- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz adamsky92 #21327 üzenetére
hát ha van rá keret, és hajlandó is vagy elkölteni rá az extra pénzt, akkor mindenképp megéri szerintem. főleg az IPS kijelző dob sokat a user experiencen szerintem.
mondjuk lehet nem a legjobb embert kérdezted, én alapból szeretek jelentősen emelni a büdzsémen, prémumabb cucc reményében (notit is 160-ért akartam venni, lett belőle 240, mobilnál hasonlóképp), elfogult vagyok az n550-nel (ugye nekem is ez van, és bár van pár apróbb gyermekbetegsége, nem bántam meg, max a koncepciót, hogy egy mindenes laptop, ahelyett, hogy egy bivaly akkus subnoti, mellé minimum perifériák asztalra, vagy egy komplett asztali, de ez a projekt picit nagyobb költségvetésű lenne, szóval az már más tészta), az X-szel meg előítéletes, ha ennyivel olcsóbb, akkor tényleg nagyon ki lehet spórolva belőle az anyag. ezt is féltem kicsit táskában hordani, annál el nem bírom képzelni mennyire tartanék tőle. gondolom kapásból a billentyűzet rákoptatja magát a kijelzőre effektus arra érvényes lehet, mert tud hátulról horpadni a kijelzője rendesen, az N kijelzőjén még nem láttam nyomát a billentyűknek (az előző asusom, egy k52f, szintén megkapta a kijelzőre a bill mintázatot, pedig az egész stramm kis házban volt az x-ekhez képest)szóval röviden: ha van rá rászánható pénzed, akkor vedd az N-t, az X-ben szerintem sokkal több a kérdőjeles/rossz terület (anyagminőség, kijelző, billentyűzet pölö), mint az N esetén, ami egy teljesebb gép (de közel sem tökéletes ez sem, hozzáteszem)
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest