- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
SunBreeze #198 üzenetére
Én nem találom ezt a progit a gyári cd-k egyikén sem
Melyiken kellene rajta lenni? Nem lehet letölteni vhonnan?
Más: a tegnapi ''milyen sorrendben csatlakoztassuk a töltőt'' vita után, - amit aztán Imy végül megoldott - elolvastam a használati utasítás azon oldalait is, amiknek eddig úgy gondoltam, hogy semmi újat nem tudnak mondani. A töltő csatlakozás nálam is szó szerint így van leírva.
Az akku élettartamára vonatkozóan a könyv azt írja nálam, hogy ha ''minden nap egyszer teljesen lemeríti és feltölti az akkut, akkor körülbelül egy év lesz az élettartama''.
(nem véletlenül van csak 1 év rájuk)
Na én amióta megvettem tényleg minden nap egyszer lemerítettem (használtam akkuról) majd mikor ''sikított'' feltöltöttem. De mivel legtöbbször úgyis otthon használom, én bizony kivettem az akksit (nem 100%-os feltöltöttséggel, mert állítólag úgy sem jó tárolni, kb.40-50%-osan), és nem merítem/töltöm feleslegesen. Végülis van még 2 tappancs az akku síkjában, így akku nélkül is fel tud feküdni, csak arra kell figyelni, hogy most könnyebben ''hanyatt lehet lökni'', mivel az akksi súlya nem húzza.
Szóval nem tudom más hogy van ezzel, de én igenis feleslegesnek tartom az akksi notiban létét, ha úgyis hálózatról megy. Persze egy áramszünet tud kellemetlen lenni, de ha tudom, hogy el fogok esni, leülök előtte
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest