Hirdetés
- CES 2026: Egyik füleden be, a másikon ki
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Én nem gyanakszom vas hibára, mert néha egész nap megy a gép, rengeteg videót tömörítek rajta, böngészgetek, filmet nézek és ez a 2 "leállás" ez centire ugyanazon a helyen történt, azaz betöltés után pár másodperccel.
Ekkor a Kerio, Avast töltődik be, meg még pár cucc. De semmi jelentős, szinte az asztali gépen is ugyanez van. És mondjuk ott is már volt olyan, hogy 15 percig nyűgösködött indulás után, de nem volt szívem lelőni és a végén elindult rendesen de marha lassan. De az asztalin is csak párszor fordult elő. Szerintem ha napikog menne a gép semmi baja nem lenne, ez csak induláskor jött elő eddig 2x, csak nem tudom mitől. Ettől függetlenül nagyon stabil, nem volt kékhalál, újraindulás, fagyi, semmi.
De azért jó lenne valami egyszerű módon kideríteni mégis mitől, aztán lehet hiphop meglehetne oldani.Tegyél be neki Knoppixot, Live PE Windowst, vagy hasonlatos CD-s oprendszert.
Hát ezt így szerintem nem tudom megcsinálni, nem tudom ez hogy működik és őszintén megmondom most nem is szeretnék ennyire belemenni.
Valami egyszerűbb trükk kellene nekem.

Új hozzászólás Aktív témák
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx