás vinyót és 1giga ramot kapok. szemben a 3400+-os sempronnnal 512 rammal, meg 60-as wincsivel.
Jól át kell gondolni!
Érdekes lenne, hogy lehet e ezekbe nagyobb aksit kapni? és mennyiért? -
J97
tag
Elvileg azért, mert a saját gép csak egyszer kéri le az aktuális órajelet. Utána nem frissít. Megnyitom Hihg performance-on 1500, ha átváltom email/office módban akkor is 1500on van, de ha bezárom a sajátgép tul lapját, és megnyitom újra, akkor újból lekérdezi a pricc frekit és akkor már 750et ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest